Vind Slotenmakers in Eygelshoven

Op zoek naar Slotenmakers in Eygelshoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Eygelshoven

 • willy's klusservice
  willy's klusservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Slotenmaker in Eygelshoven

  Hallo Mijn naam is Willy en ik ben geruime tijd werkzaam in de bouw met als speciaisatie hout en timmerwerken. Ik sta tot uw beschikking voor al uw klussen in en om het huis. Mijn motto: Denk niet in problemen maar in mogelijkheden en inovatieve oplossingen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle reactie van Willy, snelle afspraak, probleem netjes en vakkundig verholpen. Mocht er ooit een volgend klusprobleem zijn weten wij wie we zeker zullen bellen. Willy bedankt!
 • Iyapo Klussenexpert

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Eygelshoven

  Iyapo Klussenexpert is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Eygelshoven en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Klustotaal Moonen
  Klustotaal Moonen
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Slotenmaker in Eygelshoven

  Welkom op de pagina van KlusTotaal Moonen! De naam zegt het eigenlijk al, Klustotaal Moonen is een veelzijdig klusbedrijf voor al uw klussen. Denk bijvoorbeeld aan; loodgieterswerk, verfklussen, traprenovaties, keuken plaatsen, laminaat leggen, kozijn reparatie en timmermans werk, tuin onderhoud of opknappen van uw tuinhuis of toilet. Heeft u andere klussen? Neem contact op en dan bespreken we samen wat ik voor u kan doen.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Duidelijke offerte met ook nog alternatief. Zeer vakbekwaam klus uitgevoerd. na klus alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden!!!
 • Montage & Klusbedrijf Dorscheidt
  Montage & Klusbedrijf Dorscheidt
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Slotenmaker in Eygelshoven

  Klus en montage bedrijf. Werk gebied limburg-zuid.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Nette kerels, hebben de opdracht netjes uitgevoerd.
 • Gulpers Beheer B.V.

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Eygelshoven

  kan je helpen met je Installatiebedrijf, Aannemer, Klusbedrijf, Badkamer specialist klus in Landgraaf en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Reintjens Afbouw

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Eygelshoven

  Timmerman

 • Olive Interieur

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Eygelshoven

  Profesionele, gediplomeerde vakman met meer dan 30 jaar ervaring als interieurbouwer, meubelmaker, timmerman en keuken installateur. Tevens jarenlange ervaring in kleine en grote verbouwingen (incl. keukens en badkamers installeren). Mijn bedrijfsmotto is het leveren van kwaliteit!

 • Pure technology
  Pure technology
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Eygelshoven

  Duurzaam klussen bedrijf gevestigd in landgraaf tevens installatie van zonnepanelen.

 • Aziz Services
  Aziz Services

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Eygelshoven

  Parkstad, klusbedrijf, ben jong en nieuw.

 • Wibo Bouwservice
  Wibo Bouwservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5536 reviews
  Slotenmaker in Eygelshoven

  Bij WIBO Bouwservice kunt u terecht voor alle timmerwerken, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw. Mijn specialiteiten zijn dakkapellen, ramen, deuren en kozijnen en beglazing zowel in nieuw werk als in oud werk. Ook het plaatsen van wanden en plafonds en keukens is een regelmatige terugkerende bezigheid. Door mijn jarenlange werkzaamheden voor de onderhoudsafdeling van een groot aannemersbedrijf heb ik inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in het oplossen van de meest voorkomende problemen binnen en buiten de woning. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Sinds 2013 monteur van Svedex binnendeuren voor geleverde deuren door Gamma in geheel zuid Limburg. Tevens lid van Renovatiegroep Uw Rechterhand waardoor ik de montagedienst verzorg van Karwei in zuid-Limburg.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Het werk is uitstekend en vlot uitgevoerd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

4

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Eygelshoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Eygelshoven

Andere vakmensen in Eygelshoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt