Vind ontwerpers in Welsum

Op zoek naar ontwerpers in Welsum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Welsum

 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Welsum

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hans denkt mee en zorgt ervoor dat het gewoon goed komt en dat het goed voelt! Hij reageert snel en de klus is klaar voor de deadline.
 • Revenberg Bouwadvies
  Revenberg Bouwadvies
  Beoordeling: 4.6 van 54.6594 reviews
  Ontwerper in Welsum

  Revenberg Bouwadvies, Het juiste adres voor het maken van bouwtekeningen , bouwbegeleiding en constructieberekeningen voor uw : Nieuwbouw Aanbouw verbouw etc. Tevens voor advies .

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Erg blij met de tekeningen van Revenberg Bouwadvies. Kwam als één van de weinigen daadwerkelijk langs om het van binnen te bekijken en op te meten. Goede service voor een goede prijs!
 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Ontwerper in Welsum

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  de klus verliep prima! Dennis reageert snel. ik had binnen een week de constructietekening. zeker een aanrader!
 • koers tuinen
  koers tuinen

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Welsum

  Koers Tuinen is een jong bedrijf, gevestigd in Welsum, dat zich richt op het aanleggen van tuin en bestratingen en het onderhouden hiervan. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant en op deze manier maken we voor iedereen zijn/haar tuindromen waar.

 • Frederik

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Welsum

  Frederik kan je helpen met je Aannemer klus in Welsum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Rookkanaal installeren of vervangen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Frederik om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Advies & Inbouwservice
  Advies & Inbouwservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Welsum

  Advies & Inbouwservice kan je helpen met je Keukenmonteur klus in Zwolle en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Keuken plaatsen of renoveren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Keukenblad plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Advies & Inbouwservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Ronald kwam langs en maakte een plan voor de reparatie. Vervolgens heeft hij dit plan volgens afspraak uitgevoerd. Wij zijn blij met het eindresultaat!
 • Stokvis Tuinontwerp
  Stokvis Tuinontwerp
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Ontwerper in Welsum

  Stokvis Tuinontwerp is gespecialiseerd in het maken van tuinontwerpen en beplantingsplannen. We komen graag bij je langs om je wensen en ideeën te bespreken en vertalen dit naar een ontwerp dat helemaal bij je past. Wij werken onafhankelijk van hoveniers, zodat wij je een onafhankelijk advies voor je tuin kunnen geven.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Brenda heeft een ontzettend mooi ontwerp gemaakt en er is met alle wensen rekeng gehouden. Een aantal creatieve oplossingen en ideeen waar we zelf niet aan gedacht hadden, plus een goed advies over de soort beplanting. We hoeven het alleen nog maar uit te voeren.
 • De Haas Montage
  De Haas Montage

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Welsum

  Bij de Haas Montage bent u verzekerd van vakkundig advies en montage. Ik ben al ruim 13 jaar werkzaam in de keuken en montage branche. Van het monteren, demonteren van nieuwe en bestaande keukens tot het monteren van apparatuur en (quooker) kranen in bestaande keukens.

 • Henk Riphagen Tuinen
  Henk Riphagen Tuinen
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Ontwerper in Welsum

  Tuinaanleg en onderhoud.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Perfecte jonge tuinman
 • NOA

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Welsum

  Noa_concepts is een ontwerpbureau die u kan helpen bij alle fasen van het ontwerp en bouw proces. Dat betekend dat wij in staat zijn om bij de start van een project ruimtelijk inzicht te geven door middel van 3D impressies en sfeer beelden. Later in het proces kunnen wij technisch de aanvraag voor u te realiseren en eventuele bouwbegeleiding uitvoeren. Omdat wij op diverse schaalgebieden en in verschillende branches werken zijn wij breed inzetbaar, wat betekend dat wij zowel maatwerk onderdelen in het interieur samen kunnen realiseren maar tegelijkertijd ook een uitbouw, woning, winkel, kantoor enzovoorts kunnen verwezenlijken. De deur staat altijd open voor een kop koffie om de mogelijkheden met u door te nemen.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Welsum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 42 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Welsum

Andere vakmensen in Welsum

Vind vakmensen bij jou in de buurt