Vind ontwerpers in Slagharen

Op zoek naar ontwerpers in Slagharen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Slagharen

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Ontwerper in Slagharen

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Snel en kundig. En daarnaast ook iemand die goed communiceert. Dus ik ben meer dan tevreden.
 • Multidiensten van der Felz

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Slagharen

  Aanleg tuinen Gespecialiseerd in hout beton schutting Jong team Parttime zzp

 • Z. Prachnio Jachtbetimmering
  Z. Prachnio Jachtbetimmering
  Beoordeling: 4.1 van 54.1518 reviews
  Ontwerper in Slagharen

  Ik heb als allround-timmerman vele jaren ervaring in bouw, verbouw en renovatie van woningen. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen van keukens, badkamers, reparatiewerkzaamheden aan houtwerk, tegelwerk en het leggen van (parket-)vloeren, en ook op maat gemaakte kasten. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in scheepsbetimmering. Dit is een vak apart want een schip heeft geen rechte wanden, en vraagt dus om speciale technieken en vaardigheden. Ik overleg vooraf met mijn klanten wat er gedaan moet worden en wat de prijs is, zodat ze later niet voor verrassingen komen te staan. Zbyszek Prachnio Prachnio Interieur / Z. Prachnio Jachtbetimmering

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Vriendelijke mensen. En het resultaat is mooi!
 • Maatschap Odink-Schrijver
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Slagharen

  Ons hoveniers- en loonwerkbedrijf is breed georiënteerd op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen. Van compleet nieuwe aanleg (met 3D ontwerp) tot snoeiwerk inclusief afvoer. Met onze machines zoals een minikraan, shovel, mobiele kraan, trekker met kipper zijn we in staat alle klussen in eigen beheer uit te voeren. We leveren en plaatsen schuttingen, terrrastegels, sierbestrating etct ect. In Zwolle en Lutten een showtuin met sierbestrating voor een goede indruk. Uw tuin is onze passie!

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Snelle levertijd en vakkundig geplaatst voor een redelijke prijs.
 • Keukencentrum Sluis 6
  Keukencentrum Sluis 6
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Slagharen

  Uw adres voor een komplete keuken, nieuw werkblad, alle inbouwapparatuur, of nieuwe deurtjes voor uw keuken!! Ervaring sinds 1985.. Het aanpassen van de installatie zijn wij niet voor bevoegd, dat laten we over aan een erkende installateur. Montage van keukens en aansluiten, evt. tegelwerk is ons werk.

  Laatste review:
  Zeer tevreden met de dienstverlening!
 • H.K. Tuin en Infra
  H.K. Tuin en Infra
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Ontwerper in Slagharen

  Wij zijn HK Tuin en Infra en wij bieden een totaaloplossing aan voor alle tuin- en infra vraagstukken. We geven specialistisch en breed georiënteerd advies op het gebied van totaalconcepten en zorgen ook dat we deze concepten realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen, straat- en grondwerk, het plaatsen van overkappingen, blokhutten en hekwerk.

  Laatste review:
  Tuin overige-
  prima werk geleverd
 • Handelsonderneming Paul Wolf
  Handelsonderneming Paul Wolf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Ontwerper in Slagharen

  Paul Wolf en zijn team hebben zich helemaal gespecialiseerd op het gebied van aanleggen van sierbestrating, stijlvolle authentieke cirkels en slinger paadjes tot super strakke opritten. Ook het aanleggen van verhoogde plantenbakken (incl. vullen met beplanting), een vijver en plaatsen van een schutting of overkapping is voor WOLF Siertuinen geen probleem. Naast onze specialisatie biedt WOLF Siertuinen ook onderhoud werkzaamheden rondom uw huis. Wilt u een speciale tuin, een eigen ontwerp en moet het er strak en op uw manier in komen te liggen? neem dan contact op met WOLF Siertuinen voor een vrijblijvende offerte!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Prima vakman Afspraken gemaakt en de klus snel geklaard
 • Germ Bouw
  Germ Bouw

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Slagharen

  Germ Bouw is je ideale partner als je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Hovenier, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig hebt in Elim en omgeving. We zijn landelijk bezig. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Aurik bouwkundig bureau
  Aurik bouwkundig bureau
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Ontwerper in Slagharen

  Welkom bij van Aurik bouwkundig bureau ontwerpt en visualiseerd 2D plattegronden, 3D tekeningen en renderings (artist impressions) toegespitst op uw persoonlijke eisen en wensen. Daarnaast behartigen we de belangen van onze opdrachtgevers bij eventuele verbouwingen. Door onze bouwkundige kennis en ruimtelijk inzicht te verenigen met uw ideeën, kunnen wij voor elke situatie de beste oplossingen in beeld brengen. Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende afspraak gebruik dan de knop kom in contact.

  Laatste review:
  Is een kundige tekenaar die zeer goed werk heeft afgeleverd. En nog steeds werkzaamheden uitvoert daarbij gaat het om het ontwerpen van winkelpanden. Hij neemt zijn werk uiterst serieus en bied een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
 • Klussenbedrijf Berry Vos
  Klussenbedrijf Berry Vos
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Ontwerper in Slagharen

  Ik ben Berry Vos en eigenaar van Klussenbedrijf Berry Vos. Klussen die ik uitvoer zijn voornamelijk voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Een greep uit onze projecten: Onderhoud in tuinen (sier)bestratingen Kleine verbouwingen, nieuwe en oude woningen bouwen , kleine timmerwerken,en alle houtwerkzaamheden in de tuin bijv: overkappinge,schutting,pergola,tuinhuizen etc En alle soorten vijvers leggen wij aan. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:
  Levert fantastisch werk, Alles in goed overleg, houdt zich aan de afspraken

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Slagharen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 19 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Slagharen

Andere vakmensen in Slagharen

Vind vakmensen bij jou in de buurt