Vind ontwerpers in Sas van Gent

Op zoek naar ontwerpers in Sas van Gent? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Sas van Gent

 • Food in the box

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Sas van Gent

  Tuinaanleg Van Nieuwenhuyze voor al uw werken in de tuin. Wij verzorgen compleet tuin aanleg tot tuinonderhoud. Ook grondwerken en het plaatsen van schuttingen, overkappingen, of houten schuurtjes. Wij zijn een klein bedrijf met 3 man. Kwaliteit staat voor ons op nummer 1.

 • DMB Service
  DMB Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Ontwerper in Sas van Gent

  Welkom op de bedrijfspagina van DMB Service

  Laatste review:
  Is heel punctueel en is heel goed in de communicatie.
 • Stouten dienstverlening

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Sas van Gent

  Stouten dienstverlening kan je helpen met je Hovenier, Sloopbedrijf klus in Sluiskil en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met Stouten dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • H en A Tuintopper
  H en A Tuintopper
  Beoordeling: 4.3 van 54.352 reviews
  Ontwerper in Sas van Gent

  wilt u een mooie en verzorgde tuin ? dan bent u bij mij aan het goede adres ik kan de volgende klussen voor u uitvoeren, - diverse snoei werkzaamheden -bomen onderhouden /rooien -tuin aanleg / frees werkzaamheden -leveren planten en bomen, tegen een goede prijs -chemische onkruid bestrijding -gazon aanleggen en opnieuw in zaaien en ontmossen -boomstronken frezen tot 35cm onder het maaiveld -aanleg (nieuw bouw ) tuinen bestratingswerk, alleen in zeeuws-vlaanderen werk ook voor oudere mensen zo dat zij langer thuis kunnen blijven wonen, tevens werk ik ook voor bedrijven. heb ook een vca certificaat ik heb alle moderne apparatuur zelfs een takkenversnippermachine mijn werk gebied is heel Zeeland , ik heb ruim 15 jaar ervaring dus twijfel niet en neem contact met mij voor vakwerk en netheid en betrouwbaarheid !

  Laatste review:
  Goede ervaring met Hendrik van H en A Tuintopper. Hovenier met verstand van zaken die met veel enthousiasme zijn werk doet. op tijd begint, meedenkt met de klant en elke klus naar volle tevredenheid uitvoert
 • Klusbedrijf Osman
  Klusbedrijf Osman
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Ontwerper in Sas van Gent

  Gespecialiseerd in badkamer renovaties, kunststof kozijnen/deuren en elektriciteit werkzaamheden. Alle afgeleverde werkzaamheden aantoonbaar met foto's.

  Laatste review:
  Onze ervaring is uitstekend bij klusbedrijf osman. Ze zijn vriendelijk, betrouwbaar, houden zich netjes aan de afspraken en werken ontzettend hard door en wat ze afleveren is netjes en afgewerkt en ze denken mee aan evt andere opties. Ik kan ze altijd bellen mocht er toch iets zijn. Bij bedrijf osman gaan we zeker nog meer klussen aanvragen.
 • Hekwerk Zeeland

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Sas van Gent

  Wilt u meer weten. Neem dan gerust contact met ons op. null zes vijf drie zeven zeven vier nul een vier Wij horen graag welke wensen u heeft! Wij gaan onze uiterste best doen dit voor u te realiseren.

 • L. de Behanger

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Sas van Gent
 • FabianvanDoeselaar

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Sas van Gent

  Ik heb een klein ontwerpatelier en bied hulp en advies bij het ontwerpen en uitvoeren van kleinschalige bouw/interieur projecten. Ik heb een achtergrond aan de TU Delft en bouwervaring in diverse gebieden. Ik ben me momenteel aan het specialiseren in ecologisch bouwen.

 • Hoon Installatie Techniek
  Hoon Installatie Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Ontwerper in Sas van Gent

  Hoon Installatie Techniek Aannemer, Complete badkamer, elektrotechnische installaties en afbouw.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  vlotte reactie op de advertentie, prima contact in voorbereiding, perfecte uitvoering
 • DVCG
  DVCG
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews
  Ontwerper in Sas van Gent

  Heeft u plannen om uw woning of bedrijfslocatie te vernieuwen? Geheel naar uw wensen renoveren wij uw object. Van vloer, keuken, badkamer, tot dakkapel of compleet aanbouw bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons staan de klanten op nummer een en denken wij graag met ze mee en nemen daar alle tijd voor. Alle onze werkzaamheden zijn aantoonbaar met foto's.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Aardige man, houdt zich aan de afspraak. Klus was snel geklaard.

Populaire lokale ontwerpers in Sas van Gent

Andere vakmensen in Sas van Gent

Vind vakmensen bij jou in de buurt