Vind klusbedrijven in Sas van Gent

Op zoek naar klusbedrijven in Sas van Gent? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Sas van Gent

 • Urban Walls International
  Urban Walls International
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Klusbedrijf in Sas van Gent

  Urban Walls International kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Hulst en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... te beantwoorden. Neem direct contact op met Urban Walls International om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Wat ik wilde is uitgevoerd naar mijn zin.
 • DVCG
  DVCG
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews
  Klusbedrijf in Sas van Gent

  Heeft u plannen om uw woning of bedrijfslocatie te vernieuwen? Geheel naar uw wensen renoveren wij uw object. Van vloer, keuken, badkamer, tot dakkapel of compleet aanbouw bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons staan de klanten op nummer een en denken wij graag met ze mee en nemen daar alle tijd voor. Alle onze werkzaamheden zijn aantoonbaar met foto's.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Aardige man, houdt zich aan de afspraak. Klus was snel geklaard.
 • Pijnen Solutions
  Pijnen Solutions
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Klusbedrijf in Sas van Gent

  Schoonmaak techniek doormiddel van stoomreiniging. Door gebruik van onze professionele machines werken we duurzaam,ecologisch en milieuvriendelijk. Deze schoonmaaktechniek is toe te passen voor bedrijven en particulieren en vrijwel alles kunnen wij reinigen. Meubels, auto interieur, auto exterieur, badkamers, toiletten, keukens. Ramen, rolluiken, zonneweringen, tapijtvloeren maar ook bestrating kan gereinigd worden, grafstenen en monumenten. Stoom werkt op hoge temperatuur en weinig druk, daarmee is de kans op schade vele malen kleiner dan bij hoge druk. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schades. Wij werken uitsluitend met stoomtechniek, en biologisch afbreekbare producten.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Very nice house cleaning service. Very clean and professional!
 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Klusbedrijf in Sas van Gent

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goede & snelle service, vriendelijke mannen. Top.
 • M.D. Safe Way
  M.D. Safe Way
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Klusbedrijf in Sas van Gent

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Sas van Gent, dan kan M.D. Safe Way je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  2 weken op voorhand afspraak gemaakt en 10min op voorhand afgezegd door klusser. En daarna geen reactie meer gehad voor een nieuwe afspraak.
 • MIHRAN SERVICE

  Nog geen reviews

  Klusbedrijf in Sas van Gent

  Hallo. Ik ben nieuw in de streek en ik ben net begonnen. Tot nu toe heb ik in België gewerkt. Een nieuw bedrijf met motivatie voor ontwikkeling. We werken nauwkeurig, verantwoordelijk en kwalitatief! Altijd op tijd en op de plaats wanneer u ons nodig heeft! U kunt niet fout gaan als u voor ons kiest. Bij voorbat dank. Veel succes!

 • Sisi Mira

  Nog geen reviews

  Klusbedrijf in Sas van Gent

  Sisi Mira kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Sas van Gent en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak daken of dakgoten, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Sisi Mira om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Handige Sharie

  Nog geen reviews

  Klusbedrijf in Sas van Gent

  Handige Sharie is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Behanger nodig hebt in Sas van Gent en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Laminaat leggen, Behangen kamer... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Behanger voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • J.M.Construct

  Nog geen reviews

  Klusbedrijf in Sas van Gent

  J.M.Construct kan je helpen met je Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Sas van Gent en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met J.M.Construct om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • SMS Trans & Services

  Nieuw op Werkspot

  Klusbedrijf in Sas van Gent

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Sas van Gent, dan kan SMS Trans & Services je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Sas van Gent, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 110 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Sas van Gent

Andere vakmensen in Sas van Gent

Vind vakmensen bij jou in de buurt