Vind ontwerpers in Overveen

Op zoek naar ontwerpers in Overveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Overveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Overveen

 • Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom

  Ontwerper in Overveen

  Beoordeling: 4.2 van 54.258 reviews

  Het bouwkundig tekenwerk voor uw verbouwingsplannen verdient de nodige aandacht. Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom heeft diverse opdrachten afgehandeld in de verbouwing en is in staat u volledig van het vergunningsproces te ontzorgen. Met mijn ervaring in de calculatie kan ik u vertellen wat een prima prijs is voor verschillende werkzaamheden, ook kan ik u uitstekend advies geven wat betreft het ontwerp voor uw uitbouw.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Zeer slecht! Afgesproken om te starten met een grove schets. Echter na een week nog niets te hebben ontvangen, hebben wij contact opgenomen. Kregen te horen dat er iets tussen was gekomen en wij de schets een week later zouden ontvangen. Weer 1,5 week voorbij en ook nu niets ontvangen/vernomen. Als er iets tussenkomt zijn wij de moeilijkste niet maar er wordt niet eens moeite gedaan om dit te communiceren. Uiteindelijk hebben wij de samenwerking na 2,5 week gecanceld. oja en het mooiste stukje, de reactie op ons laatste mail : ''ik dacht het tekenwerk al opgestuurt te hebben.''
 • Klus Montagefabriek

  Ontwerper in Overveen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  P.S Voor een snelle offerte kunt u direct via onze homepage( klusmontagefabriek)een aanvraag indienen. Wij hebben  ruim 15 jaar ervaring in het monteren en installeren van IKEA (METOD) voorheen FAKTUM keukens. Wij werken met de strenge richtlijnen en follow me rules die IKEA op deze producten hanteert om de garantie te waarborgen. Prijs/kwaliteit verhouding is relatief goed in vergelijking met andere keukenmerken in dezelfde segment. Het enige waar u zich zorgen over moet maken is de correcte montage en installatie van deze keukens. Wij nemen die zorg graag uit uw handen met onze ervaring en kennis van het materiaal. Ook kunt u bij ons terecht voor voorwerk, zoals leidingwerk,elektra en timmerwerkzaamheden. Met veel passie en zorg zullen we uw droomkeuken installeren, zodat u snel kunt genieten van uw mooie aanwinst! Neem gerust contact op voor een offerte of kijk op onze homepagina Met vriendelijke groet

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Onze IKEA method keuken is heel netjes gemonteerd door Umut. Alle kastjes hangen recht en er was sprake van heldere communicatie. Ook dacht hij met ons mee in oplossingen, er zaten namelijk een paar uitdagingen aan onze montage. Zo hadden we een tijdelijk noodblad nodig en moesten we puzzelen met onze inbouw wasmachine. Dat is uiteindelijk allemaal gelukt tegen de vooraf afgesproken prijs!
 • BUST V.O.F.

  Ontwerper in Overveen

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  BUST is een dynamisch en energiek architectenbureau waar u terecht kunt voor verbouw of nieuwbouw  plannen. BUST verzorgt het ontwerp en de begeleiding van het hele bouwproces en geeft desgewenst duurzaamheidsadvies op maat. BUST kiest voor een persoonlijke, deskundige en actieve aanpak, die naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Snel van begrip en heeft goed advies gegeven en inzichtelijk gemaakt wat er kan/moet gebeuren.
 • De Verbouwing Constructiebureau

  Ontwerper in Overveen

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  De Verbouwing Constructiebureau maakt volgende berekeningen: Gewichtsberekening Stabiliteitsberekening Wapeningsberekening Stalen ligger berekening t.b.v. doorbraak Betonnen latei berekening t.b.v. doorbraak Nieuwbouw woning/Villa aanbouw achtergevel en of zij erker en of voor erker. Houten balklaag berekening Wij maken alle berekeningen die voldoen aan de regelgeving/Eurocode. Daarnaast wilt u dat de aannemer precies weet wat hij moet bouwen en wilt u de constructieberekening gebruiken voor uw verzekering. Alles is mogelijk! Naast berekeningen maken wij ook constructie tekeningen 2d en ook 3d. Heeft u de berekening snel nodig? Dan kan dat ook, wij leveren al binnen 48 uur!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  De Verbouwing Constructiebureau werkt deskundig en is heel flexibel. Nadat onze plannen deels veranderde heeft ze nog aanpassingen voor ons gedaan. Super tevreden over het resultaat!
 • 3/2 Engineering

  Ontwerper in Overveen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews

  Constructeur voor staal-, beton- en houtconstructies in de woning- en utiliteitsbouw. Staat garant voor laagdrempelige communicatie, korte doorlooptijden en scherpe prijzen! Constructieberekening- en tekening: - Doorbraak draagmuur - Aanbouw - Dakopbouw - Nieuwbouw huis - Carport - en nog veel meer

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Very quick turnaround in responding to my job and completing work on time, though he has vacation plan ahead, good guidance in removing support wall and suggesting beam with details construction calculation cost.
 • Vogel Architect

  Ontwerper in Overveen

  Beoordeling: 3.4 van 53.457 reviews

  Vogel Architect, veel meer dan een tekening alleen! Als allround architectenbureau met ruim 40 jaar ervaring levert Vogel Architect bouwkundige diensten in ieder aspect van het bouwproces. Wij maken dus niet alleen de tekening voor een verbouwing of een nieuwe woning of bedrijfspand. Van het ontwerp tot het maken van volledige bouwklare bouwplannen: wij regelen alle nodige vergunningen, de aanbesteding en verzorgen de totale begeleiding tijdens het gehele bouwproces. Uw wensen en ideeën zijn het uitgangspunt. Deze vertalen wij naar een hoogwaardig en energiezuinig bouwplan. Wij gebruiken waar mogelijk prefab bouwelementen. Door deze snelle en efficiënte manier van werken blijft de bouwtijd beperkt en blijven voor u de kosten laag. Plannen worden uitgewerkt in ARC+. Dit is het modernste 3D digitale teken- en animatieprogramma. Hiermee maken we van alle ontwerpen een 3D ‘digitale maquette’, waarmee u aanzichten, doorsneden, inkijkperspectieven en animaties kunt zien. Vóór de bouw ziet u dus al precies hoe het eruit komt te zien.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  In nov 2020 kwam Halbe langs. Begin december offerte geaccordeerd. Tekening zou in dec volgen. Betrok verbouwing van  zolder (wanden plaatsen, vliering, dakkapel, deurtjes in knieschotten). Na veel chasen eind januari de tekening. Diverse zaken anders dan besproken, maar werd gecorrigeerd. Later stelden we de vraag aan Halbe of een vide ipv een vliering mogelijk was en zo ja, wat de kosten van dit tekenen zouden zijn. Geen reactie. Ineens kregen we een tekening van de vide plus factuur van bijna 800 euro (!). Zonder overleg, zonder offerte. Dit was net zo duur als de hele zolder tekening. Bizar. Na veel gesteggel hebben we beslist 500 euro te betalen. Om van het gezeur af te zijn. Achteraf hadden we rechtsbijstand in moeten schakelen. Tijdens de verbouwing bleek dat veel van de ingetekende zaken ook niet helemaal klopte. Kortom, veel geld kwijt en onze aannemer had een tekening waar hij niet veel aan had. Kortom, afspraken maken met Halbe lukt niet en kosten komen onverwacht.
 • TNA bouwkundig tekenaar

  Ontwerper in Overveen

  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews

  Als bouwkundig- en E-installatie tekenaar zorgt TNA voor kwalitatieve producten omtrent plattegronden, kleine en grote projecten zoals een opbouw, aanbouw, dakkapel, het uitwerken van installatie ontwerpen, verlichtingsinstallatie, begrotingen, installatie- en blokschema's etc. Bekijk ons website!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Snel en mooi werk!
 • Mare Interieuradvies

  Ontwerper in Overveen

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Met Mare Interieuradvies krijg je het interieur wat je wenst. Voor interieurontwerp, indelingsadvies, inrichtingsadvies, meubelplan, advies over materialisatie en styling van woningen of kantoren. Van klein advies tot volledige bouwbegeleiding. Werkt samen met de juiste uitvoerders en leveranciers.

  Laatste review:

  Heel fijne samenwerking gehad met Marsha. Zij neemt echt de tijd en denkt met je mee. Door haar adviezen hebben we weer nieuwe ideeën gekregen over de inrichting van onze woonkamer, keuken en slaapkamer. Ik kan haar echt aanraden.
 • Tekenbureau Berkani

  Ontwerper in Overveen

  Beoordeling: 2.4 van 52.453 reviews

  om Mijn ervaring als bouwkundige tekenaar te kunnen voortzetten, wil ik mijn specialiteiten verder ontwikkelen. Ik lever verschillende soorten diensten. Mijn sterkste punten zijn: vergunning aanvragen, plattegronden, ontwerptekeningen, toevoegingen aan de woningen in kaart brengen, daglicht berekeningen, ventilatie berekeningen etc. Ik ben daarnaast ook een handige persoon en hou ervan om bezig te zijn met mijn handen. De diensten die ik lever wil ik op zijn best leveren, hierdoor overleg ik veel met de klant en luister goed naar zijn behoeftes en wensen.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Na initieel goed contact en overleg was ik hoopvol dat ik spoedig tekeningen zou ontvangen. Echter zijn deze nooit geleverd en krijg ik, na veelvuldige pogingen, op geen enkele manier contact meer met hem. Ik ben inmiddels juridische stappen aan het ondernemen om mijn geld terug te krijgen.
 • BLOC

  Ontwerper in Overveen

  Beoordeling: 4.5 van 54.551 review

  Ik heb meer dan twintig jaar ervaring als ontwerper en projectleider; van kleine verbouwingen tot grote projecten; van eerste schets naar aanbesteding, naar oplevering. Twee jaar geleden ben ik gestart onder de naam BLOC (= bouwsteen in het Frans). Ik heb er plezier in om iets te creëeren wat er nog niet is, of iets dat er al is, aanpassen of veranderen, liefst verbeteren. Ik kan goed luisteren; afhankelijk van uw vraag maak ik een schets, tekening of andere presentatie die moet leiden naar het resultaat dat u wenst. Stapsgewijs komen we tot een voorstel; een uitgewerkt plan, of een schets, of een technische omschrijving waar een andere partij mee verder gaat. U bepaalt. Naast het ontwerpen en tekenen en toezicht op de uitvoering, pak ik regelmatig zelf klussen aan. Dat doe ik samen met een kompaan en indien het project het vraagt, schakelen we meer vakmensen in. Van kast tot kasko; meubels op maat, kleine verbouwingen en complete woning-renovaties. Zo houd ik voeling met de praktijk en dat zorgt er voor dat ik "maakbare" en betaalbare ontwerpen maak. Mijn hart ligt bij de woningbouw, maar ik heb ook ervaring met kantoren en praktijkruimten. Creativiteit en overleg brengt oplossingen. Een goede samenwerking zorgt voor mooi resultaat en tevreden opdrachtgevers. Met vriendelijke groet, BLOC

Populaire lokale ontwerpers in Overveen

Andere vakmensen in Overveen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur