Vind ontwerpers in Hardenberg

Op zoek naar ontwerpers in Hardenberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Hardenberg

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Ontwerper in Hardenberg

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Fijne samenwerking. Tekeningen en berekeningen zien er netjes uit.
  Kom in contact
 • Jan Willem de Vries
  Jan Willem de Vries
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Ontwerper in Hardenberg

  Over: Jan-Willem de Vries, 22 jaar. Omgeving Hardenberg, Ommen en Zwolle. Al jaren ervaring in onderhoud en straat/aanleg klussen.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  prima vakwerk geleverd. klein misverstand over offerte maar is goed opgelost.
  Kom in contact
 • Nijenhuis tuinadvies
  Nijenhuis tuinadvies
  Beoordeling: 3.9 van 53.95104 reviews
  Ontwerper in Hardenberg

  Nijenhuis Tuinadvies is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van tuinen. Wij werken met natuurlijke materialen en zijn eco-gecertificeerd.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Hard gewerkt en netjes gesnoeid!
  Kom in contact
 • Empoir
  Empoir
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Hardenberg

  Heb je een timmerman, elektricien of een echte klusjesman nodig in Hardenberg of omgeving? Dan sta ik er voor je klaar!

  Laatste review:
  Deskundige timmerman. Vlot, vriendelijk en meedenkend. Komt afspraken netjes na. Aanrader!
  Kom in contact
 • teotuinenontwerp
  teotuinenontwerp
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Ontwerper in Hardenberg

  Teo tuin en ontwerp is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op tuinontwerp, het aanleggen van tuinen en het onderhouden van tuinen in Hardenberg en omgeving.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Allen via WhatsApp contact gehad Tuin van mijn vader moest opgeknapt voor open huizen dag Kan niet anders dan zeggen dat wij zeer tevreden zijn Tuin was erg vervuild en zag er nu weer erg netjes uit
  Kom in contact
 • RW Totaal
  RW Totaal

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Hardenberg

  De activiteiten van RW Totaal vinden (onder andere) plaats in de branche: Technische ontwerp- en adviesbureaus voor burgerlijke en utiliteitsbouw. RW Totaal ontzorgt u vanaf het ontwerp tot aan de omgevingsvergunning en constructieberekeningen bij nieuw-, verbouw en renovaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het uitwerken van houtskelet constructies en productietekeningen, installatietekeningen en constructietekeningen. Wij staan met een team van constructeurs, ontwerpers, aannemers en onderaannemers klaar om u te helpen en ontzien tijdens de bouw.

  Kom in contact
 • hoveniersbedrijf T&D
  hoveniersbedrijf T&D
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Ontwerper in Hardenberg

  hoveniersbedrijf T&D de oplossing voor uw tuin. wij staan voor kwaliteit en klant tevredenheid. wij doen alle voorkomende werkzaamheden in de tuin dat maakt het voor ons zeer afwisselend en altijd uitdagend. Ook doen wij in en verkoop van bestrating en beplanting en kunnen wij een mooie prijs aanbieden.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima bedrijf , harde werkers , alles netjes afgeleverd , prima prijs kwaliteit. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen en als ik weer hoveniers nodig heb huur ik ze zeker weer in
  Kom in contact
 • Interiore
  Interiore
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Ontwerper in Hardenberg

  Beste Lezer, Ik heb een interieurbouwbedrijf in Hardenberg en ben gespecialiseerd in het maken van op maat meubilair. Hierbij valt te denken aan : * inbouwkasten; * keukens (volledig nieuw of renovatie); * tafels; * babykamers; * inloopkasten; * wand-en TV-meubelen. Ik werk samen met een interieurontwerpster, dus ook voor een ontwerp (3D) kun je bij mij terecht! Mocht je vragen hebben, of voorbeelden van door mij opgeleverde projecten wensen te ontvangen, stuur me dan even een bericht. Ik kijk ernaar uit! Met hartelijke groet, Bertus Wijnholds

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Interiore heeft voor ons een prachtige maatwerk wandkast gemaakt. Geheel volgens onze wensen. Snel geleverd, op en top vakwerk!
  Kom in contact
 • Muilwijk Boomverzorging

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Hardenberg

  U, als klant heeft specifieke wensen voor uw boom, tuin of onderhoudswerkzaamheden. Voordat we hiermee aan de slag gaan, spreken we samen af wat er moet gaan gebeuren. Hiervan maken wij een vrijblijvende offerte. Een duidelijke beschrijving van taken die we gaan uitvoeren staat hierin beschreven. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bij een akkoord op de offerte, zullen we in overleg met u, tijd inplannen voor deze afgesproken werkzaamheden. Muilwijk Boomverzorging beschikt over eigen materialen zoals hoogwerkers, versnipperaars en een stobbenfrees. Daarnaast is elk denkbaar tuingereedschap aanwezig om uw tuinaanleg of onderhoud van uw tuin uit te voeren. Bij snoeiwerkzaamheden maken wij veelal gebruik van een eigen versnipperaar. Het snoeiafval kunnen wij voor u versnipperen en afvoeren. Wilt u (een deel) van de snippers zelf houden? Geen probleem. In overleg is alles mogelijk.

  Kom in contact
 • PMH Bouw

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Hardenberg

  PMH Bouw voor al uw bouwwerkzaamheden o.a: - tegelwerk badkamer / toilet / vloer - timmerwerken - metselwerk - leveren en monteren van kunststoffen kozijnen. - dakramen

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Hardenberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 31 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Hardenberg

Andere vakmensen in Hardenberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt