Vind ontwerpers in de Wijk

Op zoek naar ontwerpers in de Wijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in de Wijk

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Ontwerper in de Wijk

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Fijne samenwerking. Tekeningen en berekeningen zien er netjes uit.
  Kom in contact
 • Buro Slingerland

  Nog geen reviews

  Ontwerper in de Wijk

  Buro Slingerland kan je helpen met je Ontwerper klus in Staphorst en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening te beantwoorden. Neem direct contact op met Buro Slingerland om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Kuik Bouw en Onderhoud
  Kuik Bouw en Onderhoud

  Nog geen reviews

  Ontwerper in de Wijk
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Muller B.V.
  Bouwbedrijf Muller B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in de Wijk

  We zijn een kleinbouwbedrijf met korte contracten

  Kom in contact
 • Fidius

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in de Wijk

  Fidius uw bouwpartner, voor het realiseren van uw droomhuis of -project. Onze diensten: - Bouwkundig Advies - Bouwtekeningen - Timmerwerk

  Kom in contact
 • Comfort Meubel
  Comfort Meubel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Ontwerper in de Wijk

  Comfort Meubel maakt al 25 jaar meubelen op maat voor bedrijven en particulieren. U hebt behoefte aan een meubel op maat tegen een betaalbare prijs. We maken keukens, schuifwandkasten, badkamermeubels, "gewone"kasten voor woondoeleinden maar ook voor kantoren enz... We maken onder andere: schuifwandkasten badkamermeubels maatwerkkeukens tafels ledikanten etcetera Als de Comfort Meubels uw dagelijks leefgenot verhogen is onze missie geslaagd!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Correct, vriendelijk en zeer ter zake kundig. Echte vakmensen. Het ging om een boekenkast. Die is perfect afgeleverd en geplaatst. Ze hebben me zelfs geholpen met het uit en inruimen van de boeken wat erg fijn was. Ik ben erg tevreden!
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Top

  Nog geen reviews

  Ontwerper in de Wijk

  .

  Kom in contact
 • Buitencreaties

  Nog geen reviews

  Ontwerper in de Wijk

  Met buitencreaties ben ik werkzaam als hovenier en tuin en landschapsontwerper. Met ervaring en opleiding in zowel uitvoerings als ook het creatieve proces, ben ik in staat om een orginele maar ook maakbare tuin voor u te realiseren. Voorafgaand kijken wij samen naar uw wensen en randvoorwaarden. Dit vertaal ik naar een uitvoerbaar plan. Met belangstelling wacht ik uw reactie tegemoet Met vriendelijke groet Dominique de Niet 2003-2006 HBO Landschapsarchitectuur 1999-2003 MBO Groen kaderfunctionaris(hovenier)

  Kom in contact
 • Post timmerwerken
  Post timmerwerken

  Nog geen reviews

  Ontwerper in de Wijk

  Wij zijn een allround bedrijf op het gebied van bouw en verbouw. Met een ruime ervaring en mogelijkheden is geen klus ons te moeilijk. Ons streven is naar de wensen van de klant bouwen, wij geven waar nodig ons advies , wij geven garantie op ons werk. Let op, bij intresse worden de werkspot kosten door berekend naar de opdracht gever!

  Kom in contact
 • Visscher Houtwerken
  Visscher Houtwerken
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Ontwerper in de Wijk

  Visscher Houtwerken kan je helpen met je Timmerman klus in Staphorst en omgeving. Voor bijna al onze klussen kunnen wij een volledige 3D tekening maken om zo meer inzicht te krijgen op de situatie. Wij zijn beschikbaar voor de volgende dingen: Veranda aanleggen of vervangen Pergola of tuinhuis plaatsen Meubels (de)monteren Carport plaatsen Meubel(s) maken Plafond plaatsen of verlagen Ombouw/koof plaatsen/vervangen Vlonders plaatsen of vervangen Binnenwand plaatsen Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen Neem direct contact op met Visscher Houtwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Het was voor hun even een klusje tussen door. Wel duidelijk gecommuniceerd wat wij verwachten en van hun uit wat zij kunnen bieden. Goed offerte gekregen. Werk is netjes en ze werken snel.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in de Wijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 28 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in de Wijk

Andere vakmensen in de Wijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt