Vind ontwerpers in De Bilt

Op zoek naar ontwerpers in De Bilt? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in De Bilt, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in De Bilt

 • Bouwadvies Betuwe

  Ontwerper in De Bilt

  Beoordeling: 4.3 van 54.35109 reviews

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel reactie, snel uitgevoerd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • New Gen Architecture

  Ontwerper in De Bilt

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Over New Gen Architecture New Gen Architecture is gespecialiseerd in het ontwerp en bouwkundig technisch uitwerking maken voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Wij bieden u ontwerp, bouwkundig technisch tekenwerk, bouwadvies en bouwbegeleiding aan. Omdat u tijdens uw nieuw- of verbouwplan één aanspreekpunt heeft van het begin tot en met de oplevering met ervaring van alle aspecten van het bouwproject zijn de ‘lijntjes’ altijd kort en is de communicatie duidelijk, transparant, flexibel en klantgericht.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  We zijn super blij met Enes als onze tekenaar. Hij reageerde snel en we zaten binnen de kortste keer aan tafel om alle plannen te bespreken. Hij heeft ons ook enorm geholpen met zijn ideëen en voorstellen. Afgeleverde kwaliteit was helemaal top. Door zijn snelle handelen kon onze aannemer ook eerder beginnen met de verbouwing. Tussendoor is Enes altijd bereikbaar voor je. Topgozer, professioneel en vakbekwaam.
 • TNA bouwkundig tekenaar

  Ontwerper in De Bilt

  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews

  Als bouwkundig- en E-installatie tekenaar zorgt TNA voor kwalitatieve producten omtrent plattegronden, kleine en grote projecten zoals een opbouw, aanbouw, dakkapel, het uitwerken van installatie ontwerpen, verlichtingsinstallatie, begrotingen, installatie- en blokschema's etc. Bekijk ons website!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Goed ervaren, hij had de tekeningen binnen een week klaar staan, heeft goed luisterend oor en reageer vrij snel
 • Obbad studio

  Ontwerper in De Bilt

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  Creatief, Vernieuwend, persoonlijk en authentiek interieurs, verbouwingen en nieuwbouw projecten. Uw ontwerpen bouwkundig en technisch tot in de details uitgewerkt.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Wij zijn ontzettend tevreden met het werk dat Jamal voor ons heeft gedaan. Wij hadden hem gevraagd een ontwerp te maken voor de benedenverdieping van ons nieuwbouwhuis, onder andere door oude meubels te vervangen, een gashaard in te tekenen, en ideeën aan te dragen voor verlichting en decoratie. Hij heeft onze smaak en wensen van begin af aan heel goed ingeschat, en is betrokken gebleven bij het hele proces (van offertes aanvragen, tot samen met de meubelbouwer in gesprek, tot gaandeweg meedenken met wijzigingen vanuit onze kant). Jamal is uiterst vriendelijk, gedreven, en flexibel. Hij was altijd bereid om met ons mee te denken, en heeft alles uitgevoerd voor een meer dan schappelijke prijs. En last but not least: hij heeft een hele goede smaak en oog voor detail. We zijn hartstikke blij met ons nieuwe interieur. Absolute aanrader dus!
 • ARTON Consultancy B.V.

  Ontwerper in De Bilt

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  ARTON Consultancy BV is een jong en dynamisch allround ontwerp - advies en tekenbureau op het gebied van renovatie en nieuwbouw. Wij kunnen u adviseren bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. Of het nou gaat om het (ver)bouwen van een woonhuis, kantoor of huisartsenpost, een bouwproject is vaak een intensief proces. Als opdrachtgever kan het lastig zijn om de juiste afwegingen te maken. Wat is het beste ontwerp? Hoe maakt u de juiste keuzes binnen een vastgesteld budget en planning? En voor welke materialen en vakmensen kiest u? ARTON Consultancy BV verplaatst zich in de wensen en eisen van de opdrachtgever, en vertaalt deze naar een praktisch, inspirerend plan van aanpak. Altijd in samenspraak. Met hoge kwaliteitseisen, die niet automatisch zorgen voor hoge kosten, maar wel een mooi en duurzaam resultaat opleveren. Wij leveren diensten voor zowel bedrijven als particulieren. Vriendelijke groet, Vincent Heesen ARTON Consultancy BV

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Uitstekend werk verricht.
 • Jordy Kok

  Ontwerper in De Bilt

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Pentavex begeleid u bij uw bouw/verbouw plannen op het gebied van advisering, tekenwerk en het verkrijgen van een omgevingsvergunning.

 • Siemelink

  Ontwerper in De Bilt

  Nog geen reviews

  Eef Siemelink heeft in Delft Civiele Techniek gestudeerd. Na in Oostenrijk als zelfstandig bouwkundig constructeur onder de naam Everts Engineering gewerkt te hebben, startte Eef Siemelink in Delft de firma Siemelink, die daarna naar het centraler gelegen Utrecht verhuisde. In 2014 heeft firma Siemelink de handelsnaam ‘de VerbouwingsConstructeur’ gekregen. Constructief controleur bouwconstructies Eef Siemelink controleerde voor de gemeente Delft de ingediende bouwconstructies op constructieve veiligheid.

 • Friendly Factory

  Ontwerper in De Bilt

  Nog geen reviews

  Friendly Factory ontwerpt en maakt producten, zoals meubels, lampen en keuken gerei. Wij maken ook technische systemen, zoals een tafel met ingebouwd kantelbaar beeldscherm tot persoonlijke fietsen. Zo kunnen wij op alle manieren u idee vertalen tot een product. Bij het maken van een product komt veel kijken. Allereerst beginnen we met een concept. Dit concept werken we uit in meerdere ontwerpen die we vervolgens gaan testen. Zo zoeken we naar de beste materialen, de juiste afmetingen, een uitgebalanceerde ergonomie, en dit alles uiteraard in het kader van de duurzaamheid! Uiteindelijk blijft het beste ontwerp over. Dit perfectioneren we en als we helemaal tevreden zijn, tot dat wij tot het beste product kunnen afleveren.

 • UR engineering

  Ontwerper in De Bilt

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Klantgericht, Creatief, Verantwoordelijk, Expertise, van A - Z, Levering op tijd, Omgevingsvergunning, Constructie berekening, Details tekening, Bouwkundige ontwerp, 3D ontwerp, Hout, Staal, Beton, Metselwerk, Steen, Grondadvies en Geotechnisch advies, Verbouw, Nieuw bouw, Herstel,

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Het was een lastig verhaal met de gemeente maar Nima is me blijven helpen tot het eind.
 • HB-Techniek Werktuigbouw

  Ontwerper in De Bilt

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Door de jaren heen heb ik veel geklust, bij mijzelf en vooral veel bij anderen. Ik heb een technische opleiding en beschik over 3D ontwerpsoftware (Solidworks) waarmee ik mijn klussen indien nodig voorbereid. Ik vind het leuk om samen met u te klussen en zo mijn kennis en ervaring te delen. U doet dan zoveel mogelijk zelf en ik ben uw coach en inspirator. Een klus helemaal uitbesteden kan natuurlijk ook. De voorbereiding kunnen we ook samen doen, ontwerpen, materialen kiezen en uiteindelijk uitvoeren. Keukens, badkamers, schuifdeuren, binnenmuren, electro, loodgieterswerk het kan allemaal. Ik kom graag met u in gesprek!

Populaire lokale ontwerpers in De Bilt

Andere vakmensen in De Bilt

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur