Vind aannemers in Ubbergen

Op zoek naar aannemers in Ubbergen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Ubbergen

  • B.d.R. Koerier
    B.d.R. Koerier
    Beoordeling: 4.7 van 54.75450 reviews
    Aannemer in Ubbergen

    IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

    Laatste review:
    Keuken gereedmaken voor plaatsing-
    Bennie en zijn mannen hebben volgens planning de keuken verwijderd, nieuwe leidingen gelegd, wat stucwerk gedaan en de tegelvloeren in huis verwijderd. Er is snel en netjes gewerkt. De communicatie met Bennie verliep goed en was prettig.
  • WG Bouwonderhoud
    WG Bouwonderhoud
    Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
    Aannemer in Ubbergen

    Ik ben Wahan Militonian, oprichter en eigenaar van WG Bouwonderhoud. WG Bouwonderhoud is opgericht in 2010 als een allround bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. WG Bouwonderhoud is gespecialiseerd in: -schilderen -stuc- en pleisterwerk -timmerwerk -houtrotreparatie -badkamerrenovatie -betegelen -vloer leggen -(isolatie)glas zetten etc. In de loop van het jaren zijn verschillende opleidingen gedaan en natuurlijk heb ik paar certificaten(aantoonbaar) gehaald o.a. onderhoud en advies, kleur en kennis, houtrotrenovatie, sierlijsten monteren. We bieden verschillende garanties afhankelijk de soort van het opdracht en de huidige stand. Het verstreken van de garantie is erg afhankelijk van meerder factoren welke geven we van tevoren door. De materialen waarmee wordt gewerkt worden uitsluitend aangeschaft in groothandels zoals Sigma Coatings, Bouwmaat, Jongeneel, Pont Meyer etc. Opdrachten worden zorgvuldig uitgevoerd met eigen specialisten. WG Bouwonderhoud heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet voor niets is slogan van WG Bouwonderhoud Passie voor perfectie. Daarom bent u bij WG Bouwonderhoud verzekerd voor de hoge kwaliteit en de professionele aanpak.

    Laatste review:
    Keuken gereedmaken voor plaatsing-
    Hebben met veel flexibiliteit in korte termijn goed werk geleverd in de voorbereidingen voor de plaatsing van onze keuken. Zijn open geweest over uitdagingen en kosten en zijn afspraken nagekomen. Zeer tevreden.
  • Sander Turlings Projectbegeleiding
    Sander Turlings Projectbegeleiding
    Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews
    Aannemer in Ubbergen

    Beste opdrachtgever , Voor grote of kleine verbouwingen in uw huis, aan- op bouw, nieuwbouw en renovatie werkzaamheden kunt u beroep doen op ons bedrijf. Onze zelfstandig uitvoerende mannen spreken Engels of Duits maar worden dagelijks ondersteund door mij als eindverantwoordelijke. Door deze werkwijze kunt u profiteren van onze voordeligere prijzen waardoor uw project tegen een acceptabele prijs uitgevoerd wordt, dit in samenhang met een hoog afwerkingsniveau met een goede degelijke ondersteuning in alle werkprocessen. Lees ook de reviews van onze klanten waarin dit gegeven nadrukkelijk naar voren komt. Wij kunnen u desgewenst voorafgaande de opdracht u een bezichtiging aan bieden op een van onze werk locaties, ook met een van onze samenwerkende projectontwikkelaars. Aangezien ik als eindverantwoordelijke boven alle projecten sta, zijn wij in staat onze opdrachten tot volle tevredenheid uit te voeren en dat tegen een gangbare lagere marktprijs maar vaak nog met een betere ondersteuning/begeleiding/samenspraak. Ik voer met u het contact en ben vaak aanwezig op de werkvloer om daar waar nodig de zelfstandig werkende vakmannen aan te sturen en uw belangen te dienen. Duidelijke offertes op maat, Algemene voorwaarden, CAR verzekering en garantie bepalingen. Een (ver)bouwproject dat onder die omstandigheden tot stand kan komen, heeft niet alleen alles in zich om prettig te kunnen verlopen. U zult ook de voordelen gaan zien van het feit dat u voor meer onderdelen van uw opdracht maar één aanspreekpunt heeft. Als wij afscheid van elkaar nemen, blijft u daarom achter met het gevoel dat u prettig zaken heeft gedaan. Tijdens het project is er naar behoefte snel en duidelijk overleg. Dat kan niet alleen via de traditionele manieren, maar werkt tevens optimaal via WhatsApp op de tijden dat het u en mij goed uitkomt. Indien uw belangstelling gewekt is, laat u uw gegevens achter op Werkspot. Wij plannen dan een afspraak in om de opdracht nader met elkaar te bespreken. Uw wensen worden daarna goed in een offerte met Algemene Voorwaarden omgezet, zodat er voor beider partijen duidelijkheid wordt verschaft over alle onderdelen van het werkproces. Met vriendelijke groet.

    Laatste review:
    Aanbouw of opbouw plaatsen-
    Wij hebben Sander en zijn mannen een uitbouw laten plaatsen en de zolder af laten werken, nadat er 2 dakkapellen waren geplaatst. Wij wilden tijdens deze verbouwing gelijk de (houten) tussenvloeren laten isoleren, vloerverwarming laten plaatsen, loze leidingen en nieuwe elektra aan laten leggen en de voorbereiding voor een nieuwe keuken uit laten voeren. Het hele project werd van begin tot eind goed begeleid door Sander. Bij het opmaken van de offerte in november 2022 is duidelijk gecommuniceerd dat de materiaalkosten flink zouden stijgen. Verder is bij het aanvragen en uitvoeren van meerwerk altijd duidelijk gecommuniceerd dat er kosten aan verbonden zouden zijn. In ieder stadium van de verbouwing is Sander altijd open geweest over de kosten. Ons project was perfect op tijd afgerond en toen bleek dat er een scheur in het stucwerk zat, heeft Sander dat snel en vakkundig opgelost. Een fout maken kan altijd, maar de manier waarop er een oplossing geboden wordt, is perfect!
  • Otten Bouw & Montage B.V.
    Otten Bouw & Montage B.V.
    Beoordeling: 5 van 5551 review
    Aannemer in Ubbergen

    Aannemersbedrijf regio duiven

    Laatste review:
    Renovatie huis-
    We zijn heel tevreden met het eindresultaat. Bij onduidelijkheden waren er snelle en duidelijke antwoorden. Wanneer iets niet lekker liep werd dat ook snel verholpen zodat het allemaal goed achter gelaten word. De verbouwers zijn vriendelijk en denken goed mee.
  • AVG Projecten en Service B.V.
    Beoordeling: 5 van 5552 reviews
    Aannemer in Ubbergen

    Wij als AVG Projecten en Service zijn een jong bouwbedrijf dat alle soorten klussen uitvoert , die zich vooral heeft gespecialiseerd in het transformeren van vastgoedprojecten voor beleggers. Wij bieden verschillende bouwservices aan en kunnen door de omvang van onze team meerdere projecten tegelijk aan. Onze team bestaat uit slopers, timmermannen, loodgieters, schilders en stukadoors.

    Laatste review:
    Badkamer plaatsen of renoveren-
    Badkamer gerenoveerd (badkamermeubel/spiegel geplaatst, tegels en kitranden vervangen. Prima werk verricht. Badkamer ziet er weer netjes uit!
  • aannemersbedrijf Xxl
    aannemersbedrijf Xxl
    Beoordeling: 5 van 5551 review
    Aannemer in Ubbergen

    Werkgebied: Gelderland 12 jaar werkervaring Specialisatie: badkamer renovatie, wc renovatie, aanbouw + opbouw, schilderwerkzaamheden, loodgieter werk Opleidingen: techniek breed Vmbo, bouwkunde Mbo niveau 4, architectuur HBO Hogeschool Haan Arnhem, VCA Vol . Garantie: in overleg

    Laatste review:
    Badkamer plaatsen of renoveren-
    Erg prettig contact met deze aannemer. Denkt mee in en geeft duidelijk advies over de mogelijkheden. Graag delen we resultaten later.
  • Peterbouw.nu
    Peterbouw.nu
    Beoordeling: 4.1 van 54.1531 reviews
    Aannemer in Ubbergen

    Ik bouw voor u, liever nu dan morgen. Een persoonlijke aanpak is het uitgangspunt, waarbij u als opdrachtgever centraal staat. Ik denk graag en vrijblijvend met u mee. De kleinschaligheid van mijn bedrijf zorgt niet alleen voor overzicht, een heldere communicatie en een flexibele manier van werken, maar ook voor een aantrekkelijk prijskaartje.

    Laatste review:
    Badkamer plaatsen of renoveren-
    Peter werkt vlot en deskundig, is van alle markten thuis. Hij heeft een mooie badkamer gemaakt en zich goed kunnen manouvreren in onze bad"kamer" van 1,80 bij 90 cm. Voor planning een iets lagere score omdat hij een paar middagen terug heeft moeten komen na de afgesproken 10 dagen omdat de klus nog niet helemaal af was. Minpuntje bij de bouw was de reparatie van de aanliggende muur in de WC die bij het breken van de badkamertegels was opengebeukt; Peter heeft het gat dichtgesmeerd maar het was aan ons om de muur van latex te ontdoen en opnieuw te verven.
  • Webuco B.V.
    Beoordeling: 5 van 55519 reviews
    Aannemer in Ubbergen

    Wij zijn gespecialiseerd in het keuken gereed maken voor plaatsing nieuwe keuken en de volledige verbouw van oudere woningen en het restaureren en plaatsen van houten balken en sierspanten. Wij realiseren aanbouw- opbouw en verbouwwerkzaamheden van a-z. Ons deskundige team bestaat uit, timmerlieden, elektramonteurs, loodgieters en stukadoors. Wij werken nauw samen met architecten en gemeenten. Wij zijn werkzaam in de regio Nijmegen, met een straal van 25 km. Wij zijn een officieel gecertificeerd bedrijf voor Betoncire wanden en vloeren, badkamers, keukens, toilet van Stuccomeister. Tevens zijn wij producent van aluminium en kunststof ramen, deuren en schuifpuien.

    Laatste review:
    Renovatie huis-
    Werkzaamheden zijn goed en vlot uitgevoerd. De communicatie verliep zeer prettig. Door dit bedrijf ben ik enorm gesteund in een moeilijke tijd toen ik ontdekte dat mijn aangekochte droomhuis alles behalve een droomhuis bleek te zijn.
  • Pertien Techniek
    Pertien Techniek
    Beoordeling: 4.5 van 54.5565 reviews
    Aannemer in Ubbergen

    Geachte Heer/Mevrouw Via deze weg zou ik graag kennis met u maken voor een eventuele opdracht. Ik ben zeer vakbekwaam en heb zeer betrouwbaar bedrijf. Ik heb reeds 20 jaar ervaring in de installatie branche. We doen alle installatie werkzaamheden aan electra ,water en gas voor woningbouw,utiliteit en industrie.Te denken aan het aanleggen van alle leidingwerk voor o.a. keuken,woonvertek,badkamer,toilet en kantoor. Het vervangen,uitbreiden of plaatsen van meter of groepenkast.Het installeren of maken van istallatiekasten voor o.a.bedrijfshalen en vuilwaterputten. Het aanleggen van buiten,terrein verlichting en of bewaking. Het plaatsen en of testen van hoofdverlichting,rook en brandmeld installaties. Het plaatsen van aanpassingen voor mindervaliden. Het infrezen van de leidingen in de muren gebuurd bijna stofvrij.. Dus kortom voor al uw installatie werk kunt u bij ons terrecht. Alle werkzaamheden worden volgens geldende norm c.q. voorschift uitgevoerd. Ook voor storing of vragen kunt u ons altijd benaderen Met vriendelijke groeten Jan Pertien

    Laatste review:
    Keuken gereedmaken voor plaatsing-
    Jan heeft zowel elektra als waterleidingwerk omgelegd, hierbij sleuven gemaakt en deze gedicht. Alles werkt. Jan is van alle markten thuis en een harde, nette werker.
  • Montens Bouw & Renovatie
    Montens Bouw & Renovatie
    Beoordeling: 4.5 van 54.55124 reviews
    Aannemer in Ubbergen

    Beschikbaar voor al uw klussen in en rondom het huis! Gespecialiseerd in opzoeken en repareren van lekkage’s incl tegelwerk. Maar ook woning renovaties enz

    Laatste review:
    Badkamer plaatsen of renoveren-
    Ontzettend mooie badkamer laten maken door de heren Montens. Paul en Tom hebben ons echt verrast. Fijne communicatie, stelden ze juiste vragen en we kijken nu elke keer uit om te gaan douchen. Ik kan ze zeker aanraden!

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Ubbergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 343 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Ubbergen

Andere vakmensen in Ubbergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt