Vind Tuinarchitecten in Ubbergen

Op zoek naar Tuinarchitecten in Ubbergen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Ubbergen

 • Groen Ontworpen
  Groen Ontworpen
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Tuinarchitect in Ubbergen

  Op zoek naar een nieuw ontwerp voor de tuin? Met mijn ontwerpstudio Groen Ontworpen maak ik tuinontwerpen voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn uitgangspunt is een groene toekomstbestendige tuin die voor iedereen te onderhouden is en het gehele jaar aantrekkelijk is. Een mooie groene oase waar je je fijn voelt. Of je nu van modern en strak houdt of van natuurlijk en organisch (of een leuke mix daarvan), ik vertaal jullie wensen naar en mooi ontwerp die helemaal op jullie is afgestemd. Maar ook als je al een fijne tuin hebt maar je bent niet helemaal tevreden over de beplanting kan ik je helpen. Ik maak dan een nieuw fris beplantingsplan die helemaal toekomstbestendig is en die helemaal bij jouw smaak en stijl past. Kijk voor meer informatie en referenties op de website. groenontworpen punt nl

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Linda denkt goed mee en geeft ook de mogelijkheden en onmogelijkheden aan. Fijne en duidelijke communicatie. Ontwerp is super en eigenwijs. Veel verschillende dingen in een kleine tuin.
 • Tuinderij de Wasbeer

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Ubbergen

  Mijn naam is Freek Lever en in het najaar 2023 ben ik mijn eigen hoveniersbedrijf gestart. Ik focus mij met name op ecologisch tuinonderhoud, dit doe ik onder andere door hand- en elektrisch gereedschap te gebruiken, op de fiets te komen en mogelijke rest producten waar kan op een ecologische manier te verwerken in uw tuin. Naast de duurzame aspecten van mijn manier van werken, heeft het ook voordelen qua kosten en geluidshinder. Ik werk in Nijmegen en omgeving, en sta open voor zowel kleine klussen als langdurige projecten. Mijn uurtarief is €35 per uur (excl. btw)

 • QueenProjects

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Ubbergen

  Werkzaam in Nijmegen. Verbouw en renovatie

 • Hoveniersbedrijf Bottinga
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Ubbergen

  Bij hoveniersbedrijf Bottinga kunt u terecht voor uw tuin. Wat wij doen is complete plan maken voor uw tuin van onderhoud tot aanleg. Wij doen van bestrating tot vijvers maken . We zorgen voor een prachtig beplantingsplan en voor een rustgevende sfeer in de tuin. Wij beschikken over goed proffesioneel gereedschap mooie werkbus en een fijne aanhanger.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ingehuurd voor een spoedklus, leggen van grindplaten op een oprit. Ondanks dat het op het laatste moment geregeld was en de beschikbare tijd beperkt was werkte Bottinga alles netjes en secuur af met een heel mooi eindresultaat. Een aanrader!
 • FVF (frank verweij faciliteiten)

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Ubbergen

  Tuin onderhoud / buiten werkzaamheden Machine vervoer

 • Tuin Klussendienst Olijf
  Tuin Klussendienst Olijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85111 reviews
  Tuinarchitect in Ubbergen

  Ik ben een allround specialist De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen Zo weet u dat wij onze dienstverlening gaan afstemmen op uw wensen en behoeften. Kortom voor de juiste prijs kwaliteit verhouding bent u bij ons op het juiste adres! Bij interesse mail ons voor een uitleg.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Hr Abdullah is een vriendelijke rustige hr en hij heeft onze schutting kundig gerepareerd. De klus werd binnen 1 dag na de aanvraag uitgevoerd. Dat was voor ons heel fijn. Hr Abdullah heeft de werkplek keurig achtergelaten. Voor een volgende klus gaan we zeker met hem contact opnemen.
 • Good Old Seb

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Ubbergen

  Good Old Seb kan je helpen met je Klusbedrijf, Hovenier, Sloopbedrijf klus in Nijmegen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud... te beantwoorden. Neem direct contact op met Good Old Seb om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • JvdL Groentechnisch adviseur en ing
  JvdL Groentechnisch adviseur en ing
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinarchitect in Ubbergen

  12 jaar ervaring in het ontwerpen; aanleggen en onderhuiden van tuinen. - Deelnemer geweest aan het prestigieus tuinenfestival 'Chaumont Sur Loire' in Frankrijk - Afgestudeerd aan Hogeschool van Hall Larenstein, studierichting Tuin & Landschapsinrichting met een specialisatie in ‘Planuitwerking’. - Huidig situatie; pre-master student Spatial Planning aan Radboud universiteit Nijmegen

  Laatste review:
  Jaap is om te beginnen communicatief vaardig. Hij luistert goed en weet wat je nodig hebt. Hij denkt met je mee en brengt meerdere alternatieven in. Hij heeft samen met zijn collega's keurig werk afgeleverd volgens afspraak.
 • Asselgroen
  Asselgroen
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Tuinarchitect in Ubbergen

  Asselgroen is een hoveniersbedrijf en werkt in de regio Nijmegen. Gespecialiseerd in het aanleggen van natuurlijke tuinen en het maken van houten (tuin)meubelen, poorten, speeltoestellen, speelhuizen, schommels en ander timmerwerk op maat. Asselgroen werkt met zoveel mogelijk duurzame materialen, milieuvriendelijk gekweekte planten en maakt ook tuinontwerpen en beplantingsplannen.

  Laatste review:
  Jeroen is echt een vakman die plezier heeft in klussen! Ik vind het fantastisch dat hij zijn klusbedrijf combineert met zijn andere meer ‘zittende denkwerk baan’. Hij werkt nauwkeurig en leverde binnen korte tijd een voor ons perfecte containerombouw af. Hij overlegt vantevoren en tussendoor ook goed met je, je bent als opdrachtgever dus volledig op de hoogte van het proces. En qua prijs/kwaliteit zit het helemaal goed! Wij gaan Jeroen nog zeker vaker vragen!
 • Traject Tuin
  Traject Tuin

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Ubbergen

  Traject Tuin is je ideale partner als je een ontwerper nodig hebt en "een tuin voor het leven wilt". Dat zeggen wij met een knipoog omdat heel veel mensen nooit hun leven lang op dezelfde plek blijven wonen maar zolang je er woont willen wij dat je van tuin geniet in ieder seizoen. We zijn gespecialiseerd in Tuinontwerp, aanleg en de begeleiding ervan. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een voorstel kunnen maken.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Ubbergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Ubbergen

Andere vakmensen in Ubbergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt