Aannemers in Beneden-Leeuwen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde aannemers in Beneden-Leeuwen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de aannemers van Werkspot in Beneden-Leeuwen

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Beneden-Leeuwen

 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Aannemer in Beneden-Leeuwen

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Ik ben er erg voor tevreden. Hij werkt heel netjes en keurig. Kortom, 100% aanrader
  Kom in contact
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85350 reviews
  Aannemer in Beneden-Leeuwen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo kwam voor een inspectie, gaf me goed advies en zijn team vernieuwde mijn bitumen in twee dagen. De communicatie was vlot en efficiënt. Zeer tevreden met het resultaat!
  Kom in contact
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75499 reviews
  Aannemer in Beneden-Leeuwen

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  goede werk voor een goede preis
  Kom in contact
 • Bos Dakonderhoud
  Bos Dakonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Aannemer in Beneden-Leeuwen

  Bos Dakonderhoud kan je helpen met je Dakdekker klus in Heesch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bos Dakonderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ons dakkapel was enorm gedateerd en daardoor lek aan alle kanten. Bos Dakonderhoud ingehuurd om het dakkapel in zijn geheel te slopen en het dak weer te herstellen naar de originele staat. De heren hebben dit binnen 1 dag bewerkstelligt. Het dak is weer dicht en de dakpannen liggen er weer op. Communicatie is helemaal top, ze zijn zeer vakkundig, hebben de klus heel goed afgerond, werken keihard en zijn vooral heel aardig. Bedankt mannen voor het mooie resultaat en de fijne communicatie. Tot wellicht in de toekomst weer🤝.
  Kom in contact
 • @thejob timmerwerken
  @thejob timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Aannemer in Beneden-Leeuwen

  Voor al uw onderhoud, renovatie en diverse klussen. Tevens aan- en verbouw van uw woning.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig een dakraam vervangen en afgetimmerd. Goede en duidelijke communicatie.
  Kom in contact
 • EA loodgieters
  EA loodgieters
  Beoordeling: 4 van 54556 reviews
  Aannemer in Beneden-Leeuwen

  EA Loodgieters is je ideale partner als je een loodgieter nodig hebt in Nederland . We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, badkamer plaatsen of renoveren, vloerverwarming installeren of vervangen, riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer diensten die wij als loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Ook zijn wij werkzaam als lekdetectie, hierin sporen wij lekkages op met onze ledetectie. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  vakbekwaam en vlot uitgevoerd.
  Kom in contact
 • EH Bouw
  EH Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Beneden-Leeuwen

  Bouwbedrijf Steehngoed is sinds 2013 in Ochten gevestigd. Eigenaar Edwin van den Hatert is geboren en getogen in de Betuwe. Kwaliteit staat bij hem voorop. Hij werkt, in overleg met zijn klanten, met hoogwaardige materialen en levert graag het beste resultaat. Bij Steehngoed kun je met een gerust hart terecht voor het bouwen, verbouwen of renoveren van je badkamer, keuken, zolder, veranda, schuur kozijnen of uitbouw. Wij gaan niet voor goed, we gaan voor steehngoed!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Edwin van bedrijf Steehngoed (EH-Bouw) heeft onze wc helemaal gerenoveerd. Van slopen, aansluiten op riool, loodgieterswerk, nieuw plafond, het tegelen en volledig afwerken. En wat een mooi resultaat! Edwin is een vakman die nauwkeurig en netjes werkt. En ook was er altijd overleg met ons. Wij zijn erg tevreden en raden dit bedrijf bij iedereen aan. Hans & Netty uit Wageningen
  Kom in contact
 • RMBS Bouw
  RMBS Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Aannemer in Beneden-Leeuwen

  voor al u werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk en elektra kunt u bij mijn terecht mijn werkgebied is regio Gelderland en Utrecht.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Heren hebben tot nu toe zeer net werk geleverd en communiceren netjes over alles.
  Kom in contact
 • AD Dakspecialist
  AD Dakspecialist
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Aannemer in Beneden-Leeuwen

  Ben je op zoek naar een Dakdekker? Dan kun je bij AD Dakspecialist terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Fijn contact, klus prima uitgevoerd
  Kom in contact
 • Van der Horst Allround Bouwservice
  Van der Horst Allround Bouwservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews
  Aannemer in Beneden-Leeuwen

  Van der Horst Allround Bouwservice staat u graag bij in de opdrachten in en rond uw huis. Mocht er interesse zijn in een samenwerking kom dan in contact om de mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, Van der Horst Allround Bouwservice

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Project. Ophangen nieuwe deur in een oud deurkozijn. Pas maken. Extra latten toevoegen. hang en sluitwerk Projct is prima geslaagd.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Beneden-Leeuwen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2446 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Beneden-Leeuwen

Andere vakmensen in Beneden-Leeuwen

Vind vakmensen bij jou in de buurt