Vind Slotenmakers in Beneden-Leeuwen

Op zoek naar Slotenmakers in Beneden-Leeuwen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Beneden-Leeuwen

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55594 reviews
  Slotenmaker in Beneden-Leeuwen

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima
  Kom in contact
 • De Klusketier

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Beneden-Leeuwen

  Welkom bij klusbedrijf De Klusketier! Wij staan voor u klaar voor al uw klussen in en rond uw huis of onderneming. Bij klusbedrijf De Klusketier biedt u de volgende voordelen, namelijk: Eén aanspreekpunt Uitstekende service en garantie voordelig tarief Graag komen wij met u contact om uw aanvraag te bespreken.

  Kom in contact
 • Zuidam allround

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Beneden-Leeuwen

  Van alle markten thuis, ik werk ook samen met andere zzpers waardoor geen klus te gek is.

  Kom in contact
 • Antoine Stokman Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Beneden-Leeuwen

  Het bouwbedrijf Antoine Stokman Timmerwerken is al actief sinds 2006.Veel ervaring en tevreden klanten met verbouwen en renoveren van woningen met als doel optimaal woongenot. Iedere huiseigenaar heeft zijn eigen idee. Dit kan zijn het vervangen van kozijnen met isolerend glas. Of meer daglicht creëren door plaatsen van pui met openslaande deuren. Zo kunnen er ook extra energiebesparende maatregelen getroffen worden door bijv. het isoleren dak van woning. Uitbreiding van het woonoppervlak door aanbouw wordt door vele huiseigenaren als optimaal woongenot ervaren. Wij luisteren naar uw ideeën en wensen. Mail of bel ons zodat we samen uw plannen kunnen doorspreken.

  Kom in contact
 • Patrick van der Molen dienstverlening

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Beneden-Leeuwen

  Mijn naam is Patrick van der Molen en sinds januari 2019 officieel ingeschreven bij de KvK. Klussen is voor mij een hobby en wil dit graag part-time ook voor andere mensen doen tegen een gepaste vergoeding. Laat me weten wat je wensen zijn en misschien kan ik je helpen!

  Kom in contact
 • PWK inbraakbeveiligingen
  PWK inbraakbeveiligingen
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Slotenmaker in Beneden-Leeuwen

  Ben je op zoek naar een erkend sloten-bedrijf dan kun je in Amerongen bij Peter van PWK inbraakbeveiligingen en sloten service terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Sloten plaatsen of repareren, beveiliging woning met certificaat Politie keurmerk Veilig Wonen. met garantie op materiaal en montage. Wij verzorgen het certificaat politie keurmerk en raamstickers

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  He came on time and fixed our lock issue. Price is relatively cheaper
  Kom in contact
 • @thejob timmerwerken
  @thejob timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Slotenmaker in Beneden-Leeuwen

  Voor al uw onderhoud, renovatie en diverse klussen. Tevens aan- en verbouw van uw woning.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig een dakraam vervangen en afgetimmerd. Goede en duidelijke communicatie.
  Kom in contact
 • Wienmark Producties
  Wienmark Producties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Slotenmaker in Beneden-Leeuwen

  Primair hou ik mij bezig met het bouwkundig beveiligen van uw woning door preventieadvies te geven en het aanbrengen van degelijk hang en sluitwerk met SKG keurmerk. Het plaatsen van driepuntsluitingen op voor- en achterdeur is iets wat ik vaak doe. Het afhangen van deuren is daar bijgekomen en wordt vaak gevraagd. Daarnaast beschik ik over een ruime werkplaats met moderne machines voor houtbewerking waar ik met andere meubelmakers allerlei meubelen op maat maak. Met diverse leveranciers kan ik de meeste materialen in uiteenlopende kleuren tegen consumentenprijs leveren. Meer over mijzelf: Na ruim 20 jaar bij de overheid te hebben gewerkt heb ik het roer een aantal jaren geleden volledig omgegooid voor mijn passie voor houtbewerking. Als je voor iedereen in je vrije tijd van alles bouwt en ontwerpt kun je er ook gewoon je werk van maken. Regelmatig komen klanten met een uitdaging en het is erg leuk om dan samen een oplossing te bedenken en zo tot mooie resultaten te komen. Ik werk doorgaans alleen en incidenteel met een partner, ik onderscheid me door mijn precieze werk, persoonlijke benadering, meedenken met de klant en inspelen op zijn/haar wensen. Klanten kennen mij als een sociale, betrouwbare partner die alleen tevreden over het resultaat is als het echt goed is. Ik reageer op opdrachtverzoeken als ik er enthousiast van wordt. Ik vraag u om ook alleen op mij te reageren als u dat ook bent geworden. Dit om onnodige kosten te voorkomen (de vakman betaalt voor elk daadwerkelijk contact op Werkspot). De tarieven onder de aanbieders lopen enorm uiteen. Ik vind dat je je prijsstelling altijd moet kunnen verantwoorden, maar ik ben geen prijsvechter. Ik werk met reële tarieven en kwaliteit heeft een prijs. Bent u op zoek naar de laagste prijs, dan zijn er vast alternatieven te vinden. Vind u kwaliteit, goed contact net zo belangrijk als een reële prijs, laten we dan in contact komen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Robert heeft onze klus perfect uitgevoerd! Slot vervangen en een deur, die niet meer open ging gerepareerd. Robert communiceert goed, werkt netjes en vraagt niet de hoofdprijs. Kortom een aanrader!
  Kom in contact
 • Decomsat

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Beneden-Leeuwen

  Heb je een Elektricien, Klusbedrijf nodig in Boven-Leeuwen of omgeving? Decomsat kan je helpen met alle klussen die een Elektricien, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Beek bedrijfshulp
  Beek bedrijfshulp

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Beneden-Leeuwen

  Klusjesman voor diverse klussen ik ben thuis in elektra (heb hier me diploma voor) en hout goed en net werk sta bij mij in een hoogvandel.

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Beneden-Leeuwen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 96 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Beneden-Leeuwen

Andere vakmensen in Beneden-Leeuwen

Vind vakmensen bij jou in de buurt