Gemiddelde kosten struiken snoeien

Bijgewerkt op

Wil je struiken in je tuin laten snoeien en ben je benieuwd wat het gaat kosten om hiervoor een professional in te schakelen? Iemand die goed werk aflevert, zodat je tuin er weer verzorgd uitziet? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres.

Voorstellen op maat ontvangen van vakmannen in de buurt?

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 334 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Op Werkspot vind je eenvoudig een betrouwbare hovenier voor het snoeien van struiken. We lichten graag toe op welke kosten je kunt rekenen en waarom je het beste een professional kunt inschakelen. Zo kun je gemakkelijk en snel bepalen of je jouw klus bij aan vakman op Werkspot wil uitbesteden.

Wanneer je aan de slag gaat met snoeiwerk in de tuin, is het aan te raden om hiervoor een professional in huis te halen. Het snoeien van een struik mag dan een eenvoudige klus lijken, maar dat is het niet. Een hovenier weet precies wat een struik nodig heeft om te ontpoppen tot een prachtige bloeiende plant. Bovendien ben je met een professional met jarenlange ervaring verzekerd van een perfecte en veilige afwerking van je snoeiklus.

heg snoeien

Gemiddelde kosten voor het snoeien van bomen of struiken

De gemiddelde kosten voor het snoeien van bomen of struiken ligt grofweg tussen de €35 en €60 per uur. De totale kosten verschillen per klus en het is daarom goed om je in te lezen in de verschillende mogelijkheden en kosten voordat je een klus plaatst. Zo voorkom je verrassingen en vind je snel de juiste vakman.

Kostenindicatie voor het snoeien van bomen of struiken

In onderstaand schema vind je de gemiddelde kosten voor het snoeien van bomen of struiken.

Soort snoeiwerkGemiddelde kosten
Struik snoeien€35 - €60 per uur
Boom kappen€300 - 600 per boom

*Dit zijn gemiddelde indicatie prijzen die onze hoveniers rekenen voor het snoeien van een struik. Deze prijzen kunnen afwijken van de prijzen in de offerte van de hovenier.

Hoe bepaal je de kosten voor het snoeien van een struik?

De kosten die door een hoveniersbedrijf in rekening worden gebracht hangen af van een aantal factoren. Zo spelen de omvang van het project, de grootte van je struik en eventuele speciale wensen een rol bij het bepalen van de prijs voor het snoeien van een boom of struik. Ook is de bereikbaarheid van je tuin een prijsbepalende factor.

Omvang project en formaat struik

Elke tuin is uniek, daarom raden we je aan de omvang van de klus van tevoren goed af te stemmen met de hovenier. Loop eventueel samen een rondje door de tuin, geef aan wat je verwacht en welke bomen of struiken eventueel extra aandacht nodig hebben. Het behoeft geen uitleg dat wanneer je struik groter is, de hovenier hier langer mee bezig is. De hoeveelheid afval dat afgevoerd moet worden is dan ook groter.

bomen kappen

Speciale wensen

Heb je naast het kappen of snoeien van bomen of struiken in je tuin nog andere wensen? Dan is het goed om dit meteen te bespreken, zodat de hovenier dit kan meenemen in de offerte. Zo weten jij en de hovenier van tevoren precies waar jullie aan toe zijn. Wel zo fijn.

Het snoeien van een struik via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de gemiddelde kosten, kun je bepalen of dit aansluit op jouw verwachtingen en budget. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen op Werkspot? Plaats een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Zo kun je bijvoorbeeld de reviews lezen van andere huiseigenaren om tot een weloverwogen keuze te komen.

Andere prijzen per dienst

  1. Kosten boom snoeien
  2. Kosten verlichting installeren
  3. Kosten gras zaaien
  4. Kosten tuinontwerp
  5. Kosten bestrating aanleggen

Vind een hovenier dichtbij