Vind hoveniers in Groenekan

Op zoek naar hoveniers in Groenekan? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Groenekan

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95804 reviews
  Hovenier in Groenekan

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes op tijd en volgens afspraak. Harde werkers prima kan ze aanbevelen
 • Uw-tuinhulp.nl
  Uw-tuinhulp.nl
  Beoordeling: 4.9 van 54.95105 reviews
  Hovenier in Groenekan

  Heeft u iemand nodig om uw tuin te onderhouden? Ik kan voor u uw tuin onderhouden. Volgende werkzaamheden kan ik voor u onderandere doen: - Onkruid verwijderen - Grasmaaien - Struiken snoeien - Heggen snoeien - Terras/tegel schoonmaken - Schutting verwijderen en nieuw schutting plaatsen - Alle Aanvullende Tuinwerkzaamheden. Ik ben een gediplomeerd hovenier. Behalve tuinwerk doe ik ook huis en badkamer renovatie. Zie foto's op mijn profiel voor voorbeeld.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Goed werk geleverd en heel netjes in de omgang.
 • Arnout Bos Boom- en Groenverzorging
  Arnout Bos Boom- en Groenverzorging
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Hovenier in Groenekan

  Wij zijn gespecialiseerd in boom- en tuinverzorging van A tot Z. U kunt hierbij denken aan: Bomen kappen Bomen snoeien Boomstronken verwijderen Tuinonderhoud Bomen/groen zijn belangrijk voor het milieu en maken vaak het decor van uw omgeving. Toch moeten ze soms verwijderd worden, bijvoorbeeld omdat ze te groot of ziek zijn. Wij bekijken dit zorgvuldig voordat we aan de slag gaan. Wij als hoveniers komen bij u langs om uw boom te kappen, ook op voor plekken die voor u onmogelijk lijken. Soms is snoeien al voldoende en is kappen niet nodig.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super snel geregeld en voor een prima prijs.
 • Boomverzorging Midden Nederland
  Boomverzorging Midden Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews
  Hovenier in Groenekan

  Ik geniet van mijn werk en tevreden klanten.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Rob heeft het werk snel en netjes uitgevoerd. Hij had er nog plezier in ook. De prijs was redelijk. Een aanrader.
 • Aslantas Bestrating
  Aslantas Bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Hovenier in Groenekan

  Het werk dat we gedaan hebben is een garantie voor wat we zullen doen; Kwaliteit & Tevredenheid!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vanaf eerste moment goed contact. Kwam snel langs om te kijken. Dacht mee en kwam zijn afspraken na. Werk verder netjes uitgevoerd! Dus een vakman die ik aanraad!!
 • zwarte zee onderhoud
  zwarte zee onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85112 reviews
  Hovenier in Groenekan

  Ik ben een lange tijd ervaren als hovenier. Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind, en om met goeie mensen in contact te komen, ook om mooie werk te leveren zodat iedere klant tevreden is... Annuleringskosten is 20% van het afgesproken bedrag

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  De klus was goed gedaan en snel geklaard!
 • OK installatie
  OK installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Hovenier in Groenekan

  Ik heb mijn bedrijf OK Installatie in 2019 opgericht. Ik heb de nodige papieren en de bijbehorende certificaten op gebied van elektro. Tevens ben ik 15 jaar in dienst geweest bij diverse professionele elektrobedrijven. Nu run ik met veel plezier mijn eigen elektro bedrijf OK Installatie. Mijn specialisaties: Het aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, Krachtgroepen aanleggen, Laadpalen monteren, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Er word altijd met een totaalprijs inclusief materiaal en arbeid gewerkt zodat u van te voren op de hoogte bent van de kosten. Groepenkast: De groepenkast is het hart van uw E-installatie. Wilt u de groepenkast vervangen, ontbreekt er nog een aardlekschakelaar in of wilt u meer elektrische groepen toevoegen aan de bestaande installatie? Ik adviseer u hier graag in en lever gecertificeerd vakwerk om de uitbreiding of aanpassing in uw groepenkast te realiseren. Mvg, Osman Cakmak OK Installatie

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Er werd snel actie ondernomen, spullen gehaald en mijn balkon is nu gezellig verlicht.
 • Klusbedrijf rini tel
  Klusbedrijf rini tel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Hovenier in Groenekan

  Veel ervaring met geïsoleerde sandwich platen van 2/4/6/8 dik A of B keuze voor schuur deze platen zijn onderhouds vrij. Van deuren /poorten/schutting/met ijzer frame op elk gewenst afmeting horizontale en verticale pergola/tuinhuis (standaard eigen ontwerp) hout naar keuze .ook bestrating vanaf 20€ per vierkante meter Ook Beitsen/schilderen 25,- p/u komen vrijblijvend langs Mvg tel

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Was op tijd om klus te beoordelen en werkzaamheden voor te stellen. Nog 2 andere bedrijven langs gekomen die met dezelfde oplossing komen tegen het vele bewegen. Goede prijs en snelle beschikbaarheid gaven de doorslag. Schutting staat nu stabiel door plaatsen extra palen in beton. En extra verbinding tussen schutting en schutting deel vd poort. Nu ga ik vanuit dat alles blijft staan en ik planten kan plaatsen. Want het is lente!
 • Laar tuinonderhoud
  Laar tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Groenekan

  Wil je aan de slag in de tuin maar ontbreekt het je aan kennis? Ik kom graag langs voor advies en onderhoud. Ik werk op een natuurvriendelijke manier. We kunnen ook samen aan de slag in de tuin wanneer het werk je te zwaar is geworden. Aanleg is ook mogelijk zoals het plaatsen van een schutting of het herbestraten van het terras. Ik heb de opleiding tot hovenier gedaan bij Yuverta in Houten en ik hanteer een vriendelijk uurtarief. Voor meer info ga naar mijn website: laartuinonderhoud. nl en stuur mij een appje of mailtje.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zeer tevreden. Opdracht zoals afgesproken uitgevoerd. Met oog voor alles wat leeft in de tuin.
 • lars de klusjesman
  lars de klusjesman
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Hovenier in Groenekan

  is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman nodig hebt in Assen of Utrecht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in , diensten die wij als Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Groenekan, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1349 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Groenekan

Andere vakmensen in Groenekan

Vind vakmensen bij jou in de buurt