Vind timmermannen in Gieten

Op zoek naar timmermannen in Gieten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Gieten

 • Bouw en installatie de Vries
  Bouw en installatie de Vries
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Timmerman in Gieten

  verbouw werkzaamheden, houten schuren/ overkappingen, houten / beton schuttingen meterkasten vernieuwen, stopcontacten aanleggen, licht schakelaar installeren Ik kijk erna uit om samen met u een mooi portefeuille op te bouwen! Werkdagen; maandag tot donderdag

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Ik ben zeer tevreden over z’n manier van werken. Klusje prima opgelost.
 • Maatwerk en Zorg
  Maatwerk en Zorg
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Timmerman in Gieten

  Maatwerk en Zorg is beschikbaar voor de kleine klus zoals het ophangen van een lamp tot aan het realiseren van een totaal verbouwing. Kwaliteit staat bij Maatwerk & Zorg voorop, de klus is pas afgerond als u tevreden bent met het eindresultaat, uiteraard met garantie.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Coen is prettig in de communicatie en doortastend in zijn adviezen. Hij detecteert problemen tijdig en komt zelf met oplossingen. Het opgeleverde werk ziet er netjes uit.
 • Hexa montage
  Hexa montage
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Timmerman in Gieten

  Timmerman / klusjesman

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Komt afspraken goed na Werkt snel en netjes.
 • Timmerbedrijf Westerveld
  Timmerbedrijf Westerveld
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Timmerman in Gieten

  Vakman met kwaliteit! Uw project van begin tot eind goed geregeld met duidelijke afspraken. Timmerman, stukadoor, tegelen Tuinhuisjes, schutting, overkappingen, carports, dakvensters, keuken plaatsing, tegelen, isoleren, afbouw, afwerking, deuren en kozijnen, glas zetten, kunststof, gevelbekleding hout en kunststof, tegels zetten

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Zowel contact als de klus verliep voorspoedig en ziet er goed uit! Florian komt de afspraken na en is zeer prettig om mee te werken en in de omgang!
 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.1 van 54.1529 reviews
  Timmerman in Gieten

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Mariusz kwam snel met een reactie en ondanks taalprobleem werden we het eens over de klus. Maar toe het erop aankwam, had hij telkens weer een "smoes" om niet op het afgesproken tijdstip te komen. Toch nog een kans gegeven, doch op de dag zelf, een kwartier voor onze afspraak, kwam hij met het telefonisch bericht, dat hij met spoed naar Polen moest, om zijn dochter bij te staan. Toen ik hem antwoordde, dat hij reeds eerder, vlgs de reviews, deze boodschap had gebruikt, gooide hij de hoorn op de haak. Derhalve teruggebeld om aan te geven, dat ik op deze manier niet wil worden benaderd. Hij daarop aangegeven z.s.m. weer iets van zich te laten horen. Maar, helaas, het bleef stil. Daarom Mariusz bericht, dat ik afzie van verdere diensten van zijn kant en zeer teleurgesteld te zijn.
 • RiBa dienstverlening
  RiBa dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Timmerman in Gieten

  RiBa klussenbedrijf biedt zijn diensten aan in de gemeente Midden Groningen en omstreken. Voor elke kleine en middelgrote klus staan wij graag voor u klaar. Of het nu gaat om een vloer leggen, meubelmontage, een toilet of keukenrenovatie of elke andere kleine klus in en om huis, wij bieden kwaliteit en zijn vaak op korte termijn beschikbaar. Gespecialiseerde in; • (IKEA) keukenmontage • Meubelmontage • Plaatsing taatsdeuren • Vervangen/afhangen binnendeuren • Laminaat leggen • Diverse kleine klussen zoals ophangen/aansluiten verlichting, planken, gordijnrails, hang- & sluitwerk, deurbeslag en schakelmateriaal. Het bedrijf is een paar jaar geleden opgestart door 2 rechterhanden en inmiddels hebben al vele tevreden klanten de goede service mogen ervaren. Met een bouwkundige achtergrond en uitgebreide kennis in duurzaamheid en ventilatie bieden wij kwalitatief uitstekend werk voor een concurrerende prijs. Niet de goedkoopste, niet de beste én niet de snelste maar wél allround kwaliteit met een persoonlijke touch. Wij bieden naar wens tevens een energie bespaaradvies. Middels een adviesgesprek en een woninginspectie kunnen we vrij snel een passend advies geven over waar er nog winst te behalen is met betrekking tot energiebesparing en wooncomfort. RiBa staat voor kwaliteit en goede service! Tot snel!

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Rick komt afspraken na, is vriendelijk en deskundig en heeft een lekker tempo.
 • de Vries diensten
  de Vries diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Timmerman in Gieten

  De Vries bestratingen 30 jaar ervaring ook voor grondwerk en riolering. Ook voor levering van materialen. Ons werk gebied Groningen, Drenthe en Overijssel. Scherp in prijs.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prachtig terras van ruim 60 vierkante meter aangelegd. Het was helder welke materialen en hoeveelheden er besteld moesten worden. Het bestraten is op korte termijn, snel en vakkundig uitgevoerd. Harrie is plezierig en duidelijk in de communicatie en komt zijn afspraken na.
 • Vos dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Gieten

  .

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Prettige samenwerking! Robert heeft ramen en kozijnen gemaakt en geplaatst en onze tegelvloer gelegd. Nu nog de badkamer. Dik tevreden, goede vakman!
 • TRiP Gevelservice
  TRiP Gevelservice
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Timmerman in Gieten

  Loopt uw deur niet lekker, doet de schuifpui het niet meer of heeft u een draaikiepraam dat niet goed werkt? Trip Kozijntechniek regelt het voor u! Voor snelle service aan huis voor uw hang en sluitwerk, schuifpuien en draaikiepsystemen. verscheidene merken zoals Fuhr, Roto, HMB Siegenia.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Prima resultaat, goede communicatie.
 • Klusbus JK
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Gieten

  Heb je een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf, transporteur nodig in Assen of omgeving? Klusbus JK kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Mijn ervaring met Klusbus jk was heel erg fijn en goed . Er was direct een goede communicatie. Duidelijk en vriendelijk. Snelle reactie op vragen en afspraken . Het werk is vakkundig uitgevoerd . Betrouwbaar in de afspraken . Snel gewerkt . Ik ben blij en tevreden . Ik zal zeker Klusbus JK vaker vragen en adviseren ..

4.6

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Gieten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 99 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Gieten

Andere vakmensen in Gieten

Vind vakmensen bij jou in de buurt