Vind sloopbedrijven in Westerhoven

Op zoek naar sloopbedrijven in Westerhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Westerhoven

 • Severijns Cleanup Services
  Severijns Cleanup Services
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Sloopbedrijf in Westerhoven

  Ben je op zoek naar een opruimer,ontruimer Sloopbedrijf? Dan kun je in Eindhoven bij Severijns Cleanup Services terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met het ontruimen van woningen opruimen of sloop werkzaamheden of verwijderen van Bomen of Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Ze waren keurig op tijd en hebben de klus netjes en snel uitgevoerd.
 • Vaes Klus en Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Sloopbedrijf in Westerhoven

  Mijn bedrijf is vooral gericht op klussen in en rondom huis . Regio Limburg en Brabant . Door jarenlang ervaring opgedaan bij kleine bouwonderneming. Waarbij wij zeggen gewoon nadenken en beginnen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Snel deal gesloten, en op gewenst tijd en dag klus is uitgevoerd. Komt zijn afspraak na en werk netjes. Aanrader
 • Shenhoff sloopbedrijf
  Shenhoff sloopbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Sloopbedrijf in Westerhoven

  Wij kunnen alle soorten van sloopwerken voor u verwijderen en afvoeren , niets is te groot of te klein. hierbij kunt u denken aan complete woonhuizen, bedrijfshallen strippen, ook het verwijderen van vloerbedekking, betonvloer, tegels van uw oude boerderij, bedrijfshal, fabriek, woonhuis, winkel. Voor meer informatie kunt u altijd ons contacteren... info @ shenhoffsloopbedrijf nl

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Zeer proffesioneel bedrijf, werkzaamheden snel en keurig uitgevoerd. Ruimt achteraf alles netjes op en denkt mee aan oplossingen voor de volgende fase van je project. --- Very professional company, work carried out quickly and neatly. Cleans up everything afterwards and thinks along with solutions for the next phase of your project.
 • Wiljan Koolen Bouwen en Timmeren
  Wiljan Koolen Bouwen en Timmeren
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Sloopbedrijf in Westerhoven

  Bouwen & Timmeren is een eenmanszaak met veel ervaring in alle particuliere segmenten. Maar ook in industriebouw en winkel -en horeca projecten. Al sinds 2001 verzoorg ik kompleet of gedeeltelijk verbouwingen, ver-nieuwbouw, voor particulieren en bedrijven. In di tijd heb ik een vaste club mensen om mij heen verzameld, allemaal zzp\'er alle met een eigen specialisme. En dat is een grootvoordeel : -Geen 7 tot 4 mentaliteit, maar eerst dit af dan pas naar huis. Dus korte omlooptijd. -Vele disciplines bij mensen met discipline. -Lage overhead kosten. Het is niet voor niets dat steeds meer aannemers op de zelfde wijze werken. Dus een nette prijs voor net werk.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie. Volgens opdracht goed werk geleverd
 • LS Bouw & Constructie
  LS Bouw & Constructie
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Sloopbedrijf in Westerhoven

  Specialisme ligt in de sloop- en staalwerken installatietechniek en betonboor- en zaagtechniek. Las certificaten aanwezig: Basis niveau 3 migmag Basis niveau 2 tig aluminium 26-2-2018 => LK wps 135-0-022 ISO9606-1c 135 P BW FM1 S s6 PA ss nb 26-2-2018 => LK wps 135-2-024 ISO9606-1c 135 P FW FM1 S t6 PG sl 12-11-2018 => LK wps 141-1-127 ISO9606-2, 141 T BW 23.1 S t3 D48 H-L045 ss nb 20-6-2018 => LK wps 141-0-130 ISO9606-2, 141 P FW 23 S t20 PB ml

  Laatste review:
  Gaten boren-
  2 gaten geboord van 160 mm t.bv. een WTW systeem. Gebeurde zeer nauwkeurig. Aan de binnenkant is een mooi rond gat te zien. Goed gelukt! Ik kan Leroy aanbevelen. Op de foto zie je trouwens de schaduw van een takje.
 • JDbetonboringen B.V.
  JDbetonboringen B.V.
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Sloopbedrijf in Westerhoven

  Ontdek de diensten van jdbetonboringen voor al uw betonboring- en zaagbehoeften en sleufwerk. Met jarenlange ervaring in de industrie zijn wij uw betrouwbare partner voor precisiewerk in beton en andere steensoorten. Onze Diensten: - Betonboringen: Van kleine gaten tot grotere diameters, we leveren nauwkeurige betonboringen voor leidingen, ventilatie en meer. - Zaagdiensten: Of het nu gaat om betonvloeren, muren of asfalt, onze geavanceerde zaagapparatuur levert strakke en nette sneden. - Sleufwerk: sleuven en dozen boren in div steensoorten ter behoeve van electra en loodgieters werk. Waarom Kiezen Voor JDbetonboringen: - Ervaren Professional. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen met een scherp oog voor detail. - Modern Materieel: JDbetonboringen gebruikt geavanceerde apparatuur voor efficiënt en nauwkeurig werk. - Op Maat Gemaakte Oplossingen: JDbetonboringen begrijpt dat elk project uniek is, daarom bieden we oplossingen op maat aan. - Betrouwbaarheid: JDbetonboringen is trots op onze betrouwbaarheid en punctualiteit bij het leveren van projecten. Neem vandaag nog contact op met JDbetonboringen voor al uw betonboring- en zaagvereisten en sleufwerk. We staan klaar om uw project tot een succes te maken!

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Perfect op afgesproken tijdstip: zagen van een kleine kabelsleuf in betonnen breedplaat plafond uitgevoerd met professioneel gereedschap!
 • Rijken Project
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Westerhoven

  Welkom bij Rijken Project, uw vertrouwde partner voor al uw verbouw-, onderhouds- en interieurbouwbehoeften. Als gespecialiseerde aannemer in diverse vakgebieden begrijpen we dat het beheren van projecten een uitdagende taak kan zijn, vooral als u te maken heeft met tijdsbeperkingen, gebrek aan motivatie of onvoldoende kennis. Bij Rijken Project nemen we graag al deze zorgen uit handen en bieden we u een uitgebreid scala aan diensten op maat. Bovendien staan wij bij Rijken Project niet alleen klaar voor verbouw-, onderhouds- en interieurbouwprojecten, maar ook voor al uw overige projecten. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften en uitdagingen heeft, en daarom streven we ernaar om flexibele oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke situatie.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer betrouwbaar bedrijf Doet zijn werk perfect Prijs is goed Echt een aanrader voor net werk.
 • Klusbedrijf wes
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Sloopbedrijf in Westerhoven

  KvK - 93633777 Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf in Brabant & omstreken , dan kan klusbedrijf Wes je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij bv Dakrenovatie of -vervanging, Wand- of vloertegels zetten, Schoonmaak daken of dakgoten, keuken plaatsen.. of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Super snelle service, hele aardige mannen en alles netjes meegenomen!
 • Betonboringen Luyksgestel
  Betonboringen Luyksgestel
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Sloopbedrijf in Westerhoven

  17 jaar ervaring in het aannemen van sloopwerkzaamheden’ diamantzaag en boorwerkzaamheden’ grond en graaf werkzaamheden en completen tuin sloop’ voor aannemer en particulier. Wij bezitten over de modernste apparatuur en kunnen daarom iedere klus naar tevredenheid klaren’ trillingsarm en emissievrij slopen behoort bij ons ook tot de mogelijkheden’ werkgebied betreft +-70 kilometer’ bij ons staat de klant op nummer 1 en worden alle werkzaamheden van te voren goed doorgenomen zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn’ wij hebben dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn optijd klaar met de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Snelle reactie, snelle offerte. En met name de communicatie was ik erg over te spreken. Waar anderen afspraken maakten en niet op kwamen dagen of wel kwamen maar het daarna stil bleef werd ik hier goed op de hoogte gehouden en werden afspraken nagekomen. Werkzaamheden snel ingepland en volgens afspraak uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
 • Bouwservice Kara Eindhoven
  Bouwservice Kara Eindhoven
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Sloopbedrijf in Westerhoven

  Bouwservice Kara Eindhoven Bouwkundig ingenieur Verwijderen van draagmuren (onderstutten, slopen, plaatsen staalconstructie,...) Bouwkundig advies, ontwerptekeningen, constructie-tekeningen en berekeningen Aannemer renovatie, aanbouw, badkamers. Uitgebreide offerte met specifiek beschreven werkzaamheden. Voor meer informatie en kennismaking kom ik graag langs. Ing. K. Kara (Kamil)

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Kamil heeft bij ons een draagmuur verwijderd en onze deurposten verhoogd. We zijn erg blij met het eindresultaat en met kamil. Hij is erg kundig en heeft heel goed geholpen met adviezen voor de vervolgstappen voor ons. De communicatie was fijn en de werkzaamheden zijn op zeer korte tijd uitgevoerd. Al met al een hele goede ervaring met bouwservice kara!

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Westerhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 201 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Westerhoven

Andere vakmensen in Westerhoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt