Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Westerhoven

 • Wilcox klus en montage
  Wilcox klus en montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Metselaar in Westerhoven

  Bent u opzoek naar een klusjesman in en rondom Valkenswaard die met u meedenkt voor alle klusjes in en rondom huis neem dan contact met mij op. Om een kleine inkijk te hebben in wat ik zoal maak; Schuttingen Poorten Boeiborden Omheining in de tuin voor je kat binnen te houden en andere katten te weren Kattenluikjes Geïsoleerde gipswanden Meubels monteren en demonteren Objecten ophangen (lijsten, spiegels, plankjes, kasten) enzovoorts. Beste bezoekers, We waarderen uw interesse in onze diensten. Voordat u gegevens deelt of een klus aanvraagt, willen we u vriendelijk vragen om goed na te denken en eventueel overleg te plegen met partner, buren etc etc. Het annuleren van klussen brengt voor ons aanzienlijke kosten met zich mee, namelijk 20 euro per annulering. We stellen het op prijs als u dit in overweging neemt en alleen contact met ons opneemt als u zeker bent van uw klusplannen. Dank voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Wilcox klus & montage

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  De klus is zeer goed uitgevoerd!!! Vriendelijk , snel en vakkundig.
  Kom in contact
 • Dielesen Bouw en Metselwerken B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Metselaar in Westerhoven

  Dielesen Bouw en Metselwerken B.V. kan je helpen met je Metselaar klus in Eersel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Garage (ver)bouwen, Binnenmuur metselen, Buitenmuur plaatsen te beantwoorden. Neem direct contact op met Dielesen Bouw en Metselwerken B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Komt afspraken na en levert vakwerk af. Zeer tevreden over. Kan ik van harte aanbevelen.
  Kom in contact
 • Yus klussenbedrijf
  Yus klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Metselaar in Westerhoven

  İk ben een professioneel op het gebied van klussen. Stucadoor met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Schilderwerk, tegelwerk en laminaat: ik vind het allemaal leuk om te doen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Yus leek het allemaal snel te regelen. Gisteren zou hij om 8.00uur komen, maar om 7.45 kreeg ik een bericht dat ie was uitgelopen bij een andere klus en dat ie de volgende dag wilde komen. Natuurlijk kun je uitlopen, maar meld dit dan zodra je het weet en niet een kwartier van te voren. Hij heeft nog wel een alternatief geboden, maar dat paste niet in ons schema dat we speciaal hadden aangepast voor de komst van de stukadoor. Uiteindelijk hebben we dus er maar van afgezien.
  Kom in contact
 • AOB Tuinafscheidingen
  AOB Tuinafscheidingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7584 reviews
  Metselaar in Westerhoven

  AOB Tuinafscheidingen bestaat al 23 jaar! Door onze jarenlange ervaring zijn wij dan ook in staat u goed te adviseren. U kunt een vrijblijvende afspraak maken voor offerte bij u aan huis. Door eigen productie en zorgvuldige inkoop van onze materialen is onze prijs zeer gunstig. Ook biedt een eigen productie het voordeel dat uw kenbaar gemaakte wensen of een afwijkende maat,voor ons geen enkel probleem zijn. Kortom: wij leveren maatwerk! Garantie: 1 jaar op de constructie en 10 jaar onderhoudsvrij. AOB Tuinafscheidingen is tevens een erkend leerbedrijf volgens stichting hout en meubel te woerden.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Some miscommunications due to language difference, however, great work done!! Very efficient and has an eye for detail!
  Kom in contact
 • LS Bouw & Constructie
  LS Bouw & Constructie
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Metselaar in Westerhoven

  Specialisme ligt in de sloop- en staalwerken installatietechniek en betonboor- en zaagtechniek. Las certificaten aanwezig: Basis niveau 3 migmag Basis niveau 2 tig aluminium 26-2-2018 => LK wps 135-0-022 ISO9606-1c 135 P BW FM1 S s6 PA ss nb 26-2-2018 => LK wps 135-2-024 ISO9606-1c 135 P FW FM1 S t6 PG sl 12-11-2018 => LK wps 141-1-127 ISO9606-2, 141 T BW 23.1 S t3 D48 H-L045 ss nb 20-6-2018 => LK wps 141-0-130 ISO9606-2, 141 P FW 23 S t20 PB ml

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Zojuist een super fijne ervaring gehad met Leroy. Afspraak was snel geregeld en werd de volgende dag zeer professioneel uitgevoerd! De klus was het plaatsten van een aantal gaten in beton.
  Kom in contact
 • Stuukie
  Stuukie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5599 reviews
  Metselaar in Westerhoven

  Hallo ik ben Jeremy ben 33 jaar ik zit al 15 jaar in vak stukadoren ik heb eerst 8 jaar in vast dienstverband gezeten bij stukadoor bedrijf. Ik ben 7 jaar geleden voormezelf begonnen. Ik doe verschillende soorten pleisters zoals: Sausklaar( helemaal glad) Behangklaar Tegelklaar Raapwerk (dikke laag stuuk) Stuco (marmer efect) Spachtel Ik heb foto's toegevoegd van me werk wat ik heb gedaan (eigen huis)

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Kon heel snel komen en heeft erg netjes gewerkt. Erg blij mee!
  Kom in contact
 • Klusbedrijf wes
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Metselaar in Westerhoven

  KvK - 93633777 Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf in Brabant & omstreken , dan kan klusbedrijf Wes je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij bv Dakrenovatie of -vervanging, Wand- of vloertegels zetten, Schoonmaak daken of dakgoten, keuken plaatsen.. of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Super snelle service, hele aardige mannen en alles netjes meegenomen!
  Kom in contact
 • Totaallaminaatvloer
  Totaallaminaatvloer
  Beoordeling: 4.8 van 54.85135 reviews
  Metselaar in Westerhoven

  Laminaat, klik-pvc, visgraat, ondervloer, plakplintjes, muurplinten, traprenovatie. Quick Step Master Installer. Ruime ervaring met het leggen van laminaat / klik-pvc / visgraat incl. plakplintjes en ondervloer. Ook muurplinten in verstek gezaagd zetten volgens de hoge normen die Quick Step stelt. Ook laminaat of pvc leggen op een dichte trap behoort tot de mogelijkheden. Verder kunnen wij geen trappen stofferen, vervangen of maken o.i.d.! Ons team: Antoine, Petra, Nighel, Lesley en Amber, werken accuraat, zijn flexibel en punctueel. We komen graag, alleen of met tweeën, bij u langs. Zowel doordeweeks als in het weekend. Uiteraard is al het benodigde gereedschap aanwezig. Wij leveren ook een totaalconcept. Ondervloer, laminaat / pvc, plinten en legservice. Kijk op onze website voor meer informatie. MAG IK U EROP WIJZEN DAT OP T MOMENT DAT U UW CONTACTGEGEVENS MET MIJ DEELT, HET MIJ MEESTAL MEER DAN €35,- KOST! M.a.w. contacteer mij uitsluitend wanneer u zo goed als zeker weet, dat 1 van ons de vakman is om uw vloer te leggen.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  super tevreden! netjes gelegd mooi afgewerkt!
  Kom in contact
 • FVDH Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Westerhoven

  FvdH Bouw Levert kwaliteit en vakmanschap.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Snel en goed de klus uitgevoerd 👍🏼
  Kom in contact
 • Shenhoff sloopbedrijf
  Shenhoff sloopbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9565 reviews
  Metselaar in Westerhoven

  Wij kunnen alle soorten van sloopwerken voor u verwijderen en afvoeren , niets is te groot of te klein. hierbij kunt u denken aan complete woonhuizen, bedrijfshallen strippen, ook het verwijderen van vloerbedekking, betonvloer, tegels van uw oude boerderij, bedrijfshal, fabriek, woonhuis, winkel. Voor meer informatie kunt u altijd ons contacteren... info @ shenhoffsloopbedrijf nl

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Zeer proffesioneel bedrijf, werkzaamheden snel en keurig uitgevoerd. Ruimt achteraf alles netjes op en denkt mee aan oplossingen voor de volgende fase van je project. --- Very professional company, work carried out quickly and neatly. Cleans up everything afterwards and thinks along with solutions for the next phase of your project.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Westerhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 810 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Westerhoven

Andere vakmensen in Westerhoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt