Vind sloopbedrijven in Braamt

Op zoek naar sloopbedrijven in Braamt? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Braamt

 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Sloopbedrijf in Braamt

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vlotte en flexibele communicatie, klus snel uitgevoerd
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75475 reviews
  Sloopbedrijf in Braamt

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Super fijn contact. Vrolijk, snel en bekwaam
 • M.T.B. Dienstverlening
  M.T.B. Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Braamt

  Ik ben een ZZP-er met ruime ervaring in de grond, weg en waterbouw. Heb ervaring op diverse grondverzetmachines van klein tot groot. Verder heb ik ook veel ervaring in de sloop, zowel handwerk als machinaal, in de precisiesloop en totaalsloop. Voor aanvragen voor het verwijderen van draagmuren is er geen constructie berekening dan heb ik ook geen interesse. Mvg Marinus

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Snelle service, nette afwerking.
 • Meijer Timmerwerken
  Meijer Timmerwerken
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Sloopbedrijf in Braamt

  Meijer Timmerwerken is een jong en fris bedrijf voor de particuliere en zakelijke markt. Voor al uw verbouw, nieuwbouw en renovatie kunt u bij ons terecht. Kwaliteit en loyaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

  Laatste review:
  Niels heeft bij ons de overkapping naar tevredenheid geplaatst. Het eindresultaat is helemaal geworden wat we hadden verwacht en ook qua aanpak en netheid van werken zouden we hem aan een ieder aanbevelen.
 • Ferfers Totaalbouw
  Ferfers Totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Sloopbedrijf in Braamt

  Wij Ferfers Totaalbouw werken door heel het land . Wij hebben veel ervaring in het onderhouden en het renoveren van woningen en bedrijfspanden , maar u kunt bij ons ook terecht voor een verbouwing . U kunt voor 24 uur calamiteiten service bij ons terecht . Veders beschikken wij over de nodige verzekeringen en diploma's.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Goede ervaring opgedaan. Snelle reactie op de aanvraag. Wat erg fijn was dat ik snel geholpen kon worden. Probleem is verholpen en flexibel in de uitvoering
 • V.O.F. Jansen Bestratingen Braamt
  V.O.F. Jansen Bestratingen Braamt
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Sloopbedrijf in Braamt

  Mijn naam is Dennis Jansen. Ik ben reeds vanaf mijn 19de werkzaam als stratenmaker, nu al zo'n 27 jaar. Het mooiste van mijn vak is nog steeds om een tevreden klant achter te laten. Misschien kan ik dit binnenkort ook bij u doen?

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima werk geleverd. Bestrating ligt er mooi in.
 • Mark Amting dienstverlening

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Braamt

  Mark Amting dienstverlening kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Kilder en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Mark Amting dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Installatiebedrijf van der Salm
  Installatiebedrijf van der Salm
  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews
  Sloopbedrijf in Braamt

  Installatiebedrijf van der Salm verzorgt voor u de aanleg of aanpassing van installaties voor koudwater- en warmwater- cv- riolereing- en gasinstallaties. Of het nu om nieuwbouw of verbouw gaat, wij hebben voor al uw installatiewerk een passende oplossing. Maar ook voor elektra, sanitair, dak-en zinkwerk kunt u bij ons terecht.

  Laatste review:
  Overige CV, water en gas diensten-
  Luc van der Salm reageerde snel, professioneel en met een reëel uurtarief op onze aanvraag. Dus met hem in zee gegaan om de radiatoren in ons huis te verplaatsen en terug te hangen. Daar hebben we geen spijt van. Ons huis is uit 1965 en heeft ‘ouderwets’ dik pijpwerk. Geen probleem. Luc werkt gestaag door en levert goed werk. Wij stonden ook op het punt om een nieuwe CV-ketel aan te schaffen en hadden daar offertes voor liggen van 2 grote installatiebedrijven uit de regio. Na dit besproken te hebben met Luc kwam hij al snel met een voorstel om het door hem te laten doen. Luc’s offerte was beduidend goedkoper dan de 2 andere offertes. En met de huidige CV-ketels is een onderhoudscontract niet mee van deze tijd, aldus Luc. “De Remeha Tzerra geeft vanzelf wel aan wanneer hij onderhoud nodig heeft, dan bel je gewoon iemand voor het onderhoud. De eerste keer is waarschijnlijk pas na een paar jaar.” Ik denk dat we Luc ook wel weer zullen bellen voor het onderhoud (over een paar jaar). Zoekt u een betrouwbare en goede installateur dan raden wij Luc van harte aan.
 • CWO Services

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Braamt

  Heeft u een klus waar u tegen op ziet en of zelf niet kan . Bel dan Christian

 • Montagebedrijf Menkveld
  Montagebedrijf Menkveld

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Braamt

  Mijn naam is Tim Menkveld, een ondernemer met 18 jaar ervaring in het vak. Als eigenaar van Montagebedrijf Menkveld richt ik me op renovatie, onderhoud en afbouw werkzaamheden

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Braamt, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 76 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Braamt

Andere vakmensen in Braamt

Vind vakmensen bij jou in de buurt