Vind glaszetters in Nederhorst den Berg

Op zoek naar glaszetters in Nederhorst den Berg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Nederhorst den Berg

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95124 reviews
  Glaszetter in Nederhorst den Berg

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Behulpzaam, snel en toegankelijk! Hebben goed werk geleverd.
 • PY service
  PY service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Glaszetter in Nederhorst den Berg

  PY service kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf, Gevelspecialist, Glaszetter klus in Wormerveer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie, Cementdekvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren, Behangen kamer, Behang verwijderen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Sloopwerk algemeen, Glas zetten of vervangen, Sanitair plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Gevel reparatie of behandeling, Stucwerk repareren, Douche of bad reparatie, Wand- of vloertegels repareren, Kitten, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden, Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem direct contact op met PY service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Mooi werk en goede communicatie!
 • Houtop Bouw & Timmerwerken
  Houtop Bouw & Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Nederhorst den Berg

  Hallo, ik heb een bouw en timmerbedrijf en kan diverse werkzaamheden voor u verrichten. Ik heb een niveau 3 all-round timmerman opleiding succesvol afgerond. Daarna ben ik ZZP'er geworden en heb al meerdere jaren ervaring in mijn vakgebied. Ik hoop graag met u in contact te komen om uw klus te bespreken. Met vriendelijke groet.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Top, mooi werk afgeleverd. Vriendelijke man
 • J. Hoekstra Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Nederhorst den Berg

  Ik ben begonnen als timmerman. Daarna ben ik door gaan leren als installateur om volledig badkamers te kunnen installeren en tegelen etc .

 • Global Service Management
  Global Service Management
  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews
  Glaszetter in Nederhorst den Berg

  Global Management, Ik ben een ZZP-er met eigen klusbedrijf. U kunt bij mij terecht voor vele klussen in en om het huis. Graag kom ik met u in contact.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Aardige en rustige vakman. Goed werk geleverd, klus zo geklaard.
 • Twentyfourseven service
  Twentyfourseven service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7578 reviews
  Glaszetter in Nederhorst den Berg

  Hi ,wil me graag even voorstellen , ik doe voornamelijk spoed problemen oplossen zoals verstoppingen en slotenwerk (slotenmaker) allebei gecertificeerd vca als bij de sloten bond , daarnaast aanleggen van leidingen etc

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Snelle service, realistische prijs, duidelijke afspraken, vriendelijk, kortom zeer tevreden over deze service
 • BVM Klusbedrijf
  BVM Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Glaszetter in Nederhorst den Berg

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Hilversum of omgeving? BVM Klusbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marcel was super. Hij communiceert duidelijk en snel, hij geeft goed advies en ze werken efficiënt en resultaat gericht. Je ziet dat hij trots is op het werk dat hij levert, en dat is terrecht. Hij heeft een aantal dingen in huis gedaan waaronder het plaatsen van een kattenluik en het passend maken van een deur in het kozijn wat verkeerd geplaatst was door iemand anders en beide zijn zeer netjes opgeleverd. En schoon! Heel erg bedankt en tot volgende keer.
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95116 reviews
  Glaszetter in Nederhorst den Berg

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Everything was fine, as planned, with no surprises. David worked very clean and did a great job for arranging pipes and electricity. I would definitely work with him again.
 • Dalla Diga

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Nederhorst den Berg

  Dalla Diga is een allround klusbedrijf. Ik heb ruime ervaring met timmerwerk, elektra, loodgieterswerk en tegelen. Mijn laatste klussen waren onder andere het ontwerpen en plaatsen van een dakopbouw, realiseren van een complete badkamer + geheel nieuwe indeling bovenverdieping en het ontwerpen, tekenen en bouwen van een schuur. Ik vind het belangrijk om de gemaakte afspraken na te komen.

 • Glashard Hart voor Glas
  Glashard Hart voor Glas
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Nederhorst den Berg

  Heb je een Glaszetter nodig in Almere of omgeving? Glashard Hart voor Glas kan je helpen met alle klussen die een Glaszetter voor je kan uitvoeren, zoals Glas zetten of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Betreft een grote HR++ ruit van ca. 180x200 cm. Keurige prijsstelling. Vakkennis duidelijk merkbaar. Professionele aanpak, zowel de opname als uitvoering alsmede alle communicatie hierover.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Nederhorst den Berg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 173 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Nederhorst den Berg

Andere vakmensen in Nederhorst den Berg

Vind vakmensen bij jou in de buurt