Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Nederhorst den Berg

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75782 reviews
  Kozijnspecialist in Nederhorst den Berg

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  snel geholpen
 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95124 reviews
  Kozijnspecialist in Nederhorst den Berg

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Behulpzaam, snel en toegankelijk! Hebben goed werk geleverd.
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95116 reviews
  Kozijnspecialist in Nederhorst den Berg

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Everything was fine, as planned, with no surprises. David worked very clean and did a great job for arranging pipes and electricity. I would definitely work with him again.
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75148 reviews
  Kozijnspecialist in Nederhorst den Berg

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis. Wij doen ook complete zolderverbouwingen en alle soort timmerwerk zaam heden.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Perfect geïnstalleerd volgens afspraak 4 nieuwe kunstof dakramen.
 • Van Eijk Onderhoud Mutatie Renovatie
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Kozijnspecialist in Nederhorst den Berg

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist in Amsterdam, dan kan Van Eijk Onderhoud Mutatie Renovatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Snelle reactie na het plaatsen van de advertentie. Was stipt op tijd en onze tuindeur opent en sluit weer zoals het hoort. Bedankt Jeffrey!
 • Twentyfourseven service
  Twentyfourseven service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7578 reviews
  Kozijnspecialist in Nederhorst den Berg

  Hi ,wil me graag even voorstellen , ik doe voornamelijk spoed problemen oplossen zoals verstoppingen en slotenwerk (slotenmaker) allebei gecertificeerd vca als bij de sloten bond , daarnaast aanleggen van leidingen etc

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Snelle service, realistische prijs, duidelijke afspraken, vriendelijk, kortom zeer tevreden over deze service
 • Manders Timmerwerken
  Manders Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Nederhorst den Berg

  Manders timmerwerken is gespecialiseerd in het hangen van binnen en buitendeuren, hierbij kunnen wij het hele pakket voor u verzorgen van aanschaf van deur maar ook het beslag. De deuren worden vakkundig gehangen en en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ook voor het aanpassen van sloten, cilinders en beslag en het veiliger maken van uw buitendeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren en werken met hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Voordeur afgehangen en driepuntsluiting geïnstalleerd. Prima werk afgeleverd!
 • SebaWout Verbouw & Onderhoud
  SebaWout Verbouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Nederhorst den Berg

  SebaWout Verbouw & Onderhoud is vooral actief in midden Nederland en verricht naast (kleine) verbouw en onderhoudswerkzaamheden ook werkzaamheden m.b.t. het vervaardigen van op maat gemaakte meubels, zoals bijvoorbeeld kasten.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Sebastiaan communiceert goed, komt afspraken na. Hij werkt zorgvuldig en levert goed werk af.
 • Bout Hout
  Bout Hout
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Kozijnspecialist in Nederhorst den Berg

  Mijn naam is Maurits Tillema en met Bout Hout maak ik meubels op maat. Vanuit het plezier van het maken bouw ik meubels. Eerst alleen voor mijzelf en mijn gezin. Maar nu ook graag voor anderen. Met jouw ideeën ga ik graag aan de slag. Wat kan ik voor je maken?

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Ik ben heel blij met mijn nieuwe buro in mijn slaapkamer. Precies gemaakt zoals ik in gedachten had. Contact met Maurits verliep soepel.
 • Novi Omnes B.V.
  Novi Omnes B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5554 reviews
  Kozijnspecialist in Nederhorst den Berg

  Wie zijn wij? Wij runnen dit bedrijf met een enthousiast team. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd van aannemers en onderaannemers. Hierdoor kunnen wij een breed assortiment aan producten en diensten aanbieden. Als ondernemers hebben wij ons gespecialiseerd in: Buitenzonwering Raamdecoratie en horren Gevelonderhoud Wij hebben een passie voor ons vak en helpen u graag om weloverwogen beslissingen te nemen voor u begint, aan wat voor verbouwing dan ook. Wilt u graag advies en een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact met ons op voor een afspraak. “MEESTER HOU JE BIJ JE LEEST, GEVELONDERHOUD EN ZONWERING IS ONZE LEEST”

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Bij installatie bleek aangeschaft apparaat defect. Apparaat was door mijzelf aangekocht. Door bemiddeling van Novi Omnes werd uiteindelijk een bevredigende oplossing gevonden met een door hen geleverd apparaat. Dat werd naar behoren geïnstalleerd en werk nu prima.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Nederhorst den Berg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 855 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Nederhorst den Berg

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nederhorst den Berg

Vind vakmensen bij jou in de buurt