Vind elektriciens in Sint Pancras

Op zoek naar elektriciens in Sint Pancras? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Sint Pancras, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 486 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Sint Pancras

 • S.N. Elektrotechniek

  Elektricien in Sint Pancras

  Beoordeling: 4.8 van 54.85102 reviews

  Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Tot op heden is hier nooit gebruikt van gemaakt. Vandaar dat wij dit u kosteloos kunnen aanbieden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox gekwalificeerde monteur Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Al meerdere positieve reviews op mijn website en werkspot mogen ontvangen! Hiervoor dank! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 12+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Stephan is een top professional. Communiceert duidelijk, denkt goed mee en geeft goed advies. Hij werkt efficiënt, snel en laat het allemaal weer netjes achter.
 • PG Telecom & ICT

  Elektricien in Sint Pancras

  Beoordeling: 4.3 van 54.35167 reviews

  PG Telecom & ICT Ik ben Pritam en werkzaam als elektriciën en ICT. Ook kunt u bij ons terecht voor het bekabelen van elektra en datakabels. Voor eventuele andere klussen kunnen wij altijd in overleg voor u doen. We zijn ervaren bedrijf voor aanleggen elektra,netwerk en data kabels. ● Wifi verbeteren,computer installatie en opschonen van virussen. ● Camera systemen aanleggen en installeren ● Stopcontacten en schakelaars vervangen,repareren en installeren ● Data kabels aanleggen,wandcontactdozen monteren en RJ45 stekkers knijpen ● Verlichting ophangen, verplaatsen,nieuwe lichtpunt maken, bekabeling aanleggen tussen schakelaar en lichtpunt en dimmers monteren ● Groep uitbereiding meterkast ● Aarde draad aanleggen voor hele huis ●Slimme deurbel installeren ( Nest,Eufy en Ring) ook oude deurbellen vervangen en installeren ● Slimme thermostaat installeren en storing verhelpen ● Inbouwspots aanleggen en storing verhelpen ● Inductie kookplaat groep aanleggen en installeren ● Buiten stroom en buitenverlichting aanleggen en storing verhelpen PG Telecom & ICT

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Een paar uur nadat ik de klus op werkspot had gezet werd ik al geholpen. Binnen 45 minuten was de klus geklaard naar afspraak en zonder aanmerkingen op de kwaliteit. Aan de telefoon hadden we besproken dat de aarding van de keuken en badkamer ook even gecheckt zou worden, wat netjes gedaan is. Dit deel was achteraf wel wat duur, omdat de check hooguit 5 minuten duurde. (Maar afspraak is afspraak) Het enige minpuntje is dat de verpakkingen en afgeknipte stukken kabels niet opgeruimd waren.
 • Monamo Installatietechniek

  Elektricien in Sint Pancras

  Beoordeling: 4.6 van 54.65196 reviews

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Erg goed. Monamo was vriendelijk, duidelijk en communicatie was uitstekend. Hij heeft de klus keurig uitgevoerd.
 • Cue Two

  Elektricien in Sint Pancras

  Beoordeling: 5 van 55521 reviews

  Gediplomeerd en bevoegd elektricien met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van storingen en installatiewerkzaamheden. Inspecteur NEN1010 en keurmeester NEN3140. Werkgebied: Noord-Holland, boven het Noordzeekanaal. Standplaats Heerhugowaard. Werkzaamheden Aanleg, onderhoud, reparatie, vervanging, inspectie en keuring van elektrotechnische installaties (alles tussen de elektriciteitsmeter en het stopcontact). Uitgesloten: - betonfrezen in plafonds - grondverzetwerk - reparatie van apparaten met een stekker Werkhouding Netjes, veilig en volgens de voorschriften. Met een glimlach en zonder fratsen. "High quality, fair price." Professionele werkhouding en uitrusting. Eigen meetapparatuur. Bevoegd om te werken aan huisinstallaties en bedrijfsinstallaties tot 63A hoofdaansluiting. Duidelijke afspraken. Voorkeur voor werk op basis van een vaste prijs vooraf. Dat voorkomt verrassingen achteraf. Geen voorrijkosten binnen het werkgebied. Drie maanden garantie op uitgevoerd werk. Materialen Alle voor uw project toegepaste materialen voldoen aan de eisen die gelden voor de professionele dienstverlening binnen de branche Elektrotechniek, en zijn ten minste voorzien van KEMA-keur. Apparaten, armaturen schakelmaterialen, groepenkasten en dergelijke van professionele kwaliteit. U ontvangt 1 jaar garantie op geleverd materiaal. Installeren van door u ingekochte materialen geen bezwaar, mits van goede kwaliteit. Inspectie en keuring Bevoegd en uitgerust voor het uitvoeren van inspecties aan vaste elektrotechnische installaties volgens NEN1010. Keurmeester NEN3140, zowel voor vaste installaties als elektrische arbeidsmiddelen. Zakelijk en particulier. In het bezit van gekalibreerde test- en meetapparatuur. Duidelijke en overzichtelijke rapportages. Hoe werkt Werkspot? Werkspot bemiddelt tussen u als opdrachtgever en ons als geïnteresseerde opdrachtnemers. Werkspot ontvangt van elke opdrachtnemer waar u contactgegevens mee deelt een 'leadbedrag'. Afhankelijk van de grootte van een klus varieert dit bedrag tussen € 4,00 en € 30,00. Voor het aanpassen van een groepenkast wordt een hoger leadbedrag bij ons in rekening gebracht dan voor het ophangen van een lamp. Kies de categorie van uw klus dus zorgvuldig. En realiseer u, dat het leadbedrag bij elke opdrachtnemer in rekening wordt gebracht waar u een bericht aan verstuurt.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Heel kundig en geduldig. Nam de tijd om de klus direct goed aan te pakken en zag ook nog tijd om me dingen uit te leggen. Komt erg betrouwbaar over.
 • HF elektrobedrijf

  Elektricien in Sint Pancras

  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews

  Ben elektricien. heb veel ervaring, werk netjes.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Klus netjes en vlot gedaan!
 • van Dijk Elektra

  Elektricien in Sint Pancras

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  van Dijk Elektra doet Elektrotechnische werkzaamheden in en rondom uw huis. Zoals het vervangen/uitbreiden van meterkasten. Stopcontacten binnen/buiten en verlichtingschakelaars installeren. Ophangen van lampen. Storing in de elektra in huis etc

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  denk goed mee. Goed en vaardig geinstalleerd
 • Afenla works

  Elektricien in Sint Pancras

  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews

  Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatief goede allround loodgieter/installatie monteur, dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik help u graag! Ik heb meer dan 20jr werk ervaring met verschillende loodgieter & installatie bedrijven. Ik denk graag met u mee en mocht het nodig zijn dan kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken en te adviseren. Ik doe regelmatig verschillende projecten (electra/loodgieter/alarm installatie, in sommige gevallen werk ik samen met een andere ervaren collega indien noodzakelijk. -Loodgieter werkzaamheden -Electra aansluiten -Databekabeling / Beveiligingscamera • Werk efficiënt en netjes • Afspraak = Afspraak • Komt op tijd en werkt altijd in overleg • Denkt altijd met u mee en (rookt niet) *PROBLEMEN WORDEN VAAK OPGELOST

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Om te voorkomen dat we de kabels van de tv zouden zien overwogen we om een sleuf in de wand te laten vrezen, waarin deze weggewerkt konden worden. Afenla Works is twee keer langsgekomen om ons daarbij te adviseren. Uiteindelijk besloten we om er vanaf te zien. Maar de adviezen waren heel nuttig en hebben zeker geholpen.
 • Elektrojos

  Elektricien in Sint Pancras

  Beoordeling: 4.9 van 54.95134 reviews

  Elektrotechnische installaties voor bestaande woningen, renovatieprojecten en (kleinschalige) bedrijfsgebouwen. Particulier? Ik kom graag naar u toe om het probleem met uw elektrotechnische installatie op te lossen of de gewenste aanpassing/uitbreiding te realiseren. U krijgt in vooraf een duidelijke prijsopgave, geen verrassingen achteraf dus! Werkzaamheden die vaak voorkomen en waar ik ruime ervaring mee heb opgedaan: - Vervanging van groepenkasten (1 of 3-fasen) - Aanleg van elektra t.b.v. inductie-koken, wasmachine, droger, sauna, zonnepanelen, etc. - Aanpassing/uitbreiding van elektra t.b.v. plaatsing nieuwe keuken (ook freeswerk) - Compleet nieuwe elektrische installatie bij renovatieprojecten - Plaatsen en aansluiten van laadpalen t.b.v. elektrische auto's Ik beschik over alle benodigde vakdiploma's Elektrotechniek en het VCA-certificaat. Tarieven - Voorrijkosten: €35 (worden alleen in rekening gebracht bij opdrachten buiten Heerhugowaard) - Uurtarief normaal: €49 (ma t/m vrijdag en tijdens kantooruren) - Uurtarief avond/weekend: €59 - Toeslag voor werkzaamheden in de grond en kruipruimten: €10 per uur - Het minimum tarief is 1 uur. - Vermelde tarieven zijn exclusief 21% BTW. Garanties - 12 maanden op alles, inclusief materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon. - 24 maanden garantie op correcte werking van de installatie, exclusief te vervangen materialen welke aan slijtage onderhevig zijn (zoals bijv. schakelmateriaal, pompen, ventilatoren e.d.). Werkgebied - Mijn werkgebied ligt rond een straal van ca. 30 KM rond Heerhugowaard/Alkmaar, werkzaamheden buiten deze regio op aanvraag.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Uitermate tevreden over het uitgevoerd werk. Vervangen groepen stoppenkast. Plaatsen contactdoos inductie koken Elektra schuur en lamp gemonteerd. Tevens goed met ons nagedacht. Elektro Jos is ook gitarist waarbij de leuke anekdotes niet snel door ons worden vergeten.
 • K.O. is O.K.

  Elektricien in Sint Pancras

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  installateur zonnepanelen Mijn visie is: Kwaliteit boven kwantiteit Duur maar duurzaam Mijn oor is een en al gehoor naar de wensen van de klant De hoogste kwaliteit en de beste garanties daar werk ik graag mee. De reden dat ik hiervoor kies is omdat ik vind dat een investering geld moet opleveren op den duur en niet moet kosten. Schuine daken / platte daken # alle daken Spuiter/schilder Mijn visie: Kwaliteit boven kwantiteit Duur maar duurzaam Spuiten/schilderen van industriëlen goederen, Meubels, keukens, deuren, plafonds tot wanden. Poedercoaten velgen. Ophalen van spullen eventueel mogelijk.

  Laatste review:

  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden -

  Heel net uitgevoerd, heldere communicatie en volledig volgens de geldende normen. Betrof Meterkast volledig vervangen als onderdeel van zonnepanelen plaatsen. Heel tevreden
 • Reijer Service

  Elektricien in Sint Pancras

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Wij werken uitsluitend met A kwaliteit matrialen . Zoals bijv: keralit kunstof rabat en boeidelen . Wij geven u profesioneel en gratis advies . Wij doen alles van timmerwerk tot aanbouw/verbouwingen plaatsen van schuttingen . Reijer service staat voor u klaar Meer info op onze FB pagina voor contact info of via werkspot.nl

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Enorm blij met Reijer z'n hulp! Hij is duidelijk een vakman; binnen no-time heeft hij alle klussen geklaard, en goed ook! Daarnaast is het fijn met hem communiceren. Ik kan Reijer zeker aanraden!

Populaire lokale elektriciens in Sint Pancras

Andere vakmensen in Sint Pancras

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur