Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Sint Pancras

 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85406 reviews
  Kozijnspecialist in Sint Pancras

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Fijne communicatie, keurig resultaat!
  Kom in contact
 • JansDakVensters
  JansDakVensters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35268 reviews
  Kozijnspecialist in Sint Pancras

  Ik zal me even voorstellen: Ik ben Maikel Jans, timmerman/voorman en al meer dan 20 jaar werkzaam in de bouw. Heb in me leven meer dan 30.000 Velux dakvensters verwerkt dus expert op het gebied van Velux dakvensters. Door mijn perfect aaneengesloten systeem kan ik dakvensters plaatsen voor een scherpere prijs met dezelfde kwaliteit! Maximaal 2 uurtjes voor 1 dakraam. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief aftimmering en eventuele kilometervergoeding buiten mijn straal van 25 kilometer om mijn vestigingsadres heen. Ik kan met recht zeggen: Ik ben de goedkoopste van Nederland! Ik hoop ook u licht te kunnen brengen en hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen te hebben geven, Maikel Jans

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snelle en harde werkers, over het algemeen tevreden maar de afwerking kon iets beter.
  Kom in contact
 • Wood-maker
  Wood-maker
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Kozijnspecialist in Sint Pancras

  Wood-maker is uw ideale partner voor alle klus- & timmerwerken. Wood-maker is een jong bedrijf maar met meer dan 10 jaar ervaring in de mutatie, utiliteit, nieuwbouw en renovatie zijn wij voor u een stabiele partner. Voor alle renovatie en nieuwbouw timmerwerken bent u bij ons aan het juiste adres en geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wood-maker is al jaren lang gespecialiseerd in het renoveren en plaatsen van dakramen. Met 1500+ geplaatste dakramen een zeer betrouwbare partner. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend en de uitvoering kan door ons efficiënt werken vaak op korte termijn worden uitgevoerd.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Perfect afgewerkte klus. Dakraam in halve dag geplaatst. Aan te raden vakman. Bedankt Sven! Bart en Miriam
  Kom in contact
 • van Zoomeren onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Kozijnspecialist in Sint Pancras

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Heerhugowaard of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Remko heeft uitstekend werk geleverd. Hij was op tijd, kwam al zijn afspraken na, en voerde zijn werk met grote zorg en precisie uit. Ik ben zeer tevreden met zijn professionaliteit en toewijding. Ik zou Remko zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbare en hoogwaardige service.
  Kom in contact
 • Akan Timmer-onderhoudsbedrijf
  Akan Timmer-onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Kozijnspecialist in Sint Pancras

  AkanTimmeronderhoudsbedrijf is je ideale partner als je een, Aannemer,Timmerman, Badkamer specialist nodig hebt

  Laatste review:
  Kitten-
  We konden dezelfde dag geholpen worden. Strakke kitnaden! Zeer deskundig, denkt mee en goede communicatie ook tijdens de inschattings fase. Eerlijk en prettig in de omgang, zonder meer een bekwaam vakman.
  Kom in contact
 • Gvdv Onderhoud
  Gvdv Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Kozijnspecialist in Sint Pancras

  GVDV Onderhoud voor al uw : - Glas Montage / Onderhoud / Renovatie - Glas Projecten - Glas Schade - Houtrot Herstel - Diverse Timmerwerkzaamheden Wij staan voor Kwaliteit, Klanttevredenheid, Snelle service, Eerlijk advies & Scherp aanbod.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Redelijke prijs en binnen korte tijd was de klus geklaard
  Kom in contact
 • Robert Schuyt Timmerwerken
  Robert Schuyt Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Kozijnspecialist in Sint Pancras

  Mijn naam is robert schuyt. Ben 55 jaar en werk al 39 jaar als timmerman waarvan de laatste 8 jaar als zzp er. In principe pak ik alles aan wat met timmeren te maken heeft.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Top
  Kom in contact
 • Marktkozijnen Online
  Marktkozijnen Online
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Kozijnspecialist in Sint Pancras

  MKO (Marktkozijnen Online) levert en monteert kunststof & Aluminium kozijnen. Wij zijn gevestigd in Alkmaar en hebben een uitgebreide netwerk van klanten in deze regio. Ons bedrijf is gefocust op de behoefte van de klant. Wij leveren en monteren producten aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij hebben een aanbod van diverse producten zoals kunststof kozijnen, voordeuren, rolluiken, schuifsystemen, aluminium kozijnen, horren, harmonica deuren. Wij maken gebruik van merken welke uitsluitend hoogwaardige materialen gebruiken bij de productie. Wij hebben een nauwe samenwerkingsverband met deze Europese partners om zo de kwaliteit hoog te houden. Tevens worden producten vervaardigt voor duurzaam gebruik welke effect heeft op energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. Het productieproces is ingericht op innovatieve technieken met geautomatiseerde productielijnen. Het proces wordt bewaakt door vakbekwame en gecertificeerd personeel. Wij begeleiden onze klanten tijdens het plaatsen van een bestelling tot aan het afronden van de montage. levering aan huis. MKO staat voor snelle levertijden, hoogwaardige kwaliteit, lage prijzen en innovatieve producten.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Alles volgens afspraak gedaan en ik ben erg tevreden over het resultaat.
  Kom in contact
 • mcw montage
  mcw montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Sint Pancras

  Kozijnen glas uitbouw dakopbouw vlonders en al u kit werk .

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Communiceert helder en snel. Ons raam is weer gerepareerd.
  Kom in contact
 • Aljafa koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Kozijnspecialist in Sint Pancras

  Ik ben een vriendelijke en hardwerkende man van 39. Mijn werkzaamheden bestaan uit een transport gedeelte en een klus gedeelte. Transport; een gehele verhuizing verzorgen. Goederen vervoer: pianos, bankstellen, koelkasten ect. Klussen: ik heb ruime ervaring in allerlei tuinklussen; bomen kappen, schuttingen plaatsen, bestrating en graszoden leggen en schoonmaak werkzaamheden. Timmerwerkzaamheden; pergola's, overkappingen etc.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Werkt snel en zorgvuldig, komt afspraken na. Alles ziet er spic en span uit.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Sint Pancras, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 595 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Sint Pancras

Populaire diensten

Andere vakmensen in Sint Pancras

Vind vakmensen bij jou in de buurt