Vind elektriciens in Oosterend

Op zoek naar elektriciens in Oosterend? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Oosterend

 • Power Nation
  Power Nation
  Beoordeling: 4.9 van 54.95103 reviews
  Elektricien in Oosterend

  Neem contact op | 24/7 Bereikbaar Bent u opzoek naar een betrouwbare gediplomeerd elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. U word dezelfde dag nog geholpen. *gediplomeerd elektricien *Garantie *voorijkosten v/a €30 en tot €50 excl btw. * Exclusief eventuele materialen kosten *24-uurs annuleringsbeleid. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan : *Kortsluiting opsporen *Uitbreiden en vervangen van groepenkasten * Extra groep aanleggen of vervangen *Lamp ophangen *(Tuin)verlichting aanleggen *Stopcontact plaatsen *(Licht) schakelaars repareren *Elektrisch apparaat aansluiten *Kabels trekken *Extra groep aanleggen *Stroom uitgevallen *Rookmelder plaatsen *Perilex stekker aansluiten *Spotjes inbouwen *Hotelschakelaar aansluiten *Kookplaat aansluiten *Opbouw of inbouw (ingefreesde leidingen in de muur) elektra verplaatsen

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  The electrician was punctual, professional and polite. All of the items were installed well. Recommended.
 • Zon-Gigant B.V.
  Zon-Gigant B.V.
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Oosterend

  Zon-Gigant B.V. ☀️ Lokaal en betrouwbaar! Snelle en duidelijke service Wij installeren onder andere: - Zonnepanelen - Accu en opslagsystemen - Vogelwering - Meterkasten vervanging - Laadpalen - Service en Onderhoud - Airco’s Wij zijn in het bezit van de laatste certificeringen! - NEN1010 - NEN3140VP - NEN-EN-50110 - VCA VOL - Solar Technology and its use worldwide wij zijn ook gecertificeerd partner van: - Solaredge - Enphase - Wallbox - Smappee - Huawei - Tigo energy - Van der valk solar systems Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. Uw interesse gewekt ? Neem snel contact op voor de mogelijkheden!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  I called them to update my "meterkast" as it was very old and unsafe. They fixed it in a very efficient and professional way. The technician was also super friendly and the asking price very fair. Good value for money. I would call them again.
 • Eveleens Elektro

  Nog geen reviews

  Elektricien in Oosterend

  Eveleens Elektro is een jong allround elektro bedrijf met vele jaren ervaring. Al ons werk voeren wij uit volgens alle geldende regelgevening. Daarnaast werken we alleen met hoogwaardige materialen.

 • BikkersX
  BikkersX
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews
  Elektricien in Oosterend

  Meer dan 10 jaar ervaring in de Elektrotechniek. -Auto laders officieel Wallbox gecertificeerd. - Goepenkasten ABB/EATON/SCHNEIDER - Electrotechnische installaties en meer. MBO 2, MBO 3, elektrotechniek. NEN 1010, NEN 3140, NEN 5087, NEN 5089. VCA vol . solaredge cursus. petrochemisch hoogwerker certificaat. Certificaat Wallbox.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Fijne communicatie, goed meegedacht, werk uitstekend uitgevoerd. Vakman!
 • Installpoint B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Oosterend

  Wij zijn al jaren actief in de montage voor laadpalen. Dit is ook onze core business. Wij verzorgen installaties voor 2 partijen door heel Nederland heen. Echter is er ruimte ontstaan voor groei! Wij voorzien u in heel Nederland van een juiste en nette installatie van uw autolader. Altijd alles in overleg. Meerwerk wordt altijd vooraf besproken net zoals de prijs.

 • PandaWerke
  PandaWerke
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Oosterend

  Hallo, Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met verschillende installatieberoepen. Gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze werknemersgroepen. We zijn gespecialiseerd in: - Elektrische installatie in huizen en fabrieken - Installatie van fotovoltaïsche panelen - Sanitaire installaties - Renovatie van appartementen. Elke groep werknemers houdt zich bezig met één beroep. Ze hebben allemaal de nodige certificaten om hun werk uit te voeren. We bieden een lange garantie op het uitgevoerde werk.

 • Visser Vloerverwarming
  Visser Vloerverwarming
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Oosterend

  Nadat ik al heel wat jaren aan het werk ben voor een erkend vloerverwarmings en installatie bedrijf, ga ik nu de stap zetten om mijn eigen bedrijf opzetten. Ik zal deels voor mij zelf beginnen. Voor al uw vloerverwarming systemen bent u bij mij op het juiste adres. Het kan ingefreesd worden of op netten in combinatie met zandcement dekvloer. Ook vloerverwarming op isolatie is mogelijk. Ik kom altijd eerst op bezoek om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Tevens werk ik samen met erkende vakmensen. Samen kunnen wij eventueel ook voor u een dekvloer of pvc vloer leggen of adviseren.

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Kort na bevestiging van de klus lag de vloerverwarming er al in en zag alles er netjes uit, als extra dienst werd ook de kachel even afgedopt en van de muur gehaald wat heel fijn was👍 Ook de uitleg hoe het werkt en waarom nu vullen nog niet handig was is fijn en meedenkend.
 • Staal Infra

  Nog geen reviews

  Elektricien in Oosterend

  Allround klusbedrijf

 • Ronckers Service Engineer
  Ronckers Service Engineer

  Nog geen reviews

  Elektricien in Oosterend

  Ronckers Service Engineer is een bedrijf met een divers aanbod van werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd aan het geven van onderhoud, reparatie's en renovatie's aan voer, vaar en werktuigen. Als klusbedrijf heeft Ronckers Service Engineer veel ervaring met verbouwingen van woningen of bedrijfspanden. Ook zijn wij een officieel gecertificeerd keurings- bedrijf voor: Landbouw,- tuin,- park- en bouwmachines, graafmachines, heftrucks / bedrijfsintern transportmaterieel, hijs- en hefmiddelen, ladders, trappen en rolsteigers. Ronckers Service Engineer heb ik eind 2019 gestart, omdat ik na 12,5 jaar als technisch specialist bij defensie een nieuwe uitdaging zocht. In die jaren heb ik mijn technische kennis vergroot met diverse opleidingen en tientalen cursussen, van bedrijfautotechnicus tot aan mechatronica werktuigbouwkunde. De klus ervaring heb ik verkregen door mijn vader die zelf een klusbedrijf had, en dat ik zelf al diverse huizen heb gerenoveerd. Mijn doel is om mensen met mijn technische kennis bij te staan en altijd een mooi eindresultaat af te leveren.

 • future jop
  future jop
  Beoordeling: 4.6 van 54.6576 reviews
  Elektricien in Oosterend

  ~future b.v Wie zijn wij? Ik ben jop van etten 22 jaar jong en ontzettend fanatiek als het om stucen gaat, Al mijn ervaring heb ik 2 jaar lang opgedaan bij een aannemer als zzp op texel, dit is waar ik zelf ook vandaan kom en heb besloten voor mijzelf te beginnen en het werkgebied iets groter te maken als alleen texel. Wat we voornamelijk doen is het volgende: Stucen, tegelen, egaliseren, zandcement vloer op afschot, Spuiten van latex, kitten, betonsire In samenwerking met aangesloten partijen kunt u bij ons ook terecht voor: Het spuiten van keukenkastjes, deuren enzv Samen vormen wij een jong en gemotiveerd team die elkaar altijd aanvullen en versterken Voor al u stuc, tegel, egalisatie en schilderwerk , future jop Kijk ook eens op onze insta future bv wat voor mooie dingen wij maken! ~future b.v

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goede communicatie en heeft goed meegedacht met de verzekeringsmaatschappij. Klus netjes en snel uitgevoerd

4.9

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Oosterend, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 126 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Oosterend

Populaire diensten

Andere vakmensen in Oosterend

Vind vakmensen bij jou in de buurt