Vind domotica specialisten in Oosterend

Op zoek naar domotica specialisten in Oosterend? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Oosterend

 • Jgr elektro projecten
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Domotica specialist in Oosterend

  is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Heerhugowaard en omgeving. We zijn gespecialiseerd in installeren van complete huisinstallatie. Uitbreidingen op bestaande huis installaties behoord tot mij portfolio. JRG Elektro Projecten kunt u woning ook voorzien van home domotica. Zonnepanelen doen wij alleen in combinatie met nieuwe te bouwen huis installatie.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Prima uitgevoerd; houdt zich aan de afspraken. Ook als het even tegenzit gewoon doorgaan. Het was de bedoeling dat er geen kabels in het zicht kwamen en dat is prima gelukt.
 • Eveleens Elektro

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oosterend

  Eveleens Elektro is een jong allround elektro bedrijf met vele jaren ervaring. Al ons werk voeren wij uit volgens alle geldende regelgevening. Daarnaast werken we alleen met hoogwaardige materialen.

 • VTA ( Vlaming Technische Automatisering )

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oosterend

  To do

 • BikkersX
  BikkersX
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews
  Domotica specialist in Oosterend

  Meer dan 10 jaar ervaring in de Elektrotechniek. -Auto laders officieel Wallbox gecertificeerd. - Goepenkasten ABB/EATON/SCHNEIDER - Electrotechnische installaties en meer. MBO 2, MBO 3, elektrotechniek. NEN 1010, NEN 3140, NEN 5087, NEN 5089. VCA vol . solaredge cursus. petrochemisch hoogwerker certificaat. Certificaat Wallbox.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Fijne communicatie, goed meegedacht, werk uitstekend uitgevoerd. Vakman!
 • Spark-Tech
  Spark-Tech

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oosterend

  Spark-Tech kan je helpen met je Elektricien klus in Den Helder en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Spark-Tech om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Selectra
  Selectra

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oosterend

  Hierbij bied ik mezelf aan als ervaren elektromonteur. Gecertificeerd (NEN 1010/3140) Ik ben in te huren voor al uw storingen/installaties binnen en buitens huis. Denk hierbij aan: Groepenkasten vervangen of groepen bij plaatsen. Zonnepanelen plaatsen. Stopcontacten plaatsen. Laadpalen plaatsen. Door veel ervaring ook in te zetten voor andere klussen, denk hierbij aan: Camara systemen aanleggen en/of installeren. Sloopwerkzaamheden. Herstelwerkzaamheden. Tuinverlichting. Hak en freeswerk. Kozijnen/ (glazen)deuren plaatsen. Isolatie. Timmerwerk. Schilderwerk. Offertes maak ik op maat. Wanneer u mij een zo duidelijk mogelijk beeld of omschrijving bij de opdracht geeft, zorg ik voor een eerlijke realistische offerte. Alles is bespreekbaar. Op al mijn werk geef ik garantie. (Liever het beste dan het goedkoopste.)

 • dedries bouwservice
  dedries bouwservice

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oosterend

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Den Helder bij dedries bouwservice terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • ProVa Housing B.V.
  ProVa Housing B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Domotica specialist in Oosterend

  ProVa Bouw en Onderhoud B.V. "Uw betrouwbare partner voor bouw en onderhoud in Den Helder en omstreken" ProVa Bouw en Onderhoud B.V. is het allround aannemersbedrijf in Den Helder en omstreken waarop u kunt vertrouwen. Of u nu een particuliere eigenaar, belegger, woningbouwcorporatie of MKB-bedrijf bent, wij staan voor u klaar. Bij ProVa Bouw en Onderhoud B.V. denken we met onze klanten mee en zorgen we altijd voor een scherpe offerte. Ons ervaren team verzorgt diverse werkzaamheden, waaronder sloopwerkzaamheden, timmerwerk, metselwerk, elektrawerk, loodgieterswerk, schilderwerk, grote en kleine verbouwingen, tegelzetten, stukadoorswerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een grootschalig project, wij nemen het met enthousiasme aan en ontzorgen u van A tot Z. Bij ProVa Bouw en Onderhoud B.V. specialiseren we ons in complete verbouwingen van begin tot eind. Of het nu gaat om een aanbouw, opbouw of een totale renovatie, wij hebben alle benodigde expertise in huis om uw project soepel, efficiënt en vakkundig te laten verlopen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleid en beschikken over de juiste diploma's. Bovendien is uw project tijdens de werkzaamheden volledig verzekerd via onze CAR-verzekering. U kunt met een gerust hart op ons vertrouwen! Wilt u ook profiteren van onze uitgebreide diensten? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen graag bij u langs om uw klus te bekijken. Bij ProVa Bouw en Onderhoud B.V. staat klanttevredenheid voorop, en wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Kies voor vakmanschap, kies voor betrouwbaarheid, kies voor ProVa Bouw en Onderhoud B.V.!

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  aardige mensen maar zeer te veel fouten gemaakt. werk niet professioneel afgerond ze komen tekort aan echte vakmensen
 • LTV Elektra
  LTV Elektra

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oosterend

  LTV Elektra kan je helpen met je Elektricien klus in Den Helder en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen te beantwoorden. Neem direct contact op met LTV Elektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • PandaWerke
  PandaWerke
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Oosterend

  Hallo, Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met verschillende installatieberoepen. Gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze werknemersgroepen. We zijn gespecialiseerd in: - Elektrische installatie in huizen en fabrieken - Installatie van fotovoltaïsche panelen - Sanitaire installaties - Renovatie van appartementen. Elke groep werknemers houdt zich bezig met één beroep. Ze hebben allemaal de nodige certificaten om hun werk uit te voeren. We bieden een lange garantie op het uitgevoerde werk.

4.5

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Oosterend, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 8 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Oosterend

Andere vakmensen in Oosterend

Vind vakmensen bij jou in de buurt