Vind elektriciens in Groot-Ammers

Op zoek naar elektriciens in Groot-Ammers? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Groot-Ammers, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1290 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Groot-Ammers

 • Barotech

  Elektricien in Groot-Ammers

  Beoordeling: 4.9 van 54.95564 reviews

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Ging allemaal vlot en soepel!
 • Data Power B.V.

  Elektricien in Groot-Ammers

  Beoordeling: 4.8 van 54.85355 reviews

  Even voorstellen, Het bedrijf Data-Power B.V. is opgericht in 1997, maar nog steeds jong en dynamisch, ons kantoor staat in Waddinxveen op het industrieterrein Coenecoop. We hebben opdrachtgevers over het gehele land die hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van producten. Wij hechten daarnaast waarde aan een goede relatie en verbinding met onze klanten. Netwerk bekabeling, We installeren en leveren alles wat te maken heeft met telecommunicatie en computernetwerken. We bedenken complete oplossingen voor de infrastructuur binnen een bedrijf met netwerkbekabeling Cat-5e, Cat-6 of Cat-6a op basis van UTP, FTP, STP en glasvezel kabel. Telefonie en VoIP oplossing, Daarnaast leveren en installeren we internet verbindingen op zowel koper als op glasvezel en SIP-lijnen voor VoIP telefonie. Mocht daar ook een telefooncentrale voor benodigd zijn dan kunnen wij dat geheel voor u realiseren. Mocht u al in het bezit zijn van vaste telefoon nummers dan kunnen wij er voor zorgen dat deze nummer worden omgezet naar een VoIP oplossing. Bent u net begonnen met uw bedrijf dan kunnen wij ook nieuwe telefoon nummers leveren. Stabiel Wifi internet, Het aanleggen van een Wifi netwerk behoort ook tot onze expertise, van klein tot groot kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het Wifi netwerk is geheel in de cloud te beheren. Het beschikbaar maken van Wifi op uw buitenterrein is geen enkel probleem, dit kunnen we zowel bekabelt als draadloos oplossen. Electra uitbreiding of aanpassing, Gezien we raakvlakken hebben met de elektricien en wij zelf ook een elektrotechnische opleiding hebben en daarvoor gediplomeerd zijn. Kunnen wij ook de elektrische installatie voor u verzorgen met het aanpassen van de installatie of het uitbreiden van de installatie. Het uitbreiden van een groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie met extra groepen. Het plaatsen van wandgoten en het aansluiten van verlichting behoord ook tot onze expertise.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Top
 • ASK Engineering

  Elektricien in Groot-Ammers

  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

  ASK is gespecialiceerd in alles rondom Thuis netwerken voor digitale TV, Internet en smarthome producten. ASK is breed inzetbaar. Heeft u een verouderd binnenhuis netwerk, waarmee digitaal tv kijken lastig wordt? Heeft u last van blokjes, streepjes of wegvallend beeld? Is uw wifi niet goed meer? Wilt u geen kabels trekken naar bijvoorbeeld de slaapkamer maar toch tv kunnen kijken? Of misschien wilt u uw meterkast ordennen of opschonen? Heeft u meer aansluitingen nodig om meerdere tv's te kunnen plaatsen? Wandcontactdozen voor tv of netwerk plaatsen of vervangen, coax of netwerkkabels trekken. Inregelen of plaatsen van versterkers of storingen lokaliseren en verhelpen. Smart tv of andere smart apparaten installeren of ophangen? ASK staat voor u klaar!

  Laatste review:

  TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren -

  Snel, klus gedaan zoals afgesproken en duidelijk over het probleem zodat we het volgende keer zelf kunnen fixen. Al met al een topman!
 • MBD ALLROUND KLUSBEDRIJF

  Elektricien in Groot-Ammers

  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews

  Wij zijn MBD Allround Klimaatbeheersing, Opgericht door 3 broers die al meer dan 10 jaar ervaring hebben in de klimaatbeheersing branche. Wij zijn in 2017 hier mee begonnen omdat wij als monteurs in het veld, meemaakten dat het van kantoor naar de werkvloer vaak mis ging. Hierdoor ontstonden onnodige stagnaties en ontevreden klanten. Nu doen wij het proces van begin tot eind, wij nemen de klus op maken de offerte en komen uiteindelijk ook installeren. Dit voorkomt veel problemen en brengt tevreden klanten, wij werken doel gericht en luisteren altijd naar de wensen van de klant en zullen altijd proberen deze te verwezenlijken. Rotterdamse mentaliteit niet lullen maar poetsen. Onze Monteurs zijn STEK gecertificeerd.

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Prima uitgevoerd en werkend. Ook bij enige problematiek wordt adequaat gehandeld.
 • R&B Telecomdiensten

  Elektricien in Groot-Ammers

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wij zijn gespecialiseerd in elektra/data projecten. Van een complete nieuwe E-installatie tot WiFi oplossingen zowel indoor als outdoor. Wij leveren kwaliteit en alles gaat in overleg. Wij leveren de volgende diensten. -meterkasten vervangen -extra groepen plaatsen -kabels trekken/vervangen Data/Elektra -Stopcontacten verplaatsen of nieuwe plaatsen -Data voorzieningen plaatsen -WiFi netwerken realiseren -Stroomvoorziening realiseren outdoor -verlichting plaatsen bijv spots -meterkasten netjes maken oude bedrading weghalen -krachtgroepen plaatsen Dit is een greep van alle werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Staat uw klus hier niet bij schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn snel inzetbaar en nemen alle zorg van uw klus op ons.

  Laatste review:

  Na jaren van ellende met de WiFi zijn wij in contact gekomen met dit bedrijf. Betreft een woonboerderij waar de dekking heel slecht was. Er werd netjes een afspraak gemaakt en hebben alles doorgenomen. De jongens hadden duidelijk verstand van zaken en hadden een mooie oplossing voor dit probleem. Wij hebben nu zowel binnen als in onze tuin WiFi en een goede snelheid. Uitstekend werk geleverd.
 • W-e-s Elektro

  Elektricien in Groot-Ammers

  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews

  Het werkgebied is door het gehele land mocht u direct in contact willen komen zie foto.s

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Nico is een vakkundige installateur die direct langs kwam voor een voorbespreking en kwam daarna met een passende offerte. Daarnaast werkt hij snel en netjes en deed hij niet moeilijk over het oplossen van een bestaand probleem dat hij tijdens de installatie tegenkwam. Niets dan lof voor deze vakman, ik zal hem bij een volgende klus zeker weer bellen.
 • 01Electric

  Elektricien in Groot-Ammers

  Nog geen reviews

  We zijn een allround installatiebedrijf waarbij de focus vooral ligt op elektrotechnische zaken. Voor zowel eenvoudigere elektrische installaties of volledige industriële installaties staat 01Electric voor u klaar. Van een kleine klus tot grote projecten, kunt u rekenen op onze de gedegen vakkennis en kwaliteit. Door veelzijdige technische kennis is er voor elke uitdaging een passende oplossing. Voor aanvang van ieder project luisteren we aandachtig naar de wensen en/of problemen van de klant. We zien het als een uitdaging om hiervoor een passende duurzame en kwalitatieve hoogstaande oplossing aan te bieden, passende bij het budget van de klant. Waar structurele verbeteringen mogelijk zijn zullen deze ook zeker aandragen worden. Elke klant tot maximale tevredenheid bedienen is waar we voor staan. Voor (ver)storingen zijn er diverse apparatuur en methodieken in huis om u zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 • V elektrapartner

  Elektricien in Groot-Ammers

  Beoordeling: 4 van 5452 reviews

  Wij onderhouden repareren en installeren electra 230V installaties, zwakstroom, databekabeling / netwerken , GPS systemen, alarm en camerasystemen, laadpalen alsmede computer en wifi problemen. Na de hogere technische school, 20 jaar ervaring ervaring in de elektrotechnische branche en beschikken over de ljuiste aanvullende NEN cursussen.Op het gebied van alarm- en camerasysteem beschikken wij over een beveiligingstechnicus (TBV en VRKI en verklaring van betrouwbaarheid afgegeven door de Politie) met 19 jaar ervaring. Een team dat u helpt bij alle voorkomende problemen en in iedere situatie en tegen zeer concurrerende tarieven. Garantie en kwaliteit met duidelijke afspraken ook op het gebied van de kosten.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Prima! Klus is goed gedaan, maar vond het wel erg prijzig voor 5 minuten werk.
 • Nastronic

  Elektricien in Groot-Ammers

  Beoordeling: 4.9 van 54.95163 reviews

  Hierbij bied ik me aan als ervaren elektro monteur. Voor al uw storing/ installaties binnen en buitens huis. Ook heel handig met ander soorten klusjes.  Voor interesse kom ik graag langs om te kijken. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) noord-Holland en Noord Brabant

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Hij zorgt ervoor dat de klus netjes wordt afgerond, goede communicatie en betrouwbaar!
 • Molenvliet ElektroService

  Elektricien in Groot-Ammers

  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews

  Molenvliet ElektroService, voor kleine klussen aan huis op gebied van elektro en computer. Ook voor ophangen van lampen, planken, schilderijen etc. Werkregio Zuid Holland en West Brabant.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Harry is een vakman die snel en goed te werk gaat. Kan hem zeker aanraden. Voor toekomstige klussen zal ik zeker aan Harry denken!

Populaire lokale elektriciens in Groot-Ammers

Andere vakmensen in Groot-Ammers

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur