Vind Slotenmakers in Groot-Ammers

Op zoek naar Slotenmakers in Groot-Ammers? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Groot-Ammers

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55588 reviews
  Slotenmaker in Groot-Ammers

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Jermaine is een top gast. Denkt mee en geeft advies. Ik had de app nog niet geïnstalleerd en ik kreeg al een telefoontje. Binnen een klein uurtje was hij bij het adres. Snel en vakkundig. Jammer dat hij alleen maar sloten doet. Want ik had hem graag willen vragen voor wat andere werkzaamheden. Jermaine thnx man. Voor je snelle service. Ik raad je aan iedereen aan. Je telefoonnummer heb ik opgeslagen.
 • C. den Hartog

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Groot-Ammers

  Hallo, mijn naam is Corne den Hartog, Ik ben gepassioneerd over mijn werk en zet me altijd 100% in om de beste resultaten te leveren. Ik geniet ervan om met mijn handen te werken en creatief bezig te zijn. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en uw wensen te vervullen.

 • DW Verbouw-en onderhoudsbedrijf
  DW Verbouw-en onderhoudsbedrijf

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Groot-Ammers

  DW Verbouw en onderhoud staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij kunnen u ontzorgen van a tot z. Voor keukens, badkamers, vloeren, wanden, timmerwerk, en onderhoud bent u aan juiste adres. Alles onder 1 dak. Graag helpen wij u met het realiseren van uw project. Wacht niet maar neem contact op met ons, Bij voorbaat dank, Met vriendelijke groet, Denys Wolf DW Verbouw en onderhoud

 • vd Hoek Bouw
  vd Hoek Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Slotenmaker in Groot-Ammers

  vd Hoek Bouw Kwaliteit voor een goede prijs. Duidelijkheid voordat het werk wordt uitgevoerd, dus geen verrassingen. Onze vaste klanten kunnen rekenen op 24/7 service.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Erik is een degelijke vriendelijke man die komt, analyse doet, afspraak maakt, deze nakomt en met goed resultaat. Redelijke prijs. Blij met dit bedrijf! Succes allemaal.
 • M. Hannema
  M. Hannema
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Slotenmaker in Groot-Ammers

  Wij zijn klein klussen bedrijfje gespecialiseerd in snoeiwerk en tuin onderhoud. Voor het plaatsen van schuttingen en verwijderen van hagen kunnen wij de gezochte partner zijn. Tevens verzorgen wij klein onderhoud in en om de woning zoals het ophangen van lampen, het in elkaar zetten van kasten, uitruimen van woningen, klein onderhoud in het al geheel. Bij interesse in onze werkzaamheden komen wij graag met u in contact om de gewenste werkzaamheden en condities met u door te nemen. Met vriendelijke groet, M. Hannema

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Eerste indruk heel goed, duidelijk plan van aanpak maar na verloop van tijd niets meer gehoord. Wel is beloofd nog een nieuwe datum te prikken maar ook daar is verder geen afspraak uit gekomen.
 • P.W. de Bruijn v.o.f.

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Groot-Ammers

  Heb je een Aannemer, Klusbedrijf, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Streefkerk of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Aannemer, Klusbedrijf, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Hoogerbrug Bouwbedrijf B.V.
  Hoogerbrug Bouwbedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Slotenmaker in Groot-Ammers

  Welkom op het profiel bij Werkspot. HOOGERBRUG BOUWBEDRIJF IS DE BOUWER VAN RELATIES. SAMEN MET U WERKEN WE AAN UW VASTGOED. DAARBIJ MAKEN WE HET U GRAAG GEMAKKELIJK DOOR U IN HET HELE BOUWPROCES TE ONTZORGEN EN UW WENSEN EEN CENTRALE PLAATS TE GEVEN. Met veel enthousiasme en creativiteit realiseren we diverse bouwprojecten. Aandacht voor kwaliteit is daarbij het kenmerk van onze projecten en opdrachtgevers. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar hoogwaardige bouwmethoden, waarbij duurzaamheid en vakmanschap hand in hand gaan. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we samen met u bouwen. Ontzorgen is onze misse, van planontwikkeling tot en met vastgoedbeheer. We betrekken onze opdrachtgevers bij het bouwproces door een aan- sprekende manier van organiseren en communiceren. Juist dat maakt ons tot bouwers van relaties. Bouwprojecten VAN ONTWERPEN EN BOUWEN TOT SERVICE EN VASTGOEDBEHEER. DAT IS WAAR HOOGERBRUG BOUWBEDRIJF GOED IN IS. WE HEBBEN DE KENNIS IN HUIS OM PROJECTEN COMPLEET TE REALISEREN. DAARIN OVERTREFFEN WE ALS BOUWERS VAN RELATIES GRAAG UW VERWACHTINGEN. In de ontwerpfase ondersteunen wij bij plan- ontwikkeling, architectenselectie, materiaalkeuze en vergunningaanvraag. De daadwerkelijke uitvoering van het bouwproject voeren we met verschillende onderaannemers uit. U ervaart hierbij hoge kwaliteit en aandacht voor uw wensen. Naast de voorbereidende en uitvoerende fase van het bouwproces is Hoogerbrug Bouwbedrijf ook de partner voor onderhoud en vastgoedbeheer. Zo helpen we u een duurzame en comfortabele woon- of werkomgeving te realiseren.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel contact opgenomen. Kees wilde eerst via de telefoon mij helpen. Helaas kon dat niet. Voor een paar dagen later een afspraak gemaakt. Netjes nagekomen en de klus was zo gepiept
 • Stanbay Metaal

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Groot-Ammers

  I am a self-employed metal fabricator working mainly as a press brake operator with several years of experience in the sheet metal industry. Experienced in bending and rolling for precision machining including all major manufacturing materials as Stainless Steel, Cold rolled steel (CRS), Pre-plated steel, Aluminum.

 • Vols Slotenspecialist
  Vols Slotenspecialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.85165 reviews
  Slotenmaker in Groot-Ammers

  De erkende slotenmakers van Slotenkraker openen en vervangen alle sloten in en rond uw woning. Wij maken de sloten op deuren, ramen, schuifpuien fiets- en brommersloten en kluissloten open. Daarnaast plaatsen en vervangen wij hang- en sluitwerk. ook de specialist voor het plaatsen van meerpuntsluitingen .

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Vorige week op werkspot een opdracht geplaatst. Had na een maar minuten een reactie van Mario. De zelfde week nog geholpen met het plaatsen van het slot in de poort. Kortom echt een super bedrijf. Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn als er iets met een slot moet gebeuren.
 • Smyrna klus&veranda
  Smyrna klus&veranda
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Slotenmaker in Groot-Ammers

  Onze doelen; Om de beste service aan haar klanten te bieden zonder in te boeten aan product- en servicekwaliteit; Een pionier en leider in de sector worden door gebruik te maken van zijn productieve en innovatieve aspect dat toegevoegde waarde biedt aan de projecten die het heeft gedaan; Een echte "Solution Partner" zijn voor alle project-, contract- en adviesbehoeften van onze klanten met zijn deskundige en ervaren medewerkers, kwaliteitsservice en concurrerende prijzen; Het doelen Onze waarden; productiviteit; De meest geschikte oplossing en de hoogste efficiëntie bieden door toegevoegde waarde te creëren in de projecten die we aannemen. Betrouwbaarheid; Een betrouwbaar bedrijf zijn waar onze klanten continue ondersteuning kunnen krijgen. innovatie; Een innovatief bedrijf zijn dat zichzelf continu kan verbeteren met de ervaring die is opgedaan bij elke klus.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Hierbij raad ik Benjamin zeer zeker aan! Hij denkt goed mee en is zeer secuur in zijn werk.

4.8

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Groot-Ammers, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 139 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Groot-Ammers

Andere vakmensen in Groot-Ammers

Vind vakmensen bij jou in de buurt