Vind Installatiebedrijven in Bolsward

Op zoek naar Installatiebedrijven in Bolsward? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Bolsward

 • SDStechniek
  SDStechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews
  Installatiebedrijf in Bolsward

  Ik heb een brede opleiding in de techniek gedaan en de handigheid is mij met de paplepel ingegoten. Zodoende ben ik een klusbedrijf gestart die veel installatie klussen in en rond uw huis kan oppakken.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Snel vakkundig goede prijs. Aardige jongen
 • Installatie Techniek Friesland ITF
  Installatie Techniek Friesland ITF
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Installatiebedrijf in Bolsward

  ITF, bestaat sinds 08/03/2021, zelf heb ik 10 jaar ervaring in HVAC ( airco ) installaties en heb VCA, NEN3140 en een hoge opleiding op universiteit niveau. Bij het installatie krijgt uw 2 soorten garanties, montage garantie 18 maanden en daarnaast ook garantie op de apparaten meestal 3, 5, 7 of 10 jaar. Mijn bedrijf behoort alle soorten verzekeringen. Mvg. Hassan el Maanaki InstallatieTechniekFriesland

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Een keurige vakman die meteen dezelfde dag nog langskwam om de airco te repareren. Omdat wij zo tevreden zijn over deze man. Hebben wij besloten om twee dagen later een extra airco aan te schaffen voor de tweede kantoor ruimte. Deze hangt nu ook inmiddels met volle tevredenheid. Bedankt voor alles en de goede zorgen.
 • CombinedSolutions
  CombinedSolutions
  Beoordeling: 4.4 van 54.4513 reviews
  Installatiebedrijf in Bolsward

  Allround verbouw, renovatie en installatiebedrijf. In vrijwel alles wat te maken heeft met aanleggen en aanpassen van elektra zoals groepenkasten, inductiekookplaten, waterboilers. Maar ook alles met gas, water, cv installaties, badkamers en timmerwerkzaamheden. Behalve fundering- en metseltechnieken. Daarnaast produceer ik ook op maat gemaakte betonnen aanrechtbladen voor keukens en (buiten)tafels.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Hele vriendelijke man en doet zijn werk heel goed. Komt stipt op de afgesproken tijd. Bovenal geeft ie goed en betrouwbaar advies.
 • KDB Service & Techniek
  KDB Service & Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Installatiebedrijf in Bolsward

  Werkzaamheden; *Keuken installaties werk. *Boor en frees werk. *Montage werk. *Klein timmerwerk. *Toilet renovaties installatie. -Calamiteit?? we zijn Flexibel. Kdb service en techniek. Sneek. Mvg Klaas de Boer. ✅Graag aanvragen met foto’s✅ ZONDER FOTO,S GEEN REACTIE!!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en goede service voor een eerlijke prijs. Tevreden.
 • DD Werken
  DD Werken
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Installatiebedrijf in Bolsward

  DD Werken

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Blij met de badkamer, flexibele instelling en komt afspraken na.
 • Bouwbedrijf BVO
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Installatiebedrijf in Bolsward

  Welkom bij Bouwbedrijf BVO, uw betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten. Met een breed scala aan diensten, van elektra en installatietechniek tot timmerwerkzaamheden en totaalbouw, staan wij klaar om uw visie tot leven te brengen. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan kwaliteit en vakmanschap, en we gebruiken de nieuwste technologieën om efficiënte en duurzame oplossingen te bieden. Of u nu een kleine renovatie of een groot bouwproject plant, Bouwbedrijf BVO is uw sleutel tot succes.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Prettig en snel contact. Klus is naar wens uitgevoerd en tegenvaller tijdens het werk werd voor eigen rekening genomen. Keurige oplevering met doorloop van het werk achteraf. Een aanrader.
 • Lascotech
  Lascotech
  Beoordeling: 3.8 van 53.857 reviews
  Installatiebedrijf in Bolsward

  Lascotech is een 1mans zaak die sinds 2016 technische werkzaamheden uitvoert in de offshore / onshore en particuliere sector. Voor particulieren. Denk hierbij aan keuken renovatie, badkamer verbouwingen , riolering , instalatie werk , vloerverwarmingen , cv onderhoud. Bedrijven . Onderhoud leidingen voedsel industrie. Lassen, Constructie , techniek. Wind turbine onderhoud. Alle voorkomende en relevante papieren en certificering is aanwezig op aanvraag . (Te veel om te beschrijven) Aansprakelijkheid verzekering . En garantie ja ! (Nog over een te komen) Bedrijfs motto ! Doen wat we zeggen . Afspraak is afspraak , no nonsense !

  Laatste review:
  Boiler repareren of onderhouden-
  Tja hij heeft gekeken ik heb geld gegeven en er is niet gedaan Wist ook niet wat het was Nog vage opmerking dat hij warmtenet zou bellen, toen ik een appje stuurde gaf hij aan het druk te hebben echt zonde van je tijd en geld
 • H. Ligthart Installatie
  H. Ligthart Installatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Installatiebedrijf in Bolsward

  H.ligthart installatie is een eenmanszaak. Na mijn opleidingen niveau 2 en 3 installatie techniek en niveau 2 electrotechniek die ik gevolgd heb via een installatiebedrijf ben ik nu voor mezelf begonnen. Ik beschik over vca ook heb ik stookruimte co. Ik zit vooral in de huis installaties gas water cv en electra. Met 7 jaar ervaring in de huis installaties

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Hielke was erg vriendelijk en kon snel komen kijken naar mijn verwarmingsketel. Prettig contact en Hielke maakte op mij een kundige indruk.
 • P.B Miedema bouw
  P.B Miedema bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Installatiebedrijf in Bolsward

  P.B Miedemabouw staat voor al u klussen paraat. P.B Miedemabouw is een eenmanszaak gevestigt in Winsum Fr. Als de werkzaamheden niet naar wens zijn kunnen we daar een oplossing voor bedenken Neem contact op via onderstaande Facebook: P.B. Miedema bouw Www pbmiedemabouw nl

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Kon snel, werkt netjes en denkt mee! Mochten we je in de toekomst weer nodig hebben, zou ik je zeker vragen.
 • Teigeler Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Installatiebedrijf in Bolsward

  Allround installatiebedrijf met.dak en zinkwerk met meer als 30 jaar ervaring met CO certivercering

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Het contact was snel en prima, hij kon al heel snel komen kijken wat er precies aan de hand was. Vanwege het slechte weer moest onze reparatie afspraak een keer uitgesteld worden, maar toen het weer het toeliet was het zo gefikst en keurig afgewerkt. Kwaliteit voor je geld! Teigeler is een aanrader!

4.8

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Bolsward, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 213 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Bolsward

Populaire diensten

Andere vakmensen in Bolsward

Vind vakmensen bij jou in de buurt