Vind tegelzetters in Bolsward

Op zoek naar tegelzetters in Bolsward? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Bolsward

 • Janko tegelzetter
  Janko tegelzetter
  Beoordeling: 4.4 van 54.4518 reviews
  Tegelzetter in Bolsward

  Ben je op zoek naar een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Heeg bij Janko tegelzetter terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Badkamer plaatsen of renoveren, Houten vloer of parketvloer leggen, Cementdekvloer aanbrengen, egaliseren,Laminaat leggen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Mijn motto: KLANT IS KONING

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Wij zijn zeer tevreden. Was snel beschikbaar, kwam afspraken na en flexibel. Resultaat is prachtig.
 • Tegelzetbedrijf Knap Zetwerk
  Tegelzetbedrijf Knap Zetwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Bolsward

  Hallo, Mijn naam is Kevin van der Zee uit Bolsward, ik ben 27 jaar en sinds 5 jaar werkzaam als zelfstandig tegelzetter waarbij de voornaamste focus ligt op luxe tegelwerk in de nieuwbouw, denk hierbij aan wanden en vloeren in badkamers en toiletten, keukens en grote vloeren. Bent u op zoek naar een tegelzetter die secuur te werk gaat en waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid op nummer 1 staan zoek dan niet verder. Mijn werkgebied ligt voornamelijk in noord nederland maar in overleg en met duidelijke afspraken moet verder weg geen probleem zijn.

 • DD Werken
  DD Werken
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tegelzetter in Bolsward

  DD Werken

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Blij met de badkamer, flexibele instelling en komt afspraken na.
 • MAN Tegelwerken
  MAN Tegelwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4530 reviews
  Tegelzetter in Bolsward

  k ben op 15-07-2019 gestart met mijn eigen tegelzetbedrijf in Sneek. Ik heb 20 jaar in Syrië gewerkt als tegelzetter en ook heb ik 9 maanden in Nederland gewerkt voor tegelzetbedrijf Van Veen, daarom beschik ik over veel ervaring. Mijn kennis en kunde ligt op het zetten van tegels in nieuwbouwwoningen en of renovatie van bestaande woningen. Ik richt mij op particulieren met bestaande woningen die renoveren of verbouwen. Ik onderscheid mij door kwaliteit, flexibiliteit en een scherpe prijs.

  Laatste review:
  Erg mooi werk geleverd! Rustige, vriendelijke mensen. Komen afspraken na. Echte vakmensen wat aan het resultaat te zien is. Super te vreden!
 • Lascotech
  Lascotech
  Beoordeling: 3.8 van 53.857 reviews
  Tegelzetter in Bolsward

  Lascotech is een 1mans zaak die sinds 2016 technische werkzaamheden uitvoert in de offshore / onshore en particuliere sector. Voor particulieren. Denk hierbij aan keuken renovatie, badkamer verbouwingen , riolering , instalatie werk , vloerverwarmingen , cv onderhoud. Bedrijven . Onderhoud leidingen voedsel industrie. Lassen, Constructie , techniek. Wind turbine onderhoud. Alle voorkomende en relevante papieren en certificering is aanwezig op aanvraag . (Te veel om te beschrijven) Aansprakelijkheid verzekering . En garantie ja ! (Nog over een te komen) Bedrijfs motto ! Doen wat we zeggen . Afspraak is afspraak , no nonsense !

  Laatste review:
  Boiler repareren of onderhouden-
  Tja hij heeft gekeken ik heb geld gegeven en er is niet gedaan Wist ook niet wat het was Nog vage opmerking dat hij warmtenet zou bellen, toen ik een appje stuurde gaf hij aan het druk te hebben echt zonde van je tijd en geld
 • CombinedSolutions
  CombinedSolutions
  Beoordeling: 4.4 van 54.4513 reviews
  Tegelzetter in Bolsward

  Allround verbouw, renovatie en installatiebedrijf. In vrijwel alles wat te maken heeft met aanleggen en aanpassen van elektra zoals groepenkasten, inductiekookplaten, waterboilers. Maar ook alles met gas, water, cv installaties, badkamers en timmerwerkzaamheden. Behalve fundering- en metseltechnieken. Daarnaast produceer ik ook op maat gemaakte betonnen aanrechtbladen voor keukens en (buiten)tafels.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Hele vriendelijke man en doet zijn werk heel goed. Komt stipt op de afgesproken tijd. Bovenal geeft ie goed en betrouwbaar advies.
 • Onderhoudsbedrijf Gietema

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Bolsward

  Alround Onderhoudsbedrijf

 • M.E. Schilders

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Bolsward

  Beste Ik ben nu ruim 18 jaar schilder , en heb geruime tijd voor een werkgever gewerkt de laatste drie jaar heb ik een collega mede geholpen een schilders bedrijf op te zetten na een ruim 73 goede reviews op werkspot te hebben verkregen . Vindt ik het nu tijd naar 3 mnd voorbereiding zelf te gaan starten.

 • BFH Multiservice

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Bolsward

  BFH Multiservice kan je helpen met je Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Sloopbedrijf klus in Bolsward en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met BFH Multiservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Dienstverlening Terlouw
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Tegelzetter in Bolsward

  Klusbedrijf Terlouw

4.5

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Bolsward, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 61 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Bolsward

Andere vakmensen in Bolsward

Vind vakmensen bij jou in de buurt