Vind Installatiebedrijven in Balgoij

Op zoek naar Installatiebedrijven in Balgoij? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Balgoij

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95275 reviews
  Installatiebedrijf in Balgoij

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Dhr. Beets heeft duidelijk offerte gestuurd, beste en reële prijs van meerdere die een offerte stuurde. heldere en snelle communicatie. De kraan van de wasmachine was snel vervangen en zeker in om even een praatje te maken. altijd gezellig! Een aanrader voor een klus.
 • Smartaz
  Smartaz
  Beoordeling: 5 van 555108 reviews
  Installatiebedrijf in Balgoij

  //Smartaz .nl// Elektricien,smart-home. Gespecialiseerd in (slimme) thermostaten. Google Nest,Tado,Honeywell etc. Google mij en bel me gerust! Geen voorrijdkosten en eerst een offerte.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Vincent heeft onze thermostaat vervangen. Dat deed hij snel en kundig. Daarbij was hij ook vriendelijk en legde hij geduldig aan ons uit hoe we met de app op onze smartphones de thermostaat konden bedienen. Ook van tevoren had hij via de chat al van alles toegelicht en hadden we besproken welke thermostaat voor ons geschikt was. Hij had dus al vóór we op zijn aanbod waren ingegaan veel tijd aan ons besteed. Van harte aanbevolen!
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95152 reviews
  Installatiebedrijf in Balgoij

  .

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Snelle, vakkundige en vriendelijke afhandeling.
 • Zonstar
  Zonstar
  Beoordeling: 5 van 555158 reviews
  Installatiebedrijf in Balgoij

  Beste opdrachtgever, Welkom op mijn bedrijfsprofiel van werkspot. Bij Zonstar Montage kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden: - het vervangen van uw C.V ketel - alle reparaties aan uw installatie - het compleet aanleggen van uw nieuwe verwarmingsinstallatie en sanitair. Met vriendelijke groet, Ibrahim Yousufzai

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wat een goede en prettige vakman. Snelle correcte communicatie en nakomen van de afspraken. Onverwachte tegenvallers tijdens de klus heeft hij opgelost en het geheel ziet er mooi uit. Prettige vakman, aanrader.
 • PVL Klussen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in Balgoij

  PVL Klussen is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Wijchen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • R. Mateman Techniek & Advies
  R. Mateman Techniek & Advies
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Installatiebedrijf in Balgoij

  Raymond Mateman Wij zijn een team van ervaren mannen, wij hebben ons gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van badkamers. Het leggen van vloer tegels van alle maten. Het monteren van gipsplaten, isolatie, tussen muren en alles wat erbij hoort.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  The experience with Arthur was simply great. We ended up contracting him to repare the shower floor, replace bathroom floor, install a broyeur toilet as well as the full renovation of our downstairs toilet. This was all done while we were on holiday for two weeks. Arthur would send us pictures and updates on the progress every single day. He also managed to do everything on time even though there were unexpected problems along the way (as it happens in every renovation). The quality of his work is very good, great finishing and attention to detail. I would 100% recommend.
 • iotict
  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews
  Installatiebedrijf in Balgoij

  Electra Smarthome Netwerk utp Coax (ziggo) Ict support

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Erg goed. IOTICT kwam snel en verhielp de klus kundig!
 • Tittse Service & Installatie
  Tittse Service & Installatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in Balgoij

  Installatie, onderhoud en service van centrale verwarming, luchtbehandeling en airco.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Opname moet nog plaatsvinden en vervolgens offerte in concurrentie beoordelen.
 • TR installatiebedrijf
  TR installatiebedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85226 reviews
  Installatiebedrijf in Balgoij

  MIjn naam is Tim Roemos met jaren langen ervaring als cv monteur ,loodgieter. Doe ik binnen en buiten, klaren van alle klussen in en om het huis en bedrijf. . Voor totale renovatie voor uw woning bent u bij mij op goede adres. Voor al uw reparatie en installatie diensten riool aanleggen aan huis. Ik lever de volgende diensten : Loodgieters diensten: Het verhelpen van lekkages, aanleggen en onderhouden van gas- en waterinstallaties. CV (centrale verwarming)diensten: Reparatie/onderhoud van volledige centrale verwarming installaties (radiatoren, CV ketels en leidingen) en het aanleggen ervan. Renovatie werkzaamheden: Alle soort renovatie werkzaamheden aan woningen Heeft U interesse in onze diensten? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen/mailen

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Tim heeft twee nieuwe buitenkranen geplaatst en een aantal radiatoren verwijderd. Het was erg prettig om met Tim samen te werken.
 • Hop infra
  Hop infra
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Installatiebedrijf in Balgoij

  Voor graafwerkzaamheden bestratingen en riool werk zaamheden

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Patrick is een op en top vakman, en daarbij een vriendelijke en hard werkende man. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan ons riool.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Balgoij, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1525 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Balgoij

Populaire diensten

Andere vakmensen in Balgoij

Vind vakmensen bij jou in de buurt