Vind verhuisbedrijven in Waarland

Op zoek naar verhuisbedrijven in Waarland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Waarland

 • Schoonmaakbedrijf Verna B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Verhuisbedrijf in Waarland

  Schoonmaakbedrijf Verna B.V. is je ideale partner als je een Verhuisbedrijf nodig hebt in Purmerend en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen en nog veel meer diensten die wij als Verhuisbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Fast, understanding, patient, friendly and good value for money I highly recommend.
 • Deya
  Deya
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Verhuisbedrijf in Waarland

  Greetings! Our company from Ukraine, so, if u decide to contact us. Sorry, now, we speak only in English. Thank u for understanding. With our company you can solve any issue related to the repair of your home. All our work has a guarantee. Individual approach to each client. We do design projects, working projects. Our team has all the specialists in the following areas: Electrician, plumber, tiler, painter, plasterer, floor installer, installer, designer, architect. DEYA - Property Solutions.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Deya renovated our bathroom, placed new tiles, a new douche and plastered the walls. Despite some hick-ups due to, I think, lack of attention from the tilers, we are very happy with the results! Mark is always available and communication with him was smooth.
 • Tuinmannoordholland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Verhuisbedrijf in Waarland

  Tuinonderhoud - snoeien van heesters, struiken , heggen. - verwijderen onkruid - gras aanleg - verwijderen groen. -schilderen

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Werk kon in zeer korte termijn uitgevoerd worden. Klimop, schutting en tuinhuis in 1,5e dag netjes verwijderd en afgevoerd voor een nette prijs. Komt zijn afspraken na. Blij met het resultaat.
 • O.T.J. diensten
  O.T.J. diensten
  Beoordeling: 3.2 van 53.255 reviews
  Verhuisbedrijf in Waarland

  Klusbedrijf in Noord Holland Ervaring in verbouwing, renovatie van complete badkamers, Installeren van complete Keukens, Vervangen van water en verwarming leidingen, Schilderwerk, laminaat leggen etc. Garantie is tot de klus naar tevredenheid is geklaard en er een tevreden klant is. Verzekerd voor eventuele schaden. --------------------------------------------------------------- Verhuizen snel en goedkoop. Ons verhuisbedrijf biedt ook services op gebied van: Ontruimingen. Afvoeren van overtollige huisraad. Het huis schoon en in goede staat weer opleveren. Zoals schilderen van muren etc. Inpakken en tijdelijke opslag. Wij leveren zorgvuldig werk en nemen de tijd voor U.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Helaas moet ik mijn review updaten. OTJ Diensten hebben mooi werk afgeleverd maar hebben onze douchedeur verkeerd gemonteerd en is er een vloertegel losgekomen na de renovatie van onze badkamer. Door het verkeerd monteren van de douchedeur loopt het water de badkamer in. Na contact te hebben gezocht met Jan zouden ze dit oppakken als ze in de buurt zouden zijn. Dit zou wel even kunnen duren maar het zou goedkomen. We zijn nu 2 maanden verder maar helaas zijn ze nog niet langsgekomen. Ik heb meerdere berichten gestuurd, gebeld, maar ik krijg Jan niet te pakken en hij reageert ook niet op zijn whatsapp. Ik heb zojuist nog geprobeerd te bellen, ook de man (Oleg) die het werk heeft uitgevoerd maar ik krijg 2 keer een voicemail. Dit heeft voor ons een flinke deuk opgelopen in het vertrouwen helaas en het is jammer dat het zo moet gaan. Ik hoop alsnog dat Jan met mij contact opneemt om het probleem binnenkort op te lossen.
 • Maton Cultuurtechniek en Dienstverlening
  Maton Cultuurtechniek en Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Verhuisbedrijf in Waarland

  Mijn naam is Mike Maton oprichter en eigenaar van Maton Cultuurtechniek en Dienstverlening. Na mijn mbo 4 opleiding in land en tuinbouw tak heb ik een paar jaar ervaring in het buitenland opgedaan. Aansluitend ben ik 12 jaar in dienst geweest bij een mooi bedrijf werkzaam in loon en hovenierswerk. Sinds 2015 run ik met veel passie mijn bedrijf Maton Cultuurtechniek en Dienstverlening. Wij zijn specialisten op het gebied van aanleg en onderhoud van straatwerk ,tuinen sportvelden en rijbodems. Ook voor uw klussen in en om het huis hebben wij iemand die de klus kan klaren. Wij zijn VCA gecertificeerd en samen met u kunnen wij geheel vrijblijvend naar uw wensen een advies uitbrengen .

  Laatste review:
  Overige klussen-
  John kwam in opdracht van Mike om allerlei montage en schuur/zaag klussen op te pakken. Het mooie aan John is dat ie direct met oplossingen komt die werkbaar zijn. Alles in een dagje geregeld. Zeer tevreden.
 • Thomas Kos Kluswerken
  Thomas Kos Kluswerken

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Waarland

  Thomas Kos Kluswerken is een bedrijf gerund door dhr. Thomas Kos. Na een aantal jaren binnen de familie klusjes te hebben gedaan heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik vind het enorm fijn om te zien dat ik mensen kan helpen met bepaalde klussen. Ik geef altijd garanties voor mijn werk, mocht het op een of andere manier niet naar wens zijn, zorgen wij er samen voor dat in alle redelijkheid dit wordt opgelost.

 • N.T. Klussenbedrijf
  N.T. Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5521 reviews
  Verhuisbedrijf in Waarland

  Welkom op het profiel van N.T. Klussenbedrijf!

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Het werk is zeer goed en tijdig uitgevoerd, zoals afgesproken! Nawzad is een echte vakman. Ze hebben ons hele huis behangen met Renovlies en daarna geschilderd. Het zit er zeer strak in. Ik kan deze vakman aanbevelen.
 • Tegelzetbedrijf Richard Pater
  Tegelzetbedrijf Richard Pater

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Waarland
 • GG Houtwerk en Montage

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Waarland

  GG Houtwerk en Montage kan je helpen met je Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Dakspecialist, Sloopbedrijf klus in Oudkarspel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met GG Houtwerk en Montage om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • RDC Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Waarland

  Dak en Gevelreiniging

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Waarland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Waarland

Andere vakmensen in Waarland

Vind vakmensen bij jou in de buurt