Vind Metaal bewerkers in Waarland

Op zoek naar Metaal bewerkers in Waarland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Waarland

 • Van der Rest Montage
  Van der Rest Montage
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Metaalbewerker in Waarland

  Van der rest montage is al 15 jaar gespecialiseerd in het monteren van staal constructies van inmeten en maken tot plaatsen Geen directe aanvragen sturen en daarna niet reageren wij zijn niet de goedkoopste omdat wij voor kwaliteit gaan van a tot z Ook lassen wij geen afgebroken stoelpoten Enz. Start tarief €100

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Mick werkt netjes. Snel gefixed
  Kom in contact
 • Vuur in staal
  Vuur in staal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Metaalbewerker in Waarland

  Ik heb n klein lasbedrijf in alkmaar, mijn specialisaties zijn opdrachten voor kunstenaars/collectieven. hekwerken en poorten, raamrekken, reparaties, meubels en allerhande voorkomende lasklussen. Ik denk graag met u mee of maak iets naar uw eigen ontwerp. De vrije hand is ook fijn, samen komen we er uit. Ik heb gewerkt voor; Hal25, De Karavaan, Compagnie Daad, scholen, vrije geesten, particulieren, vuurwensers en feestopleukers.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Prima vakman. Afgebroken parasolstok degelijk en vakkundig gerepareerd. Erg vriendelijk ook
  Kom in contact
 • Jadekho Metaal & Techniek
  Jadekho Metaal & Techniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metaalbewerker in Waarland

  Professioneel en veel kennis in huis # Metaal bewerking - lassen - Draaien - Frezen - Snijden - Zagen

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Uitstekend! Werk overtrefde mijn verwachting.
  Kom in contact
 • C.L.A Constructie
  C.L.A Constructie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Metaalbewerker in Waarland

  C.L.A.Constructie . CLA-constructie . is een eenmansbedrijf gevestigd in Almere, dat gespecialiseerd is in het bewerken van metaal. Het vak metaal bewerken heb ik gelukkig van de ouderen generatie mogen leren, de fijne technieken en kneepjes van het vak zijn een tweede natuur voor mij geworden. Ik heb de privilege gehad met vakmannen te werken en vind het fantastisch om te doen. Ik doe mijn werk dan ook met veel toewijding en vakmanschap. Maatwerk dat is wat ik lever. Van tekening lezen, trappen monteren, constructiewerkplaatsen , uitbouw van huizen, stalenportalen, hekwerk plaatsen en maken, Tankbouw reparatie en laswerk (elektroden en MigMag) , zoals u kunt lezen ben ik divers aangelegd. Ik werk voor bedrijven , instellingen en particulieren door heel Nederland. De wensen van de klanten staan bij mij voorop. CLA Constructie streeft ernaar een prachtig stuk staalwerk te leveren elke keer opnieuw. CLA Constructie bouw heeft zijn visie verbreed in 2020 kunt u ons ook benaderen voor de afbouw van uw woning of pand.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  een drietal draagbalken gelast. prima werk voor een goede prijs. zeker aanbevolen om in te huren.
  Kom in contact
 • JPM Dienstverlening
  JPM Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Waarland

  even voorstellen Job molenaar Metselaar/timmerman/procesoperator/metaal bewerker/heftruck chauffeur /kraan machinist/verreiker machinist Afgeschoold timmerman en metselaar Paar jaar in de bouw gezeten als metselaar En vaak ingehuurd als machinist voor minigraver en verreiker Uiteindelijk bij Boskalis aan de gang gegaan als procesoperator 4 dagen in de week dit is de sector techniek en ben ik dagelijks bezig met metaal bewerking In Mn vrije tijd verhuur ik me voor graaf werk of in de metaalbewerking en in de licht reclame en montage werk Kort om voor van alles inzetbaar

  Kom in contact
 • O.T.J. diensten
  O.T.J. diensten
  Beoordeling: 3.2 van 53.255 reviews
  Metaalbewerker in Waarland

  Klusbedrijf in Noord Holland Ervaring in verbouwing, renovatie van complete badkamers, Installeren van complete Keukens, Vervangen van water en verwarming leidingen, Schilderwerk, laminaat leggen etc. Garantie is tot de klus naar tevredenheid is geklaard en er een tevreden klant is. Verzekerd voor eventuele schaden. --------------------------------------------------------------- Verhuizen snel en goedkoop. Ons verhuisbedrijf biedt ook services op gebied van: Ontruimingen. Afvoeren van overtollige huisraad. Het huis schoon en in goede staat weer opleveren. Zoals schilderen van muren etc. Inpakken en tijdelijke opslag. Wij leveren zorgvuldig werk en nemen de tijd voor U.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Helaas moet ik mijn review updaten. OTJ Diensten hebben mooi werk afgeleverd maar hebben onze douchedeur verkeerd gemonteerd en is er een vloertegel losgekomen na de renovatie van onze badkamer. Door het verkeerd monteren van de douchedeur loopt het water de badkamer in. Na contact te hebben gezocht met Jan zouden ze dit oppakken als ze in de buurt zouden zijn. Dit zou wel even kunnen duren maar het zou goedkomen. We zijn nu 2 maanden verder maar helaas zijn ze nog niet langsgekomen. Ik heb meerdere berichten gestuurd, gebeld, maar ik krijg Jan niet te pakken en hij reageert ook niet op zijn whatsapp. Ik heb zojuist nog geprobeerd te bellen, ook de man (Oleg) die het werk heeft uitgevoerd maar ik krijg 2 keer een voicemail. Dit heeft voor ons een flinke deuk opgelopen in het vertrouwen helaas en het is jammer dat het zo moet gaan. Ik hoop alsnog dat Jan met mij contact opneemt om het probleem binnenkort op te lossen.
  Kom in contact
 • Maton Cultuurtechniek en Dienstverlening
  Maton Cultuurtechniek en Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Metaalbewerker in Waarland

  Mijn naam is Mike Maton oprichter en eigenaar van Maton Cultuurtechniek en Dienstverlening. Na mijn mbo 4 opleiding in land en tuinbouw tak heb ik een paar jaar ervaring in het buitenland opgedaan. Aansluitend ben ik 12 jaar in dienst geweest bij een mooi bedrijf werkzaam in loon en hovenierswerk. Sinds 2015 run ik met veel passie mijn bedrijf Maton Cultuurtechniek en Dienstverlening. Wij zijn specialisten op het gebied van aanleg en onderhoud van straatwerk ,tuinen sportvelden en rijbodems. Ook voor uw klussen in en om het huis hebben wij iemand die de klus kan klaren. Wij zijn VCA gecertificeerd en samen met u kunnen wij geheel vrijblijvend naar uw wensen een advies uitbrengen .

  Laatste review:
  Overige klussen-
  John kwam in opdracht van Mike om allerlei montage en schuur/zaag klussen op te pakken. Het mooie aan John is dat ie direct met oplossingen komt die werkbaar zijn. Alles in een dagje geregeld. Zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Peetoom
  Klussenbedrijf Peetoom
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Metaalbewerker in Waarland

  Klussen bedrijf bedrijf Peetoom is een jong en eigentijds bedrijf Waarbij wij kwaliteit erg belangrijk vinden Wij staan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding Wij zijn gespecialiseerd in -Grondwerk / Minikraan / Shovel - Grondafvoer / Aanvoer - Materialen leveren en Afvoeren - Wegenbouw - Sierbestrating - Natuursteen - Lassen snijden - Onderhoud - Montage - Schuttingen - Electra - Graszoden - beschoeing Mocht u geen idee hebben voor de tuin? wij denken graag met u mee Prijs opvraag en bezichtiging altijd vrijblijvend. Mvg Dirk

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Prima werk
  Kom in contact
 • Da Vinci Technical Support
  Da Vinci Technical Support
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Metaalbewerker in Waarland

  Mijn Naam Elwin Hosmus ik heb vele jaren ervaring in schilder, behangen en glaszetten, ben van van nature erg precies en dat vind je terug in mijn werk. Ben ook werkzaam in de oldtimer en klassieke auto's ik doe vooral al het opbouwwerk en alle techniek motor, remmen, versnellingsbak en interieur. Dit alles met veel geduld en precisie en grote passie voor kwaliteit.

  Laatste review:
  Timmerwerken overige-
  Elwin heeft mooie Franse schaaldelen voor ons geschuurd zodat wij ze als boekenplanken, vensterbanken en een salontafel kunnen gebruiken. Hij heeft prachtig werk afgeleverd. Hij heeft de delen opgehaald, geschuurd en weer teruggebracht. Het was sneller klaar dan we verwacht hadden. Ik kan Elwin echt aanraden en we zullen zeker weer gebruik gaan maken van zijn vakmanschap.
  Kom in contact
 • TJ Montage
  TJ Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Waarland

  Voor al uw huis en tuin klussen, bouw of installatie werken! Sloopwerk of schilderwerk, veelzijdig dus! 1 man 1 aanspreek punt! Is uw klus groter, dan werken wij met een team van experts, er is er altijd een oplossing!

  Laatste review:
  Snelle en kundige service tegen een scherpe prijs! Komt keurig alle afspraken na.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Waarland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 9 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Waarland

Andere vakmensen in Waarland

Vind vakmensen bij jou in de buurt