Vind verhuisbedrijven in Noord-Scharwoude

Op zoek naar verhuisbedrijven in Noord-Scharwoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Noord-Scharwoude

 • Schoonmaakbedrijf Verna B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Verhuisbedrijf in Noord-Scharwoude

  Schoonmaakbedrijf Verna B.V. is je ideale partner als je een Verhuisbedrijf nodig hebt in Purmerend en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen en nog veel meer diensten die wij als Verhuisbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Fast, understanding, patient, friendly and good value for money I highly recommend.
 • Deya
  Deya
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Verhuisbedrijf in Noord-Scharwoude

  Greetings! Our company from Ukraine, so, if u decide to contact us. Sorry, now, we speak only in English. Thank u for understanding. With our company you can solve any issue related to the repair of your home. All our work has a guarantee. Individual approach to each client. We do design projects, working projects. Our team has all the specialists in the following areas: Electrician, plumber, tiler, painter, plasterer, floor installer, installer, designer, architect. DEYA - Property Solutions.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Deya renovated our bathroom, placed new tiles, a new douche and plastered the walls. Despite some hick-ups due to, I think, lack of attention from the tilers, we are very happy with the results! Mark is always available and communication with him was smooth.
 • Tuinmannoordholland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Verhuisbedrijf in Noord-Scharwoude

  Tuinonderhoud - snoeien van heesters, struiken , heggen. - verwijderen onkruid - gras aanleg - verwijderen groen. -schilderen

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Werk kon in zeer korte termijn uitgevoerd worden. Klimop, schutting en tuinhuis in 1,5e dag netjes verwijderd en afgevoerd voor een nette prijs. Komt zijn afspraken na. Blij met het resultaat.
 • Tegelzetbedrijf Richard Pater
  Tegelzetbedrijf Richard Pater

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Noord-Scharwoude
 • RDC Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Noord-Scharwoude

  Dak en Gevelreiniging

 • Thomas Kos Kluswerken
  Thomas Kos Kluswerken

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Noord-Scharwoude

  Thomas Kos Kluswerken is een bedrijf gerund door dhr. Thomas Kos. Na een aantal jaren binnen de familie klusjes te hebben gedaan heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik vind het enorm fijn om te zien dat ik mensen kan helpen met bepaalde klussen. Ik geef altijd garanties voor mijn werk, mocht het op een of andere manier niet naar wens zijn, zorgen wij er samen voor dat in alle redelijkheid dit wordt opgelost.

 • GG Houtwerk en Montage

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Noord-Scharwoude

  GG Houtwerk en Montage kan je helpen met je Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Dakspecialist, Sloopbedrijf klus in Oudkarspel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met GG Houtwerk en Montage om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Ggb montageservice
  Ggb montageservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews
  Verhuisbedrijf in Noord-Scharwoude

  Ik ben Gaby van G.G.B.Montage-Service, voor al uw meubelmontages/reparatie's kunt u bij mij terecht. Met meer dan 19 jaar ervaring in de meubel branche kan ik u van goed advies voorzien. Denk aan advies en reparatie van uw meubelen en inrichting. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Het bedrijfsmotto is daarom ook: Gedreven, Gemotiveerd, Betrouwbaar. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, G.G.B.Montage-Service te Heerhugowaard

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Zeer nette man heeft gedaan wat we hadden afgesproken. Snel en goed werk geleverd.
 • O.T.J. diensten
  O.T.J. diensten
  Beoordeling: 3.2 van 53.255 reviews
  Verhuisbedrijf in Noord-Scharwoude

  Klusbedrijf in Noord Holland Ervaring in verbouwing, renovatie van complete badkamers, Installeren van complete Keukens, Vervangen van water en verwarming leidingen, Schilderwerk, laminaat leggen etc. Garantie is tot de klus naar tevredenheid is geklaard en er een tevreden klant is. Verzekerd voor eventuele schaden. --------------------------------------------------------------- Verhuizen snel en goedkoop. Ons verhuisbedrijf biedt ook services op gebied van: Ontruimingen. Afvoeren van overtollige huisraad. Het huis schoon en in goede staat weer opleveren. Zoals schilderen van muren etc. Inpakken en tijdelijke opslag. Wij leveren zorgvuldig werk en nemen de tijd voor U.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Helaas moet ik mijn review updaten. OTJ Diensten hebben mooi werk afgeleverd maar hebben onze douchedeur verkeerd gemonteerd en is er een vloertegel losgekomen na de renovatie van onze badkamer. Door het verkeerd monteren van de douchedeur loopt het water de badkamer in. Na contact te hebben gezocht met Jan zouden ze dit oppakken als ze in de buurt zouden zijn. Dit zou wel even kunnen duren maar het zou goedkomen. We zijn nu 2 maanden verder maar helaas zijn ze nog niet langsgekomen. Ik heb meerdere berichten gestuurd, gebeld, maar ik krijg Jan niet te pakken en hij reageert ook niet op zijn whatsapp. Ik heb zojuist nog geprobeerd te bellen, ook de man (Oleg) die het werk heeft uitgevoerd maar ik krijg 2 keer een voicemail. Dit heeft voor ons een flinke deuk opgelopen in het vertrouwen helaas en het is jammer dat het zo moet gaan. Ik hoop alsnog dat Jan met mij contact opneemt om het probleem binnenkort op te lossen.
 • Da Vinci Technical Support
  Da Vinci Technical Support
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Verhuisbedrijf in Noord-Scharwoude

  Mijn Naam Elwin Hosmus ik heb vele jaren ervaring in schilder, behangen en glaszetten, ben van van nature erg precies en dat vind je terug in mijn werk. Ben ook werkzaam in de oldtimer en klassieke auto's ik doe vooral al het opbouwwerk en alle techniek motor, remmen, versnellingsbak en interieur. Dit alles met veel geduld en precisie en grote passie voor kwaliteit.

  Laatste review:
  Timmerwerken overige-
  Elwin heeft mooie Franse schaaldelen voor ons geschuurd zodat wij ze als boekenplanken, vensterbanken en een salontafel kunnen gebruiken. Hij heeft prachtig werk afgeleverd. Hij heeft de delen opgehaald, geschuurd en weer teruggebracht. Het was sneller klaar dan we verwacht hadden. Ik kan Elwin echt aanraden en we zullen zeker weer gebruik gaan maken van zijn vakmanschap.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Noord-Scharwoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 51 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Noord-Scharwoude

Andere vakmensen in Noord-Scharwoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt