Vind stratenmakers in Noord-Scharwoude

Op zoek naar stratenmakers in Noord-Scharwoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Noord-Scharwoude

 • Stratenmaker-Lukas
  Stratenmaker-Lukas
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Stratenmaker in Noord-Scharwoude

  Ik werk samen met een collega in de bestratingswerkzaamheden. Wij kunnen onder andere Bestating verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingdelen plaatsen en slopen. In de portfolio ziet u 2 van de vele werkzaamheden die wij hebben verricht.

  Laatste review:
  Lukas heeft bij ons een terras van circa 15m2 aangelegd. Nadat we hadden besloten met Lukas in zee te gaan, kon hij al snel starten. Hij werkt keihard en nauwkeurig. Mocht er iets afwijken van het plan, dan overlegt hij dat met je. Wij zijn heel blij met het resultaat en zullen voor andere tuinklussen zeker weer Lukas inschakelen!
 • B. Komen Bestratingen
  B. Komen Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Stratenmaker in Noord-Scharwoude

  Beste opdrachtgever, Ik ben Bert Komen, "B. Komen Bestratingen" en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij vanuit de oude ambacht geleerd met de hamer. Volgens deze methode werken wij het liefste omdat dit een mooier eindresultaat oplevert. Uw bestrating ligt er dan strakker en stabieler bij waardoor u minder kans heeft op verzakkingen of scheef liggen. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. wij staan voor kwaliteit en zullen ervoor zorgen dat u ten allertijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, B. Komen Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bert heeft 20 m² keramische tegels bij ons gelegd. Het overleg vooraf en tijdens de klus was goed, Bert heeft fantastisch meegedacht en vakwerk geleverd.
 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Stratenmaker in Noord-Scharwoude

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer bekwaam en professioneel hovenier.
 • Waltmann Bestrating
  Waltmann Bestrating
  Beoordeling: 3 van 5354 reviews
  Stratenmaker in Noord-Scharwoude

  Onze werkzaamheden bestaan uit bestraten van uw tuin of ander straatwerk, of het onderhoud hiervan. Tevens kunnen wij rioleringen aanleggen en daarbij behorende werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast kunnen wij ook uw woning helemaal klaar maken/strippen zodat deze geschikt is voor de verbouwing voor de aannemer.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wij hebben onze achtertuin laten doen. We kunnen hem zeker aanraden. Hij is erg vakkundig in zijn werk en komt met oplossende ideeen.
 • Van Wijngaarden Bestratingen
  Van Wijngaarden Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Stratenmaker in Noord-Scharwoude

  Van Wijngaarden Bestratingen is een klein bestratingsbedrijf voor particulier en bedrijven in de regio Alkmaar en omstreeks. Ook voor reparatiewerk en herbestrating werkzaamheden, vraag naar de mogelijkheden. Met grote projecten werk van Wijngaarden Bestratingen voor en samen met grote aannemers, zo kan van Wijngaarden Bestratingen ook ingezet worden bij grote werkzaamheden. Voor grote klussen buiten regio Alkmaar +60 vierkante meter is van Wijngaarden Bestratingen prima in te zetten, enkel voor de kleine klussen buiten de regio Alkmaar verwijs ik mensen toch door naar een stratenmaker uit de buurt. Van Wijngaarden Bestratingen is een klein bedrijf maar kan de grootste projecten aan. Ik werk veelal met vierkante meter prijzen en vaste prijzen voor bijvoorbeeld voorwerk, zaagwerk en diverse andere werkzaamheden, zo weet de klant altijd waar hij aan toe is. Dit blijft wel altijd afhankelijk van de klus. Groeten Van Wijngaarden Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  - deskundig uitgevoerd - steeds in goed overleg - vriendelijk
 • M.A GRONDWERKEN
  M.A GRONDWERKEN
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stratenmaker in Noord-Scharwoude

  M.A GRONDWERKEN kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker klus in Broek op Langedijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met M.A GRONDWERKEN om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Levert topwerk en komt gemaakte afspraken na.
 • Klusbedrijf J.o.p
  Klusbedrijf J.o.p
  Beoordeling: 4 van 54537 reviews
  Stratenmaker in Noord-Scharwoude

  Klusbedrijf j.o.p Ik ben beschikbaar door heel Nederland Ik ben in bezit van vca vol Ik ben zeer gemotiveerd Werk hard en netjes Nederlands goed communicatief En als snel de goedkoopste in de buurt Voor al uw totaal onderhoud Voor iedere job Bell j.o.p

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima bestraat, snel, kundig en netjes afgeleverd.
 • Koopman Bestrating & Grondwerk
  Koopman Bestrating & Grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Noord-Scharwoude

  Koopman Bestrating & Grondwerk kan je helpen met je Stratenmaker klus in Wognum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Koopman Bestrating & Grondwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, geen gezeik en punctueel. Ik ben zo blij dat ik voor Andy en zijn team heb gekozen. Ze hebben geweldig werk geleverd. Een echte aanrader.
 • Tuintjeleeg.nl
  Tuintjeleeg.nl
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Stratenmaker in Noord-Scharwoude

  All-round werkzaamheden in groen en grondwerk zoals tuinen, afgraven, bestrating verwijderen, egaliseren, sleuven graven t.b.v. kabels en leidingen, verwijderen van bomen en boomstronken, sloten klaarmaken voor schouw, etc.. Ook doen wij kleine sloopwerkzaamheden binnen- en buitenshuis. Ook demonteren wij tuinhuisjes, aanbouwen, veranda’s en schuren en maken de grond indien gewenst bouwklaar voor iets nieuws, we zijn gespecialiseerd in werken voor particulieren en houden dus met alles rekening wat er specifiek bij deze doelgroep komt kijken. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Mooi eindresultaat. De grasmat is verwijderd en de grond goed geëgaliseerd. Jelle is vriendelijk, werkt hard en netjes en denkt goed met je mee. Wij raden Jelle zeker aan.
 • R. Tolman Allround GWW
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Noord-Scharwoude

  Ik ben sinds 2012 werkzaam in de grond, weg en Waterbouw (infratak). Sinds begin 2022 af zelfstandige ondernemer begonnen onder de Naam: R.Tolman Allround Vakman Gww. 2022 was een zeer goed jaar, in dit jaar voornamelijk werkzaam geweest is in het aanbrengen van nieuw hoofdriool voor een project van Dura vermeer in Alkmaar Mijn voornaamste werkzaamheden zijn het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouw projecten en bestaande woonwijken. Voor opdrachtgevers als particulieren. Hieronder vallen: het aanbrengen van nieuw hoofdriool, vervangen en/of aanbrengen nieuwe huisaansluiting riool, voorbereiden/ aanbrengen nieuw straatwerk en/of rijwegen, opmetselen putten en enz. Dit vakgebied is vrij breed en zeer uitdagend. Elk project heeft zijn nieuwe uitdagingen en geen dag is hetzelfde. Mijn opleiding naar dit vakgebied gevolgd via de opleiding op het SPG Noord-Holland beginnend als Vakman Grond, weg en waterbouw en vervolgens Allround vakman Gww Niveau 3. In deze periode cursussen gevolgd en ben in het bezit van VCA. Ik ben zelf in het bezit van een bedrijfsbus met basisgereedschap en enkele machines om de werkzaamheden te kunnen voldoen, Gezien de groei en toekomst van mijn bedrijf wil ik gedurende tijd uitbreiden met een eigen machinepark en gereedschappen. In mijn huidige situatie kom ik ver met met huidige gereedschappen en machines en middels afspraken maak ik gebruik van de missende gereedschappen en machines via mijn opdrachtgevers en/of contacten binnen het vakgebied. Mijn motto is dat geen klus te moeilijk is mits je goed doordacht en met verstand en aandacht je klussen voorbereid en voldoet. Ervaring komt met de jaren , maar alleen als je werk niet alleen ziet als een betaling en wat op hebt met je werk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede afspraken kunnen maken en de opdracht is naar verwachting en erg netjes uitgevoerd.

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Noord-Scharwoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 192 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Noord-Scharwoude

Andere vakmensen in Noord-Scharwoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt