Vind verhuisbedrijven in Voerendaal

Op zoek naar verhuisbedrijven in Voerendaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Voerendaal

 • Budget Ontruiming Limburg
  Budget Ontruiming Limburg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Voerendaal

  Budget Ontruiming Limburg bestaat uit een klein, jong en dynamisch team met een persoonlijke aanpak. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij de kwaliteit leveren die u uiteraard belangrijk vindt. Wij vinden professionaliteit, goede service en het leveren van goede kwaliteit zeer belangrijke componenten. Er wordt gewerkt op basis van wederzijds vertrouwen. En dit tegen een eerlijke prijs. Wij willen graag met u meedenken en verzorgen uw ontruiming en/of verhuizing met discretie en ontzorgen u van A tot Z. Door onze ervaring kijken we nergens meer van op en zien we elke klus als een nieuwe uitdaging. Iedere woning is anders en vereist daarom maatwerk.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Super fijne en snelle service ! :) Ik kan ze zeker aanraden !
 • Klusservice Fredriksz
  Klusservice Fredriksz
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Verhuisbedrijf in Voerendaal

  Klusservice Fredriksz Voor al uw klussen in en rondom uw huis ! U kunt bij Klusservice Fredriksz terecht voor verschillende klussen. Onder andere: Gipsplafonds Gipswandjes/koofjes Houten wandjes/koofjes Apparatuur inbouwen/ophangen Lampen, schilderijen en dergelijke ophangen Bestickerwerk bijvoorbeeld keukens of deuren, ramen en dergelijke Sloopwerkzaamheden Vloeren leggen Isoleer werk Dakgoten leegmaken Gaten boren voor airco afvoer Verhuizen van inboedels tot aan wasmachine of dergelijke

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  De heer Fredriksz heeft een perilexstekker aan de kookplaat gemaakt. Het klusje was snel gedaan.
 • ikbouwlimburg

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Voerendaal

  Beschikbaar voor voeg en kap werkzaam heden. Ook beschikbaar voor montage opdrachten.

 • Technisch Bureau Heus
  Technisch Bureau Heus

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Voerendaal

  Beschikbaar voor particulieren en zakelijke klanten. Offerte en factuur. Werkzaamheden in en om het huis: -Tuinonderhoud, snoei en kap -Riolering en hemelwaterafvoer -Ikea meubels ophalen en monteren -Sloopwerk en opruimen -Werkzaamheden groepenkast -Ophangen lampen, gordijnen e.d. Werkzaam in Zuid Limburg.

 • KWL Klussenbedrijf

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Voerendaal

  Ben je op zoek naar een Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf? Dan kun je in Heerlen bij KWL Klussenbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Tatarusbouwbedrijf
  Tatarusbouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Verhuisbedrijf in Voerendaal

  15 jaar ervaring in bouwrenovatie, Meer Dan 60 huizen gerenoveerd (stucwerk, gipsplaat plafond en wand, verf, tegels, timmerwerk, keuken en sanitair, deuren en tuin.) Ik werk graag erg precies.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  John heeft uitstekend werk geleverd. Werkt zeer secuur, denkt mee en houdt zich aan gemaakte afspraken. Zal hem zeker ook voor verdere klussen inhuren.
 • Hoveniersbedrijf Castelijn
  Hoveniersbedrijf Castelijn

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Voerendaal

  Hoveniersbedrijf Castelijn is gespecialiseerd in tuinonderhoud

 • GVA Benelux
  GVA Benelux
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Verhuisbedrijf in Voerendaal

  Algemeen wordt aangenomen dat koeriersdiensten alleen worden ingehuurd als het om grote vracht gaat. Het is niet zo! GVA Benelux is ook uw transporteur voor kleine transporttaken. Wij vervoeren uw goederen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om kwetsbaar, vertrouwelijk, duur, groot of klein transport, wij regelen het. Wilt u verzenden naar of ophalen in het buitenland of gewoon in Nederland, dan bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u nieuwe of gebruikte meubels aangeschaft maar heeft u geen passend transport kunnen regelen ? Wij voeren zowel ritten uit van winkelmagazijn naar uw gewenste locatie , als ook ritten vanuit particuliere verkopers naar uw gewenste locatie. Bent u thuis aan het verbouwen of heeft de rotzooi zich tot uw ergernis te hoog opgestapeld in de tuin , garage, kelder, zolder of het magazijn op de zaak ? Ook voor ontruimingen en ritten naar het milieupark kunt u contact met ons opnemen. Heeft u spullen gehuurd voor een trouwfeest, een verjaardag, een besnijdenis, een communie of een ander feest maar is uw auto simpelweg te klein om de spullen op locatie te krijgen ? Wij regelen het voor u. Bij ons huurt u een bus met helpende hand, ZONDER gedoe ! Dat wil zeggen; Geen borg, Geen eigen risico en al uw goederen zijn verzekerd tegen eventuele transportschade. Heeft u een nieuwe auto gekocht , uw oude auto verkocht of gewoon een lift naar de garage nodig omdat uw auto niet wil starten ? Wij verzorgen ook autotransporten , IN HEEL EUROPA !

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Snelle reacties, goede prijs, mooi op tijd, klus geklaard
 • Juxhin Alla Grondwerker & Bouw
  Juxhin Alla Grondwerker & Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Verhuisbedrijf in Voerendaal

  Werken in regio limburg, engels sprekend

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Gino en zijn vriend hebben erg goed werk gedaan. Ze denken mee en zijn vriendelijk en proactief. Aanrader.
 • BGS Totaal V.O.F.
  BGS Totaal V.O.F.

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Voerendaal

  BGS Totaal V.O.F. kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Tegelzetter, Sloopbedrijf klus in Heerlen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten... te beantwoorden. Neem direct contact op met BGS Totaal V.O.F. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Voerendaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Voerendaal

Andere vakmensen in Voerendaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt