Vind verhuisbedrijven in Steenbergen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Steenbergen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Steenbergen

 • Kadi
  Kadi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Verhuisbedrijf in Steenbergen

  "We zijn een toonaangevend verhuisbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare verhuisdiensten. Met onze ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als een bedrijf dat uitblinkt in professionaliteit, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Bij KA-DI begrijpen we dat verhuizen een spannende en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom streven we ernaar om elke stap van het verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact op voor een stressloze verhuizing..

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Prima verhuizers die kwetsbare meubels goed beschermen
 • Teim verhuizen en ontruimen
  Teim verhuizen en ontruimen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8581 reviews
  Verhuisbedrijf in Steenbergen

  Een kleine of grote verhuizing? wij behandelen iedere verhuizing met dezelfde uitgebreide zorg. Neem voor meer info contact met ons. Wij werken met een 24 uurs en 7 dagen per week service.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Wat een top service, kan geen min punt bedenken. Ruim op top aanwezig werk netjes en voorzichtig. Prijs valt ook niet over te tobben.
 • Jumelet montage

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Steenbergen

  Nieuw hier nog even rond kijken

 • Klusbedrijf Blaauw
  Klusbedrijf Blaauw
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Verhuisbedrijf in Steenbergen

  Klusbedrijf Blaauw is voor onder andere Vloerspecialist, Timmerman, Loodgieter klussen in Roosendaal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie. Neem direct contact op met Klusbedrijf Blaauw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Mooi werk geleverd. Betrouwbaar.
 • Klusbedrijf Havermans

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Steenbergen

  Klusbedrijf Havermans heeft 22 jaar ervaring. Ik ben de eerste jaren werkzaam geweest binnen diverse bouwbedrijven en heb na een aantal jaren besloten voor me zelf te gaan werken. Ik kan u helpen met o.a Schilderwerk binnen en buiten. Kleine verbouwingen of grote. Stucwerk Badkamer Vloer leggen Enz.enz Ik werk met perfecte kwaliteits materialen.

 • Dave Lubout
  Dave Lubout
  Beoordeling: 4.4 van 54.4513 reviews
  Verhuisbedrijf in Steenbergen

  Dave Lubout Stukadoors- & Timmerbedrijf Wij zijn een betrouwbaar bouwbedrijf met een brede kennis van zaken en vakkundigheid. Zo kunnen wij u altijd van dienst zijn. Voor al uw: stucwerk badkamers tegelwerk keukens kozijnen aanbouw dakopbouw laminaat/parket electra loodgieterswerk. Voor meer infomatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen .

  Laatste review:
  Aanbouw en opbouw overige-
  Dave is een slimme vakman die goed kan plannen. Ondanks meerdere klussen is alles ruim binnen de tijdsplanning (en budget) afgerond. Het resultaat mag er zijn!
 • Smout Bouwmanagement
  Smout Bouwmanagement
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Verhuisbedrijf in Steenbergen

  Smout Bouwmanagement is opgericht in 2013 en is een jong dynamisch bedrijf welke u graag begeleid van uw droom tot realisatie. Na ca. 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse teken- en constructieburo’s en bij een middelgrote gerenommeerde aannemer uit de regio Rotterdam, wil ik graag mijn ervaring en kennis met u delen om tot geslaagd eindresultaat te komen, een tevreden opdrachtgever. De opdrachtgever staat centraal, waarbij de doelstelling van Smout Bouwmanagement is om de opdrachtgever optimaal van dienst te zijn en een volledig pakket aan diensten aan te bieden waarmee de opdrachtgever volledig ontzorgt wordt. Jarenlange praktijkervaring bij een gerenommeerde aannemer zorgt er voor dat initiatieven in de beginfase worden ingebracht. Het voordeel hiervan is dat er in de beginfase beter sturing kan worden gegeven om binnen budget en planning te blijven, waarbij de kwaliteit een belangrijke rol speelt.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Mooi geplaatst werkblad in mijn keuken. Prachtig hout en keurig afgewerkt.
 • De Groot Hek
  De Groot Hek
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Verhuisbedrijf in Steenbergen

  De Groot Hek kan je helpen met je Installatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Stratenmaker klus in Wethouder Jonkersstraat 27 en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren... te beantwoorden. Neem direct contact op met De Groot Hek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Super mooie schutting,super mooi gezet en eindelijk iemand die begrijpt wat je wensen zijn en met je meedenkt.. Ik persoonlijk zou iedereen aanraden Dhr de Groot te bellen of te mailen asl ze een schutting willen laten zetten in de toekomst..
 • Gn vloerverwarming

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Steenbergen

  Heb je een Installatiebedrijf, Aannemer, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Dr Ensinkstraat 40 of omgeving? Gn vloerverwarming kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Aannemer, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Houten vloer of parketvloer leggen, Gietvloer aanbrengen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Broekman Woning- en Projectstoffering

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Steenbergen

4.7

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Steenbergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 72 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Steenbergen

Andere vakmensen in Steenbergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt