Vind verhuisbedrijven in Neerijnen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Neerijnen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Neerijnen

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Verhuisbedrijf in Neerijnen

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Super vriendelijk, onwijs netjes en snel was deze klus geklaard! Niks was te veel
 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95222 reviews
  Verhuisbedrijf in Neerijnen

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Zeer behulpzaam, prettige communicatie.
 • RVM Projecten

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Neerijnen

  Specialist in Sonorex geluids isolatie.

 • Jesse van Loon Montageservice

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Neerijnen

  Badkamerrenovatie

 • Klussenbedrijf Habibabi

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Neerijnen

  Gespecialiseerd in het schilderen van wanden plafonds en kozijnen in en rondom uw huis

 • Proleak-Lekdetectie
  Proleak-Lekdetectie
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Verhuisbedrijf in Neerijnen

  Proleak-Lekdetectie is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Een lekkage hebben is vervelend . Voordat men een lekkage heeft gelokaliseerd, is er dikwijls al veel schade aan het interieur toegebracht. De reden hiervan is dat men vaak niet precies weet waar de lekkage zich bevindt. Wij hebben hier een oplossing voor. Met de meest moderne opsporingstechnieken zijn wij in staat de lekkage zeer nauwkeurig te lokaliseren waardoor de herstelschade tot een minimum wordt beperkt. Wij Bieden U: • Aandacht • Goede uitleg • Acceptabele kosten • Betrokkenheid • Professioneel onderzoek • Lekkage rapport voor verzekering met foto’s • Adviezen op maat • Herstel van de lekkage Lekkage in huis, cv lekkage, lekkage vloerverwarming, dak lekkage, afvoer lekkage, bouwkundige lekkages, kelder lekkage, waterleiding lekkage, gaslekkage, zwembad lekkage, lekkage garage, lekkage parkeergarage , lekkage dakgoot, vochtdoorslag, koude brug, warmteverlies, en energie verlies, schoorsteen lekkage, lekkage plat dak en alle overige lekkage oorzaken zijn.

  Laatste review:
  Boiler repareren of onderhouden-
  Prima en snel contact. Goede kennis van zaken.
 • Virgilio montage afbouw en onderhoud

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Neerijnen

  wij zijn een koppel van 2 timmermannen met meer 25 jaar ervaring in de bouw , interieurbouw , keukenmontage , dakwerken , en alle voorkomende klussen in en om het huis, voor een eerlijke prijs

 • Romike Klussenbedrijf
  Romike Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Neerijnen

  Romike klussenbedrijf is vooral gespecialiseerd in daken, met name in dakbedekkingen. Zo werk ik al 10 jaar voor grote opdrachtgevers en heb ik een hoop ervaring betreft bitumen daken, EPDM( kunstof ) en pannen.

 • Twan van Doorn
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Verhuisbedrijf in Neerijnen

  Ik werk al 10 jaar in de bouw waarvan 6 jaar voor mezelf en neem van alles aan interieur maar ook aanbouw en dakkapellen eigenlijk alles wat met de bouw te maken heeft

 • klus&afbouwbedrijf Danny van Es

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Neerijnen

  Al heel wat jaren actief omtrent de bouw , vanuit school verschillende beroepen gedaan o.a. timmeren-tegelen-betonboren-vloeren smeren- plafonds en wanden etc overal informatie en ervaring opgedaan omzo overal wat kennis van te krijgen en werk ervaring op te doen!

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Neerijnen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 113 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Neerijnen

Andere vakmensen in Neerijnen

Vind vakmensen bij jou in de buurt