Vind verhuisbedrijven in Malden

Op zoek naar verhuisbedrijven in Malden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Malden

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Verhuisbedrijf in Malden

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Zeer snel geregeld, eerlijke prijs en vriendelijke mannen die de klus kwamen doen.
 • Westen Tuinwerk
  Westen Tuinwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8591 reviews
  Verhuisbedrijf in Malden

  Westen Tuinwerk heeft ruime ervaring met uiteenlopende tuinwerkzaamheden en levert gedegen vakwerk. We zijn u graag van dienst met de volgende werkzaamheden: - Snoeien en aanplanten van hagen, struiken en bomen - Onkruid wieden en opschonen van tuinen - Rooien van bomen (maximale hoogte ± 10 m) - Grasmaaien en het leggen van grasmatten - Grond afgraven en afvoeren - Maken van houtwalletjes en afrasteringen - Bouwen van pergola’s - Plaatsen groene erfafscheidingen en schuttingen - Aanleg grindpaden en afvoergoten - Bestratingen tot ± 10 m2 - Kleinschalig bosbeheer. Overige diensten: - Verhuizingen en transport - Montage van kasten en meubels - Bouwen van tafels en kleinmeubelen - Schilderwerk, uitsluitend met watergedragen verf - Kleine reparatiewerkzaamheden. m.v.g. Jeroen Westen | Westen Tuinwerk

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Volgens afspraak klus geklaard! En ook nog gezellig!
 • MiKo Verhuizingen en Personeel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Verhuisbedrijf in Malden

  Wij zijn een verhuisbedrijf werkzaam in o.a. particuliere en klein zakelijke markt. de 5e generatie verhuizers staat klaar om voor u, zorgeloos, verhuizingen uit te voeren. Of het nu gaat om een rijtjeswoning, appartement of villa, MiKo Verhuizingen zal uw inboedel (of een gedeelte hiervan) met zorg en zonder schade overbrengen naar de gewenste locatie.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Kluis prima uitgevoerd door Miko Verhuizingen. Netjes fspraak nagekomen
 • Driessen allround diensten Malden

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Malden

  stop met aan vraag , geen tijd meer,

 • A & A Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Malden

  Wij zijn een vader en zoon duo We hebben veel ervaring in de klus branche al meer dan 15 jaar actief in de bouw. We gaan zeer nauwkeurig te werk we maken het helemaal perfect tot op de millimeter. We hebben een KVK, website (met foto’s) We laten altijd alles netjes achter en met een professioneel vingerafdruk.

 • MBA Environmental Services

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Malden

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Klusbedrijf, Schoonmaakbedrijf, Sloopbedrijf? Dan kun je in Eendenpoelseweg 55 bij MBA Environmental Services terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reinigen zonwering of markies, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Kersten Bouwservice
  Kersten Bouwservice
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Verhuisbedrijf in Malden

  Kersten Bouwservice is een bedrijf met veel ervaring in de bouw met name de particuliere sector. Mijn werkervaringen zijn: 12 jaar gewerkt als timmerman/uitvoerder bij een middelgrote aannemer in Nijmegen, 5 jaar gewerkt als mee werkend uitvoerder bij een kleine aannemer in Nijmegen. 5 jaar gewerkt als schade expert bij een grote aannemer in Oss. Naast mijn vaste baan ben ik altijd voor mijzelf bezig geweest met onderhoud, verbouwingen bij particuliere klanten en heb nu de stap gemaakt om voor mijzelf te beginnen als Kersten Bouwservice.

 • Meester Montage en Constructies
  Meester Montage en Constructies
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Verhuisbedrijf in Malden

  Bij MMC streven we ernaar om netjes en goed montage-, (de)constructie en maatwerk af te leveren. Door passende aanbiedingen te doen en goede afspraken te maken is MMC een betrouwbare partner voor het uitvoeren van uw klussen! Wij doen: - (keuken)montagewerk - Interieur timmerwerk, zoals trapkasten maken, stootborden plaatsen enz. - bedrijfswagenbetimmering - opleverklaar maken van huizen/bedrijfspanden - Laswerk (staal en RVS)

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Super ervaring! Exact volgens tekening gewerkt en een mooi frame als eindresultaat. Duidelijk in de communicatie en een aardige man! Kom er in het vervolg graag nog eens terug!
 • Roel Massa
  Roel Massa

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Malden

  Allround klusjesman

 • Recall
  Recall
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Verhuisbedrijf in Malden

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is René Cremers en ik ben de eigenaar van Recall-Bouwservice in Mook. Ik ben een gepensioneerde allround vakman met ruim 45 jaar ervaring. Ik kan u helpen met alles op bouwgebied van de fundering tot sleutelklaar. Niets is te gek. Ik ben van het principe: een man, een man, een woord, een woord. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Rene Cremers Recall-Bouwservice Bovensteweg 75a 6585KB Mook

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  Prima communicatie over deze klus zonder spoed. Bedrijf zit dicht bij ons in de buurt, dus dat was makkelijk even langs komen, spullen brengen en afwerken. Ze hebben er na nog een klus voor ons gedaan.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Malden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 45 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Malden

Andere vakmensen in Malden

Vind vakmensen bij jou in de buurt