Vind Tuinmannen in Malden

Op zoek naar Tuinmannen in Malden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Malden

 • Klusbedrijf V.A de groot
  Klusbedrijf V.A de groot
  Beoordeling: 4.1 van 54.1522 reviews
  Tuinman in Malden

  Mijn naam is vincent de groot Ik ben begonnen met een hoveniersbedrijf , en ben erg handig ik zit al jaren in verschillende sectoren zoals tuin en straatonderhoud

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima vaklui vriendelijke mannen,goed en netjes werk.aanrader
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35214 reviews
  Tuinman in Malden

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zware klussen snel en netjes gedaan. Alles opgeruimd en weggehaald. Prima!
 • Westen Tuinwerk
  Westen Tuinwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8591 reviews
  Tuinman in Malden

  Westen Tuinwerk heeft ruime ervaring met uiteenlopende tuinwerkzaamheden en levert gedegen vakwerk. We zijn u graag van dienst met de volgende werkzaamheden: - Snoeien en aanplanten van hagen, struiken en bomen - Onkruid wieden en opschonen van tuinen - Rooien van bomen (maximale hoogte ± 10 m) - Grasmaaien en het leggen van grasmatten - Grond afgraven en afvoeren - Maken van houtwalletjes en afrasteringen - Bouwen van pergola’s - Plaatsen groene erfafscheidingen en schuttingen - Aanleg grindpaden en afvoergoten - Bestratingen tot ± 10 m2 - Kleinschalig bosbeheer. Overige diensten: - Verhuizingen en transport - Montage van kasten en meubels - Bouwen van tafels en kleinmeubelen - Schilderwerk, uitsluitend met watergedragen verf - Kleine reparatiewerkzaamheden. m.v.g. Jeroen Westen | Westen Tuinwerk

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer vriendelijke man die netjes werkt en het naar wens uit heeft gevoerd. Communicatie was ook zeer prettig en hij denkt mee over de klus.
 • Star Landscaping
  Star Landscaping
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Tuinman in Malden

  Ontwerp, aanleg en onderhoud U heeft een idee voor een nieuwe tuin? Of juist nog niet? U heeft een ontwerp gemaakt, maar bent nog op zoek naar een hoveniersbedrijf dat uw idee ook kan realiseren? U wilt worden geholpen bij het onderhoud van uw tuin? Maak eens een afspraak met hoveniersbedrijf Star Landscaping in Cuijk. Wij maken de tuin van uw wensen. Van het ontwerp tot de aanleg en het onderhoud.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Snel ter plaatse om opdracht op te nemen, goede en vriendelijke communicatie, mooie prijs, snel opgepakt. Zeer tevreden!
 • Tuin Klussendienst Olijf
  Tuin Klussendienst Olijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85111 reviews
  Tuinman in Malden

  Ik ben een allround specialist De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen Zo weet u dat wij onze dienstverlening gaan afstemmen op uw wensen en behoeften. Kortom voor de juiste prijs kwaliteit verhouding bent u bij ons op het juiste adres! Bij interesse mail ons voor een uitleg.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Hr Abdullah is een vriendelijke rustige hr en hij heeft onze schutting kundig gerepareerd. De klus werd binnen 1 dag na de aanvraag uitgevoerd. Dat was voor ons heel fijn. Hr Abdullah heeft de werkplek keurig achtergelaten. Voor een volgende klus gaan we zeker met hem contact opnemen.
 • I spray green
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Malden

  Wij leggen geen volledige tuinen aan en wij verbouwen ook geen gehele tuinen. Wij focussen ons vooral op tuinonderhoud en het schoonmaken / herstellen van uw tuin. Maar ook voor de kleine klusjes rondom uw huis kunt u beroep op ons doen zoals dakgoten reinigen en tegels / teras reiniging. Met veel plezier helpen wij u minder tijd aan klussen rondom uw huis kwijt te zijn.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  De medewerker van ISG Totaalbouw kwam stipt op tijd aan en had zijn tuingereedschap meegebracht, inclusief een hogedrukreiniger. Eerst heb ik met hem het lijstje met klussen doorgenomen. De rest van de dag heeft hij zelfstandig gewerkt. Het was een heleboel werk. Dat vond hij prima. "Ik houd van aanpakken", zei hij. En dat klopte. Hij heeft de hele dag stug doorgewerkt. Twee terrassen heeft hij picobello schoongemaakt. Omdat wij geen pesticiden in onze tuin willen gebruiken heeft hij alle brandnetels, distels en ander onkruid rondom de terassen handmatig verwijderd, evenals het onkruit en het mos tussen de tegels van de paden, zodat het er weer strak en mooi uitziet. Alle tuinafval is afgevoerd. In een dag tijd heeft hij onze tuin helemaal klaar gemaakt voor een tuinfeest. Hij is een aardige, vriendelijke, hardwerkende en zeer beleefde jongeman, die je met duidelijke instructies zelfstandig zijn gang kan laten gaan. Hartelijk dank ISG-medewerker, wij zijn zeer tevreden over je werk.
 • Stellas Bos&Boom
  Stellas Bos&Boom
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Malden

  Stellas Bos en Boom staat voor goede verzorging en onderhoudt van bos tot boom! Met ruime ervaring in de bosbouw en boomverzorging komen we altijd tot een goede oplossing.

 • MvV tuin & ontwerp
  MvV tuin & ontwerp
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinman in Malden

  Ik ben een jonge startende ondernemer (28) die jarenlang bij verschillende hoveniersbedrijven heeft gewerkt de afgelopen 14jaar. Daar veel ervaring opgedaan. Bij iedere bedrijf heb ik de voor en nadelen mee genomen om zo een eigenstijl te ontwikkelen. Op 1 april 2023 de stap genomen om voor me eigen te beginnen. Werkzaam in het aanleg, onderhoud en ontwerp van tuinen. Ondertussen ben ik een opleiding tot tuin ontwerp gaan doen. Om meer ervaring in het ontwerp te krijgen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Leibomen gesnoeid, dakvorm advies gekregen omdat deze nu anders gesnoeid is, gaan we aankijken of dit de juiste manier is. Ik had helaas met andere hoveniers niet zo'n goede ervaring mee. Verder een sering gesnoeid en advies gekregen omdat deze op omvallen staat. Verder wat kleine klusjes gedaan. Goed gewerkt en goed en opgeruimd achtergelaten en opnieuw afspraak gemaakt voor bemesting tuin in de herfst. Ben zeer tevreden.
 • Van Zwam Hoveniers
  Van Zwam Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Malden

  Van Zwam Hoveniers is al meer dan 25 jaar actief in Wijchen en omstreken. Van Zwam Hoveniers is een allround Hoveniersbedrijf. We zijn uw partner voor alle voorkomende werkzaamheden in en rondom uw tuin; van tuinontwerp, tot tuinaanleg, naar tuinonderhoud en bestrating. We houden van uitdagingen, van invulling geven aan uw wensen. Exclusiviteit Van Zwam Hoveniers denkt met u mee en garandeert u exclusiviteit en perfectie. We geven standaard 3 jaar garantie op uw tuinaanleg!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima werk afgeleverd. Snel, netjes en geheel volgens afspraak!
 • (Groen) service PvT
  (Groen) service PvT
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Malden

  Geachte, Mijn werk gebied is in een straal van 25km rond om wijchen, mocht het er net buiten vallen is dit geen enkel probleem dan kan er altijd een mauw aan gepast worden. Mijn werkzaamheden liggen in het groen onderhoud, lees het voorjaar onderhoud, snoeien in de zomermaanden en het winterklaar maken van uw tuin. Bemesting van uw gazon of borders kunnen wij voor u leveren, evenals nieuwe beplanting mocht dit nodig zijn. Het vellen van de kleinere bomen (tot 4 a 5 meter) kan ook uit gevoerd worden. Uiteraard mocht er een keer een ongelukje gebeuren ben ik goed verzekerd. Voor het onderhoud zijn er diverse materialen en gereedschappen tot mijn beschikking.

4.4

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Malden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 183 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Malden

Andere vakmensen in Malden

Vind vakmensen bij jou in de buurt