Vind verhuisbedrijven in Kollumerzwaag

Op zoek naar verhuisbedrijven in Kollumerzwaag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Kollumerzwaag

 • Handelsonderneming Edwin Veenstra
  Handelsonderneming Edwin Veenstra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Verhuisbedrijf in Kollumerzwaag

  Verhuisbedrijf

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Fijne communicatie, arriveerde ook perfect op tijd. Hebben netjes en zorgvuldig klus geklaard en spullen precies neergezet waar ik ze wenste. Ben erg tevreden!
 • WesCal
  WesCal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Verhuisbedrijf in Kollumerzwaag

  Wescal levert in binnen en buitenland binnen snelle tijd. Met onze vaste medewerkers en goed wagenpark rijden wij naar onze klanten. Wij komen na wat we beloven. Door goede kwaliteitsvoertuigen te gebruiken zijn uw goederen veilig. Onze medewerkers zijn professioneel in hun handelen en bieden perfecte service. Bij ons staan de klanten dan ook hoog in het vaandel. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwaarden binnen ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor veel soorten transport; denk aan verhuizingen, scooters/motoren transporteren, veilingen ophalen of simpelweg producten van A naar B brengen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Klus snel en goed geklaard. Ook goede, snelle en helder communicatie. Prima!
 • SRH BOUWSERVICE
  SRH BOUWSERVICE
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Verhuisbedrijf in Kollumerzwaag

  SRH bouwservice doet alle timmerwerkzaamheden bij u thuis. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in isoleren en vervangen van velux dakramen.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Snelle service en goede communicatie.
 • Bagus Cargo
  Bagus Cargo

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kollumerzwaag

  Als je op zoek bent naar een Verhuisbedrijf in R.J. Doumastraat 17, dan kan Bagus Cargo je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Verhuizing particulier, Overige verhuisdiensten, IKEA transport, Verhuizing internationaal, Transport (piano, meubilair, voertuigen)... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Handelsonderneming S.J. Dijkstra

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kollumerzwaag

  Handelsonderneming S.J. Dijkstra kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Harkema en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen te beantwoorden. Neem direct contact op met Handelsonderneming S.J. Dijkstra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Thompson Vastgoedbeheer
  Thompson Vastgoedbeheer
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Verhuisbedrijf in Kollumerzwaag

  Samen met mijn collega`s hebben we veel kennis en mankracht in huis en zijn gespecialiseerd is oa: Timmerwerk, Schilderwerk, Asbest saneringen, Installatie techniek, Dakwerk, Vloerbedekking en Gordijnen Hovenierswerk Grondwerk en bestrating regio Friesland Groningen en Drenthe. Zie mijn reviews voor de reacties van klanten die u voor gingen! Ook kunt u ons vinden op facebook onder Thompson Vastgoedbeheer.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Snel, komt met goede suggesties en werkt netjes. Ben heel tevreden!
 • Klussenbedrijf Rapide
  Klussenbedrijf Rapide

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kollumerzwaag

  Kleine verhuizingen en transporten

 • Huis aan thuis Visser
  Huis aan thuis Visser

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kollumerzwaag

  Huis naar Thuis Visser Verhuizingen is al meer dan 10 jaar toonaangevend in het verhuizen, transporteren en vervoeren van zware goederen. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring en onze gedrevenheid om de best mogelijke service te bieden. Waar kunt u nog meer op rekenen? Huis naar Thuis Visser zorgt ervoor dat een dag verhuizen een leuke dag is! Ga rustig zitten en kijk hoe wij ervoor zorgen dat we na een aantal uur al klaar zijn voor vertrek naar jullie nieuwe woning.

 • maximaalgemak
  maximaalgemak

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kollumerzwaag

  Maximaalgemak is een professioneel verhuisbedrijf met jarenlange ervaring in het verhuisvak. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere en bedrijfsverhuizingen. Wij bieden een all-in-verhuisservice aan. Je kunt bij ons terecht voor diverse in- en uitpakwerkzaamheden, (de) montage van je kasten en bedden en diverse kluswerkzaamheden. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit verhuismateriaal. Daarnaast beschikken wij over de juiste verzekeringen tegen schade. Benieuwd? Wij nemen het moeilijke werk graag bij u uit handen.

 • De Vries Ontruiming
  De Vries Ontruiming
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Verhuisbedrijf in Kollumerzwaag

  Hallo, ik ben Guido de Vries en kom uit Drachten. Ik heb in 2012 mijn bedrijf op gericht De Vries Ontruiming. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn: het ontruimen of opruimen van inboedels maar ook verzorgen wij sloop werkzaam heden, transport, schoonmaak klussen, en kleine klusjes. Graag kom ik met u in contact om uw klus snel en zorgvuldig te klaren.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Top!

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Kollumerzwaag, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Kollumerzwaag

Andere vakmensen in Kollumerzwaag

Vind vakmensen bij jou in de buurt