Vind schoonmaakbedrijven in Kollumerzwaag

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Kollumerzwaag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Kollumerzwaag

 • Pro Cleaning Noord
  Pro Cleaning Noord
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kollumerzwaag

  Diensten: * Glasbewassing binnen en buiten * Kunststof/houtwerk/boeidelen/ trespa/windveren/dakkapel/ overkapping reiniging. * Zonnepaneel reiniging * Bouwoplevering * Woningontruiming en reiniging * Hogedruk reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Dakgoten leeggehaald. Goede, heldere en snelle communicatie. Vriendelijke jongens die hard en netjes werken.
 • WEST Schoonmaak & Glasbewassing
  WEST Schoonmaak & Glasbewassing
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kollumerzwaag

  Wij zijn een schoonmaak en glazenwasbedrijf voor zowel binnen als buiten schoonmaakwerkzaamheden.Voor particulier en bedrijven. Onze Werkzaamheden o.a Glasbewassing incl.Kozijnen Houtwerk/Kunststof reiniging Zonnepanelen reiniging Dakgoten reiniging Dakgoten legen Reinigen van gevels Reinigen van dakpannen Reinigen bestrating Reinigen vlonders Hogedruk reiniging Bouwopleveringen Opleveringen Interieurverzorging kantoorpanden,scholen,sportscholen etc. Interieurverzorging vakantiewoningen,hotels Als u er geen foto's heeft toegevoegd van de klus kunnen wij helaas niet reageren!!

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Vlotte communicatie en snelle service
 • Ida's Thuishulp

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Kollumerzwaag

  .

 • Mr. Baloriano

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Kollumerzwaag

  Mr. Baloriano kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Twijzel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Mr. Baloriano om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Multi reiniging noord-nederland
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kollumerzwaag

  ...

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Communicatie verliep soepel. Afspraken werden uitstekend nagekomen en voor een goede prijs is de klus geklaard.
 • Yannick Hoekstra Schoonmaakwerken
  Yannick Hoekstra Schoonmaakwerken

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Kollumerzwaag

  Schoonmaakbedrijf vooral voor werkzaamheden buiten om uw woning, pand of bedrijf. 10 jaar ervaring in gevelreiniging en hoge drukwerk. klein en flexibel bedrijf met korte werklijnen. voor alle info kijk op onze website (makkelijk te vinden via google). daar staan ook alle contact gegevens, aangeboden diensten en de voorbeelden daarvan. Mvg Yannick Hoekstra

 • Clean4Sure
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Kollumerzwaag

  Glasbewassing Met behulp van een telewash syteem en osmosewater maken onze glazenwassers tot 15 meter vanaf de grond schoon. Deze methode is efficiënt waardoor u geld bespaart en uw ramen vlekkeloos achterlaat. Doordat er bij het telewash systeem helemaal geen chemische middelen nodig zijn, is het een milieuvriendelijke manier van werken. Wij staan ​​garant voor ons werk en zijn pas klaar als u 100% tevreden bent. We zorgen ervoor dat het resultaat voldoet aan uw verwachtingen.

 • Venema ontruimingen

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Kollumerzwaag

  Venema ontruimingen en handelsonderneming houd zich vooral bezig met het ontruimen en opruimen van huizen, garages en loodsen. Tevens doen wij op en ontruimen van tuin/erf en industriepercelen. Met eventuele spoed opdrachten kunnen wij binnen 24 uur beginnen.

 • Onderhoudsbedrijf G. van Assen

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Kollumerzwaag

  Onderhoudsbedrijf G. van Assen kan je helpen met je Schoonmaak of schilder klus in de omgeving Friesland. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak en schilderwerkzaamheden te beantwoorden. Neem direct contact op met Onderhoudsbedrijf G. van Assen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Flamingo

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Kollumerzwaag

  Flamingo is schoonmaakbedrijf, wij maken kantoren, kantines, scholen enz.. schoon. Wij zijn gevestigd in Friesland. Wij werken altijd met plezier.

3.8

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Kollumerzwaag, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.8 op 5 op basis van 35 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Kollumerzwaag

Andere vakmensen in Kollumerzwaag

Vind vakmensen bij jou in de buurt