Vind elektriciens in Kollumerzwaag

Op zoek naar elektriciens in Kollumerzwaag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Kollumerzwaag

 • J. Houtsma Elektrotechniek
  J. Houtsma Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Elektricien in Kollumerzwaag

  Gecertificeerd installateur laadpalen Specialisaties: * Groepenkasten aanpassen, uitbreiden of vervangen * Aanleggen kookgroep * Aanleggen extra groep * Opnieuw bedraden elektra

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Jos heeft een heel goed en netjes ons nieuwe meterkast met 8 groepen en krachtstroom geïnstalleerd . Een aanrader voor ieder !!!! Grt Roy en augustina uit Groningen.
 • metFrits
  metFrits
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Elektricien in Kollumerzwaag

  metFrits kan je helpen met je elektricien en IT klussen in Leeuwarden en omgeving. Benieuwd naar ons werk, check onze portfolio en reviews op werkspot. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over: - Groepenkast installeren of uitbreiden; - Zonnepanelen installeren of vervangen; - Laadpaal plaatsen of vervangen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Alarmsysteem installeren of vervangen; - Deurbel of intercom installeren of repareren; - Tuin- of buitenverlichting installeren; - Stopcontacten en schakelaars installeren; - Verlichting installeren of verplaatsen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Lamp ophangen. Neem direct contact op met metFrits om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Tjeerd en Robert zijn toppers. Ze hebben thuisverlichting aangelegd en de verlichting in de keuken vervangen. De verlichting in de keuken had nog wat uitdagingen, de klus duurde iets langer. Maar dat was geen probleem voor hen en ze hebben niet de volle extra uren doorbelast Ze hebben beide werkzaamheden netjes afgeleverd. Daarbij zijn beiden heel vriendelijk. Bij mijn volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen.
 • Tomasito
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Elektricien in Kollumerzwaag

  Tomasito kan je helpen met je Elektricien klus in Hoogezand en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Tomasito om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Kon snel langskomen om een niet meewerkend stopcontact te repareren. Fijn dat er ook even verder gekeken werd en binnen de kortste keren werkte alles naar behoren.
 • H. Douma handelsonderneming
  H. Douma handelsonderneming
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Elektricien in Kollumerzwaag

  Beste, mijn naam is Hedzer Douma, 22 jaar, opleiding eerste monteur elektrotechnische installaties afgerond en inmiddels 4 jaar ervaring in dit vak. Mijn handelsonderneming bestaat sinds Juni ‘22 en richt mij met name op de automotive. Maar aangezien ik als beroep elektricien ben, wil ik mijn diensten daarmee uit breiden. Voor vragen over eventuele werkzaamheden, uurlonen en andere mogelijkheden vraag ik u contact met mij op te nemen

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Alle lof voor Hedzer. alles volgens afspraak, op tijd, werkt netjes. vriendelijke jongen. Stroom hoefde er niet lang af. wat mooi is als je aan t verbouwen bent. Erg tevreden en zeker een aanrader!
 • S. Postma Elektrotechnyk
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Elektricien in Kollumerzwaag

  Voor alle elektro technische installaties: Leveren/plaatsen/aanpassen groepenkasten. Leveren/plaatsen laadpalen. Voorbereiding electra voor een nieuwe keuken. Electra in overkappingen Complete electrische installatie woning. Verkoop elektro technische materialen Foarwei 38 Wâlterswâld

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Siebe heeft een laadpaal besteld, en geïnstalleerd, inclusief een aanpassing in de meterkast gedaan. Zeer snel, en vakkundig geïnstalleerd. Een aanrader voor je klus.
 • Installatiebedrijf H. Veenstra
  Installatiebedrijf H. Veenstra
  Beoordeling: 4.6 van 54.65110 reviews
  Elektricien in Kollumerzwaag

  Henk Veenstra is sinds 1 september 2012 een eenmanszaak begonnen op het elektrisch gebied. Voor deskundig advies en een scherpe prijs bent u bij Installatiebedrijf H.Veenstra aan het juiste adres. Henk Veenstra komt altijd eerst langs om de situatie te bekijken zodat u een passende vrijblijvende offerte ontvangt.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Er moest een hotelschakelaar gemaakt worden en een stopcontact gefixt. Meneer Veenstra was keurig op tijd en heeft goed werk geleverd. Ik zou hem zeker nog een keer inhuren. Daarbij was hij erg behulpzaam en vriendelijk in de omgang. 5 sterren echt verdiend!
 • Installatiebedrijf Strabbing
  Installatiebedrijf Strabbing
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Elektricien in Kollumerzwaag

  Installatiebedrijf Strabbing, gespecialiseerd in Zonnepanelen, groepenkasten en installatie werkzaamheden elektra. Ook waterontharders

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Wij kregen een zeer snelle reactie op onze advertentie. Daarnaast werd de klus op een zeer korte termijn kundig uitgevoerd.
 • Okay Elektrotechniek
  Okay Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Elektricien in Kollumerzwaag

  Bent u op zoek naar een ervaren (+20jaar), betrouwbare, vakkundige en betaalbare elektricien die bovenal op korte termijn beschikbaar is? Ik voer onder andere de volgende werkzaamheden uit: • Vervangen/aanpassen van groepenkasten/stopcontacten/schakelaars. • Data (UTP) netwerk aanleggen, onderhouden en/of uitbreiden • Coax / televisie kabel aanleggen • Loze leidingen bedraden • Storingen oplossen/verhelpen • Het aanleggen van elektra en demontage in woningen / schuren • Lampen ophangen en aansluiten. Noodverlichting, buitenverlichting, tuinverlichting en huisverlichting • Extra groep aanleggen in keuken (kookgroep) of op zolder (wasmachine/droger) • Het plaatsen van een laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. • Veilig, deskundig en betrouwbaar Verder hebben we ook ruimschoots ervaring in loodgieter/installatie werkzaamheden, zoals het afstellen/vervangen van radiatoren, Vervangen en/of verplaatsen van gas- water- en afvoer leidingen. GEEN PLAATSING EN ONDERHOUD VAN CV KETEL EN GEEN DAK WERKZAAMHEDEN. Neem voor meer informatie gerust via een bericht contact op. Ik reageer doorgaans erg snel. Na het doorspreken van uw wensen, maken we meteen een afspraak. In bezit van diploma’s; - LTS. - MBO- elektrotechniek niveau 2 +3. - MBO laagspanning- middenspanning niveau 3. - VCA-vol certificaat - MBO installatie.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Fijne communicatie en de klus is naar wens geklaard, aanrader!
 • HS Datatechniek
  HS Datatechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Elektricien in Kollumerzwaag

  Over HS Datatechniek! Inmiddels jarenlang ervaring in de wereld van telecommunicatie, gevestigd te Surhuisterveen Wilt u graag Netwerk en/of COAX bekabeling , plaatsen/ beheren patchkasten, oplossing voor u WiFi problemen of het leveren/installeren van Smart-Home producten bent u bij mij op het juiste adres. Afwerking gaat altijd in overleg met de klant. HS Datatechniek hanteert persoonlijk contact en scherpe prijzen. Kijk ook op eens op onze website.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Keurig op tijd en alle gereedschappen bij zich. Heeft het monteren van Ringtone deurbel en losse camera uitstekend gedaan. Erg tevreden en ik kan Harold zeker aanbevelen!
 • EGJ Elektro
  EGJ Elektro
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Elektricien in Kollumerzwaag

  EGJ elektro staat voor de klant. Wij geven de juiste advies en denkt met de klant mee. Wij houden onze klanten graag in ons netwerk, dat betekend. Garanties Netjes werken. klant vriendelijkheid. werk netjes achter laten. En tijdens de corona houden wij gepaste afstand en houden wij onze handen schoon.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snelle goede hulp en degelijke montage

4.9

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Kollumerzwaag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 266 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Kollumerzwaag

Populaire diensten

Andere vakmensen in Kollumerzwaag

Vind vakmensen bij jou in de buurt