Vind elektriciens in Wâlterswâld

Op zoek naar elektriciens in Wâlterswâld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Wâlterswâld

 • H. Douma handelsonderneming
  H. Douma handelsonderneming
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Elektricien in Wâlterswâld

  Beste, mijn naam is Hedzer Douma, 22 jaar, opleiding eerste monteur elektrotechnische installaties afgerond en inmiddels 4 jaar ervaring in dit vak. Mijn handelsonderneming bestaat sinds Juni ‘22 en richt mij met name op de automotive. Maar aangezien ik als beroep elektricien ben, wil ik mijn diensten daarmee uit breiden. Voor vragen over eventuele werkzaamheden, uurlonen en andere mogelijkheden vraag ik u contact met mij op te nemen

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Een nieuwe groep geïnstalleerd en daarna een aansluiting gemaakt door onze kruipruimte heen richting de keuken voor ons inductiefornuis. Goede en heldere communicatie en keurig uitgevoerd.
 • J. Houtsma Elektrotechniek
  J. Houtsma Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Elektricien in Wâlterswâld

  Specialisaties: * Groepenkasten aanpassen, uitbreiden of vervangen * Aanleggen kookgroep * Aanleggen extra groep * Opnieuw bedraden elektra

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Netjes gedaan door Jos. Hij had zelfs op de stekker info gezet voor de installateur voor de inductieplaat. TOP
 • metFrits
  metFrits
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Elektricien in Wâlterswâld

  metFrits kan je helpen met je elektricien en IT klussen in Leeuwarden en omgeving. Benieuwd naar ons werk, check onze portfolio en reviews op werkspot. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over: - Groepenkast installeren of uitbreiden; - Zonnepanelen installeren of vervangen; - Laadpaal plaatsen of vervangen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Alarmsysteem installeren of vervangen; - Deurbel of intercom installeren of repareren; - Tuin- of buitenverlichting installeren; - Stopcontacten en schakelaars installeren; - Verlichting installeren of verplaatsen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Lamp ophangen. Neem direct contact op met metFrits om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Drie prettige en fijne mannen die vakkundig te werk gaan. Ze denken mee, kunnen binnen afzienbare tijd de klus komen uitvoeren en werken schoon en snel. Dikke aanrader!
 • S. Postma
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Elektricien in Wâlterswâld

  Voor alle elektro technische installaties: Leveren/plaatsen/aanpassen groepenkasten. Leveren/plaatsen laadpalen. Voorbereiding electra voor een nieuwe keuken. Electra in overkappingen Complete electrische installatie woning. Verkoop elektro technische materialen Foarwei 38 Wâlterswâld

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Siebe is een geweldige vakman; denkt in oplossingen, is betrouwbaar en niet te duur.
 • HVD dienstverlening
  HVD dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Elektricien in Wâlterswâld

  Ik heb veel werkzaamheden in dit vak gedaan. Van aanleg van stroom, zonnepanelen en cv installaties tot opsporen en oplossen van storingen en lekkages. Ik ben twee jaar geleden voor mijzelf begonnen en ik ben bezig met bepaalde certificaten voor elektriciteit. Met die reden Reageer ik alleen op klussen die ik kan en mag doen.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Hele vriendelijke jongeman die weet wat hij doet. Hij werkt netjes en veilig. Ik zou hem zeker weer in huren.
 • Okay Elektrotechniek
  Okay Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Elektricien in Wâlterswâld

  Bent u op zoek naar een ervaren (+20jaar), betrouwbare, vakkundige en betaalbare elektricien die bovenal op korte termijn beschikbaar is? Ik voer onder andere de volgende werkzaamheden uit: • Vervangen/aanpassen van groepenkasten/stopcontacten/schakelaars. • Data (UTP) netwerk aanleggen, onderhouden en/of uitbreiden • Coax / televisie kabel aanleggen • Loze leidingen bedraden • Storingen oplossen/verhelpen • Het aanleggen van elektra en demontage in woningen / schuren • Lampen ophangen en aansluiten. Noodverlichting, buitenverlichting, tuinverlichting en huisverlichting • Extra groep aanleggen in keuken (kookgroep) of op zolder (wasmachine/droger) • Het plaatsen van een laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. • Veilig, deskundig en betrouwbaar Verder hebben we ook ruimschoots ervaring in loodgieter/installatie werkzaamheden, zoals het afstellen/vervangen van radiatoren, Vervangen en/of verplaatsen van gas- water- en afvoer leidingen. GEEN PLAATSING EN ONDERHOUD VAN CV KETEL EN GEEN DAK WERKZAAMHEDEN. Neem voor meer informatie gerust via een bericht contact op. Ik reageer doorgaans erg snel. Na het doorspreken van uw wensen, maken we meteen een afspraak. In bezit van diploma’s; - LTS. - MBO- elektrotechniek niveau 2 +3. - MBO laagspanning- middenspanning niveau 3. - VCA-vol certificaat - MBO installatie.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Bekwame vakman, werkt netjes, geeft goede uitleg en maakt heldere afspraken. Zeer vriendelijk en beleefd in de omgang en denkt met je mee. Ik beveel hem zeer zeker aan.
 • Vestea-Techniek
  Vestea-Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Elektricien in Wâlterswâld

  Vestea-Techniek is een bedrijf dat al bijna 40 jaar ervaring heeft in de installaietechniek(elektra (van zwakstroom tot krachtstroom), gas, water , cv ) , daarnaast heeft het bedrijf ook nog een tak met gereedschap verkoop ,deze webwinkel vesteatools is online te vinden.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Dhr. Postma heeft de klus uitstekend uitgevoerd. Al was het even zoeken naar de configuratie van het laadstation. Hij komt afspraken na en hanteert niet de duurste tarief.
 • O.M.D.
  O.M.D.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Wâlterswâld

  wonend en werkend noord nederland, ik ben zzp’r voor de kleine klussen en reparatie in en om het huis, ook het leggen van laminaat en click pvc. Ook voor keuken de-montage Daarnaast ben ik werkzaam als chauffeur.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  De klus verliep voorspoedig. Marcus is een echte vakman. De inbouwkoelkast was in 2 uur geplaatst en de oude koelkast eruit. Nog even passen en deuren stellen. Meer dan tevreden tegen een betaalbare prijs.
 • Installatiebedrijf Strabbing
  Installatiebedrijf Strabbing
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Wâlterswâld

  Installatiebedrijf Strabbing, gespecialiseerd in Zonnepanelen, groepenkasten en installatie werkzaamheden elektra. Ook waterontharders

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  De klus verliep vlekkeloos! Ik kan Henk van harte aanbevelen! Een betrouwbaar adres!
 • ADB Duurzaam
  ADB Duurzaam
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Elektricien in Wâlterswâld

  ADB Duurzaam is gericht op het energie onafhankelijk maken van zoveel mogelijk woningen en bedrijfen d.m.v. het toepassen van duurzame energie bronnen. Wij geloven dat het terug geven van controle over uw energie rust en stabiliteit brengt en bijdraagt aan een schonere wereld.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Goede communicatie . Werkzaamheden verliepen vlot , snel en secuur . Denken in oplossingen ! Creatief ! Vakkundig ! Komen afspraken na ! Goede nazorg ! Mensen die hun vak verstaan! Als ik een cijfer moet geven : Een 10 , uitmuntend !

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Wâlterswâld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 248 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Wâlterswâld

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wâlterswâld

Vind vakmensen bij jou in de buurt