Vind verhuisbedrijven in Kelpen-Oler

Op zoek naar verhuisbedrijven in Kelpen-Oler? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Kelpen-Oler

 • Super Moving & Home Renovation
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Verhuisbedrijf in Kelpen-Oler

  Ben u op zoek naar een betrouwbare Verhuisbedrijf, bouw-kluswerk in en rond uw huis? Dan kun u bij Super Moving & Home Renovation terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer klussen: laminaat leggen, tegels zetten voor vloer, wanden, badkamer, tuinaanleg, schilderwerk binnen en buiten, lampen hangen... We hebben professioneel gereedschap en ervaring om de hoogste kwaliteit van het werk te garanderen. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Super Moving & Home Renovation

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  They are very kind and good at their job. They carried more furniture than agreed, no damage or anything. I recommend them for sure👍🏻
 • Rik Dieteren Transport B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Kelpen-Oler

  Uw verhuisbedrijf in Midden en Noord Limburg.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Goed en snel werk geleverd!
 • Allround bouw- en klusbedrijf Coolen

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kelpen-Oler

  .

 • Klussenbedrijf Remi
  Klussenbedrijf Remi
  Beoordeling: 3.7 van 53.752 reviews
  Verhuisbedrijf in Kelpen-Oler

  EEN ERVAREN KLUSSER ZORGT VOOR HET BESTE EINDRESULTAAT Als betrouwbaar en professioneel klussenbedrijf uit Baexem kunnen wij u van dienst zijn met alle grote en kleine werkzaamheden in en om het huis. Klussenbedrijf Remi is in 2006 gestart en sindsdien hebben wij vele honderden klussen naar volle tevredenheid mogen uitvoeren. U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR ALLE KLUSSEN IN EN OM UW HUIS Denk hierbij onder andere aan: • Het verplaatsen of vernieuwen van elektra, gas en water aan- en afvoerleidingen • Het plaatsen, aansluiten en afwerken van nieuwe badkamer en/of toilet. • Schilder- en stucwerk • Tegelwerk Onze specialiteit is het verzorgen van sanitairwerk, voornamelijk het van A tot Z verbouwen van badkamers en toiletten. Voor zowel het verwijderen van de eventuele oude badkamer of toilet als het aanbrengen van leidingwerk, elektra, stukadoorwerk en tegelwerk geldt dat alles in 1 hand blijft. Er wordt niets uitbesteed. Wat de klus ook inhoudt: u bent zeker van een prachtig en afgewerkt eindresultaat. Ook andere klussen in en om uw huis of bedrijfspand zijn voor ons als professioneel klusbedrijf geen probleem. Alles wordt tijdens de werkzaamheden tot in de puntjes verzorgd, zodat u en wij beiden tevreden zijn met het eindresultaat. WE STAAN VOOR U KLAAR Klussenbedrijf Remi stelt graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we samen de te verrichten werkzaamheden. Nadat er een beeld is gevormd van de werkzaamheden kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Bij klussenbedrijf Remi bent u zeker van: • Kwalitatief uitstekend werk tegen een verrassend lage prijs • Een eerlijke en betrouwbare aanpak • Een afspraak-is-afspraakmentaliteit, dus geen verrassingen achteraf Met vriendelijke groet, RemigijusTarvydas N.B: In verband met buitenlands taligheid (Litouws) en gebrekkig Nederlands van uitvoerder geniet het de voorkeur om in het Engels te communiceren om miscommunicatie te voorkomen.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Een goede vakman,adviserend,oog voor detail en denkt mee.
 • Klusbedrijf Alaa

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kelpen-Oler

  Klusbedrijf Alaa is een nieuw bedrijf dat verschillende soorten klussen doet. Bijvoorbeeld het schoonmaken van tuinen, verven van muren, isolatie van de vloeren en nog meer.

 • Hoeppe Rigging
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Kelpen-Oler

  Ik ben een jonge enthousiaste ondernemer. Vol energie om de klus zo snel en goed mogelijk voor u te klaren.

  Laatste review:
  Kitten-
  Reageert snel .. goed met kitwerk
 • Keulen Timmerwerken

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Kelpen-Oler

  Wij zijn aannemers bedrijf. Wij doen verschillende klussen

 • Klus en renovatiebedrijf Geurts

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kelpen-Oler

  Klus en renovatiebedrijf Geurts kan je helpen met je Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Heel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Klus en renovatiebedrijf Geurts om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • YK.bouwservice
  YK.bouwservice

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kelpen-Oler

  Ervaring op verschillende projecten. Wil jij op een professionele, vakkundige manier start maken aan je renovatie: bijv plafond, badkamer of wc gesloopt hebben. Of kies je ervoor je woning te strippen of een ontruiming van je woning. Dan ben ik de aangewezen persoon en help ik je graag verder. Slopen en renovatie van woningbouw, complete sanitair renovatie. Momenteel langer als 1,5 jaar werkzaam in de sloop, ontruiming en schoonmaken van brandwoning/brandgebouwen. Inboedel verhuizen en opslag aanbieden. Asbest verwijderen. YK.Bouwservice biedt klantvriendelijk, goeie service en betrouwbaar advies. 🖊️Gediplomeerde in bouwkunde (niveau 4) 👨🏽‍💻Gecertificeerde VCA, DAV 2, autoCAD

 • Rutkowski Klusservice
  Rutkowski Klusservice

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kelpen-Oler

  Klusservice voor al uw klussen op gebied van gipsplaat verwerking, tegelzetten en schilderwerk. Voor de gipsplaatverwerking, bedoelen wij : - Gipsplaten plaatsen voor plafond en wand, incl voorwerk (regelwerk met hout of metal stud) - Gipsplaten glad afwerken. Indien gewenst na-stucen of heel strak (zogenaamd : super finish) - Gipsplaten schilderen Tegelzetten houdt voor ons in : - Vloer en wand tegels - Tegels worden verlijmd, ingewassen en waar nodig de randen afgekit - Hoeken kunnen of met stootrand of op verstek geleverd worden Schilderwerk omvat bij ons : - Binnen en buiten werk - Muren, deuren, kozijen, etc. - Wij doen al het voorwerk, zoals hout bijwerken (plamuren), schuren, ontvetten Alle werkzaamheden moeten uiteindelijk resulteren in een strak en mooi eindresultaat, zodat u tevreden bent en wij het werk volledig uit uw handen hebben genomen. Uiteraard leveren wij de materialen welke nodig zijn om bovenstaand te kunnen opleveren. Mocht u andere wensen of ideeen hebben, dan is dit uiteraard mogelijk. Ons moto is : Klant is koning, dus bijna alles is bespreekbaar !

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Kelpen-Oler, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 9 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Kelpen-Oler

Andere vakmensen in Kelpen-Oler

Vind vakmensen bij jou in de buurt