Vind verhuisbedrijven in Kapel Avezaath

Op zoek naar verhuisbedrijven in Kapel Avezaath? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Kapel Avezaath

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.7 van 54.7540 reviews
  Verhuisbedrijf in Kapel Avezaath

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  80 kilometer ver weg....waarom reageren??? Ik geef duidelijk aan dat het een klein klusje is in Arnhem van noord naar zuid. Heeft totaal geen zin om op te reageren als je zover weg bent, dan wil je duidelijk alleen je autokosten opstrijken. Heel vreemd........
  Kom in contact
 • Mike de Klaver Dienstverlening
  Mike de Klaver Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Kapel Avezaath

  Mike de Klaver Dienstverlening is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig hebt in Wijk bij Duurstede en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  De voortuin aangepast van blokken naar korven. Keurig gedaan en netjes en snel gewerkt!
  Kom in contact
 • Jhstandbouwenrenovatie

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kapel Avezaath

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Dakdekker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Kapel Avezaath, dan kan Jhstandbouwenrenovatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • BOUWFOORT
  BOUWFOORT
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Verhuisbedrijf in Kapel Avezaath

  Over ons: BOUWFOORT te Tiel is een enthousiaste, groeiende onderneming, die voor absolute klanttevredenheid gaat. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en zelfs tot aan de kleinste klussen (bijvoorbeeld: het vervangen van een slot) nemen wij aan onder voorbehoud dat wij daaraan onze uiterste zorg kunnen besteden.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Prima vakman, die netjes en zeer goed werkt. Zoekt goed het overleg op als er zaken besloten moeten worden. Is vriendelijk en gewoon een hele prettige vakman om mee te werken. Een absolute aanrader.
  Kom in contact
 • Bizboosts

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kapel Avezaath

  Ik ben André en mijn grootste hobby is klussen. Ik heb de afgelopen jaren veel klussen gedaan in ons eigen huis en de B&B die we gebouwd hebben. Heb derhalve ervaring met allerlei klussen in en om de woning, waarbij mijn eigenlijke vak elektricien is. Alle werkzaamheden van het bouwen van kasten, wanden plaatsen en meehelpen in de bouw is voor mij welkom. Ben nog maar kort geleden gestar met mijn bedrijf waar ik ondernemers op interim basis wil helpen met hun verkoop en business development. Ter aanvulling wil ik mijn vaardigheden als klusser gebruiken om te doen wat ik vooral heel leuk vind; klussen en mensen blij maken met mooi resultaat.

  Kom in contact
 • SP Dienstverlening
  SP Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kapel Avezaath

  Timmerman, klusjesman, Schuttingen, tuinhuizen, vlonders,funderingen,tegelwerk, timmerwerk aanbouw,verbouw,badkamer verbouwen toilet vernieuwen

  Kom in contact
 • VDS grondwerken

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Kapel Avezaath

  Hallo ik ben thijm werk al ruim 15 jaar in de grondweg en waterbouw en daarnaast heb ik ook heel wat huizen bebouwt

  Kom in contact
 • klus en montagebedrijf van Dee
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Kapel Avezaath

  WAT DOEN WIJ Verbouwingen Renovatie Montage Vloeren Afwerking Dakwerken

  Kom in contact
 • Klusbedrijf Acikgoz

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kapel Avezaath

  Zzp klusbedrijf acikgoz grondwerken bouwwerkzaamheden Montage van raamdecoraties Schilderwerkzaamheden

  Kom in contact
 • Orlemans projecten
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Verhuisbedrijf in Kapel Avezaath

  Mijn specialiteit zijn werkzaamheden op het dak, en dan voornamelijk het installeren van zonnepanelen, en nog wat kleine dakwerkzaamheden. Denk dan aan het schoonmaken van dakgoten, het vervangen van kapotte dakpannen Het installeren van de PV-systemen doe ik samen met een ervaren elektricien om zo de klussen netjes en vakkundig achter te laten. Zelf heb ik al ruim 6 jaar ervaring op het dak met de zonnepanelen, evenals de elektricien met de elektra werkzaamheden. Ook sta ik klaar voor uw schoonmaak werkzaamheden zoals glazenwassen, schoonmaak zonnepanelen Tevens werk ik ook samen met een vakkundig dakdekkers bedrijf, voor de grotere dakwerkzaamheden aan schuine daken en aan platte daken. Heeft u vragen voor de grotere dak werkzaamheden en wilt u in contact komen met het dakdekkers bedrijf vraag voor nadere informatie.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Prettig klantcontact en snel beschikbaar voor het reinigen van de dakgoten. Gaat professioneel en netjes te werk. Maakt foto's voorafgaand, tijdens en na de werkzaamheden. Alles netjes in overleg en laat alles ook schoon achter.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Kapel Avezaath, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 97 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Kapel Avezaath

Andere vakmensen in Kapel Avezaath

Vind vakmensen bij jou in de buurt