Vind verhuisbedrijven in IJzendoorn

Op zoek naar verhuisbedrijven in IJzendoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in IJzendoorn

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Verhuisbedrijf in IJzendoorn

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Wasmachine van de eerste verdieping netjes naar beneden getild. Dankbaar dat ze de wasmachine beneden neer hebben gezet én de wasmachine op de aangewezen plek hebben neergezet. De heren waren netjes op tijd op de afgesproken datum en tijd. En ze deden hun schoenen voor de deur uit. Ik kan je deze heren voor tilwerk van harte aanbevelen.
 • Beek bedrijfshulp
  Beek bedrijfshulp

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in IJzendoorn

  Klusjesman voor diverse klussen ik ben thuis in elektra (heb hier me diploma voor) en hout goed en net werk sta bij mij in een hoogvandel.

 • Chris Poppe
  Chris Poppe
  Beoordeling: 4.8 van 54.8570 reviews
  Verhuisbedrijf in IJzendoorn

  Verzekerd van sneltransport door koeriersbedrijf Chris Poppe Chris Poppe is de naam achter HET koeriersbedrijf in Zetten, provincie Gelderland. Wij verzorgen spoedleveringen door heel Nederland. Overige werkzaamheden : - Zakelijk transport Onze chauffeurs gaan zorgvuldig en discreet om met uw zendingen. - Verhuizingen Ook voor de verhuizing van inboedel of archief kunt u bij ons terecht. - Postkoerier Ook voor snelle zakelijke postbezorging kunt u bij ons terecht. ADR gecertificeerd Wij mogen gevaarlijke stoffen over de weg vervoeren

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Netjes en snel verhuizing van Harderwijk naar Amsterdam verzorgd. Supertevreden!
 • Van Blijderveen Bouw
  Van Blijderveen Bouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in IJzendoorn

  hoi,ik ben ferry,en werk al ruim 20 jr voor mezelf met veel plezier...ik doe het kleinschalige werk van aanbouwtjes ,badkamer nieuw of te renoveren, ben allround en werk netjes.

 • Steven Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in IJzendoorn

  Ben elektricien van beroep en als zzper. Ik zet ikea, leenbakker ect, meubels inmekaar en uitmekaar en graag dat er tekening bij zit en anders duurt het langer en meer kosten verbonden. Ik werk in omgeving Oosterhout Brabant of Tiel Gelderland met een straal van 50 km en reiskosten inbegrepen met overleg en de kosten valt te overleggen. Heb opleiding gedaan in het elektro techniek en ben werkzaam in het woningbouw en utiliteitsbouw, heb ruim 10 jaar ervaring in het vak. Ben sinds 1 september 2022 begonnen als zzpe'r. Heb een koffer met handgereedschappen, boormachine sds plus, schroeftol en een slijptol en ben bezig met uitbreiding van me gereedschappen.

 • klusbedrijf Achterberg

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in IJzendoorn

  Beste mensen, Ik doe allerhande klussen binnen en buiten. Sloopwerk afvoeren van afval opruimwerk en kleine klusjes in het huis. Ook verwijder ik bomen en struiken en alles in en rond de tuin. groetjes, Jan

 • Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.
  Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in IJzendoorn

  Hans Reuser begon met het vervaardigen van trap in het jaar 1976. Het begon allemaal klein en in de avond uurtjes in z’n eigen schuurtje aan huis. Daaruit voort bloeiend ontstond Hans Reuser Trappenfabriek V.O.F. Deze V.O.F. bestond uit Hans en Annie Reuser ook werkte Hans z’n broer Wim Reuser mee in het familie bedrijf. Later werd achter het woonhuis het eerste deel van de nu bestaande werkplaats gebouwd. Jaren later volgde nog een uitbreiding aan de werkplaats. Daarna werd er zelf een houtopslag bijgebouwd. En nu anno 2013 staat er zelfs nog een schilder en montage afdeling aangebouwd. Anno 2010 kwam Rick zoon van Hans en Annie in de V.O.F. om het vak te leren en familie bedrijf door te zetten onder de naam Hans Reuser Trappenfabriek. Nu anno 2013 is Hans Reuser Trappenfabriek gespecialiseerd in het vervaardigen van alle soorten en maten trappen, van groot tot klein, van modern tot klassiek, van recht tot rond. Kortom voor ieder wat wils, want een trap is tenslotte voor iedere klant anders in deze tijd. Wij zien u graag terug op onze werkplaats waar de trappen nog op ambachtelijke wijze worden vervaardigd. U bent bij ons aan het juiste adres voor een passend advies en natuurlijk voor een passende trap of trappen

 • v/d Hoef Groen & Techniek

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in IJzendoorn

  Voor tuin onderhoud klein en groot /montage/lassen en sloopwerkzaamheden bent u bij van de Hoef Groen & Techniek op het juiste adres.

 • Zuidam allround

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in IJzendoorn

  Van alle markten thuis, ik werk ook samen met andere zzpers waardoor geen klus te gek is.

 • De Klusketier

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in IJzendoorn

  Welkom bij klusbedrijf De Klusketier! Wij staan voor u klaar voor al uw klussen in en rond uw huis of onderneming. Bij klusbedrijf De Klusketier biedt u de volgende voordelen, namelijk: Eén aanspreekpunt Uitstekende service en garantie voordelig tarief Graag komen wij met u contact om uw aanvraag te bespreken.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in IJzendoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 68 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in IJzendoorn

Andere vakmensen in IJzendoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt