Vind glaszetters in IJzendoorn

Op zoek naar glaszetters in IJzendoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in IJzendoorn

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95130 reviews
  Glaszetter in IJzendoorn

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel en goed. Keurig op tijd.
 • Berendsen Klusbedrijf
  Berendsen Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Glaszetter in IJzendoorn

  Berendsen Klusbedrijf is een algemeen dienstverlenend klus- en onderhoudsbedrijf voor bijna alle klussen en projecten in- en rond het huis, tuin, bedrijf of kantoor. Klanttevredenheid vind ik erg belangrijk en zal altijd meedenken om zo tot het beste eindresultaat te komen. Ik ben al enige tijd werkzaam als allround klusjesman/servicemonteur voor een woningbouworganisatie en verricht voornamelijk vastgoed onderhoud. Ik ben nu sinds 2022 ook voor mezelf begonnen. Ik werk met A-merken/producten en hanteer een gunstig uurtarief. Neem contact op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden. 0️⃣6️⃣4️⃣3️⃣0️⃣2️⃣6️⃣6️⃣7️⃣5️⃣ Ik sta voor u klaar voor onderstaande werkzaamheden en diensten. Mocht uw klus er niet bij staan neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. • Verbouwingen en/of aanpassingen in woning, keuken, toilet, badkamer, woonkamer etc. • Algemene klus en onderhoudsservices. • Schilder- en lakwerk, zowel binnen als buiten. • Tuinonderhoud (maaien, snoeien, planten, borderbakken, pergola’s, schuttingen plaatsen en bestrating) • Leggen van laminaat- en PVC vloeren incl plinten of afkitten van pvc vloeren. • Egaliseren van vloeren. • Elektrowerken (schakelaars en stopcontacten plaatsen, binnen en buiten, verlichting monteren, spotjes inbouwen. • Plaatsen, reparatie en vervangen van hang- en sluitwerk (scharnieren, cilinders, deurklinken. • Sanitair vervangen. • Kit werkzaamheden. • Schuren/ oliën / lakken van (parket)vloeren • Aansluiten apparaten en multimedia. • Installatie/plaatsen van rook-, brand- en koolmonoxidemelders. • Keukenmontage en demontage. • Opbouwen, montage, demontage en afvoer van meubels. • Reparatiewerken • Aanleggen vlonders • Tegelwerk • Plaatsen / bouwen van overkappingen / tuinhuisjes naar wens en op maat • oprit, terras, muur of vloer reiniging • Montage en plaatsen van systeemwanden • Verhelpen van verstoppingen • Leiding reparatie en nog veel meer. neem contact op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Keurig werk! Alles zit er netjes in en hij denkt ook met je mee.
 • Klussenbedrijf Rooijens
  Klussenbedrijf Rooijens
  Beoordeling: 3.8 van 53.8552 reviews
  Glaszetter in IJzendoorn

  Klussenbedrijf Rooijens Werkzaam in de regio Gelderland. Schilderen en Glas. Renovatie werk van slecht hout . kozijnen aanpassen zodat er dubbelglas in kan. .

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Communicatie is rampzalig slecht. Een van de ruiten is verkeerd geplaatst waardoor deze is gescheurd. Klussenbedrijf Rooijens wilde dit wel repareren, maar er komt telkens wat tussen. Dit duurt nu al een half jaar. Elke keer komt hij niet opdagen en geeft achteraf pas aan dat het niet uit kwam. 1 keer heeft hij bijvoorbeeld het glas laten vallen en een andere keer zegt hij af omdat het de nacht ervoor geregend had. Andere glaszetters werken ook door als het regent, maar Klussenbedrijf Rooijens werkt niet eens als het de nacht ervoor regende. En na elke keer dat hij niet op komt dagen moet ik zelf via WhatsApp (telefonisch is hij niet bereikbaar) er achteraan om een nieuwe datum te krijgen. Enorm frustrerend, ik raad sterk af om zaken te doen met dit bedrijf.
 • Klussenbedrijf Van Diedenhoven
  Klussenbedrijf Van Diedenhoven
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Glaszetter in IJzendoorn

  Dag mevrouw of meneer, Deze klusvrouw is er voor al uw klussen in en om het huis. U leest het goed, klusvrouw. Ik doe eigenlijk alles behalve dakwerkzaamheden en schilderen. Mijn favoriete werkzaamheden zijn toilet en badkamer renovaties. Ik ben gecertificeerd VCA vol en verzekerd. Mijn hoofdopleiding is Werktuigbouwkunde montage onderhoud.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Netjes, goed werk geleverd en goede duidelijke communicatie. Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen!
 • Honders Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Glaszetter in IJzendoorn

  Honders Glas & Montage is een jonge onderneming gespecialiseerd in glas. Op dit moment zijn wij heel druk met verduurzamen doormiddel van het vervangen van enkel glas of standaard dubbel glas naar HR++ glas, triple of zelfs vacuümglas. Ook kunt u bij ons terecht voor hard glazendeuren, balkonafscheidingen en veranda beglazing etc. Hondersglas Met vriendelijke groet, Ferdy Honders

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Prima contact en alles volgens afspraak gedaan. Volgende glasklus zeker een optie
 • Wilbert van den Berg Schilderwerken
  Wilbert van den Berg Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in IJzendoorn

  Hallo, Ik ben sinds kort zzp’er Ik zit al 10 jaar in het vak en ben gespecialiseerd in particulier werk Ik werk me werkzaamheden kwalitatief af Ik doe zowel binnen als buitenschilderwerk Doe ook : sauswerk , behangen , glasvlies/ renostuc plakken, kleine reparaties aan wanden en evt overfilmen van wanden, houtrot behandelen, ruiten afkitten, glaslatten/ neuslatten plaatsen of vervangen, ruiten zetten Ik werk met professionele materialen van de groothandel (sikkens verf en saus, den braven kit etc) Gr Wilbert van den Berg

  Laatste review:
  Alles is bij Wilbert bespreekbaar. Een fijne man om over de vloer te hebben. Heeft een oog voor kwaliteit en is oplossingsgericht. Zeer tevreden met het eindresultaat
 • Betuwe Bouwgroep B.V.
  Betuwe Bouwgroep B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.257 reviews
  Glaszetter in IJzendoorn

  Betuwe Bouwgroep, is een middelgrote aannemer. Wij hebben personeel met verschillende kwaliteiten, en als team zijn we goed op elkaar ingespeeld. Onze voorkeur gaat wel uit naar de grote projecten, maar ook een kleine klus tussendoor behoort tot de mogelijkheden. Voornamelijk zijn wij actief met het bouwen van vrijstaande woningen, aanbouw en opbouw.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Ik wilde graag dat ze de opbouw zouden plaatsen we spraken verschillende talen. In de mail stond exact wat ik wel wilde en vooral niet wilde met details en tekeningen van de architect. Een simpele dakopbouw met daarbij beschreven wat er precies voor isolatie e.d. in moet. Vervolgens krijg ik een hele lijst dat meer op een menukaart lijkt van allemaal dingen die ik juist niet wilde (glaswol ipv pir, andere constructie onderdelen zoals voorgeschreven door de constructeur en verplicht volgens de vergunning), etc... Na telefonisch gesprek blijkt dat Danny amper de mail heeft gelezen :-(, kwam redelijk onbeschoft en respectloos over... Toen ontving ik een aangepast offerte met nog steeds zaken zoals stucwerk, zonnenpanelen, warmtepomp advies, etc... die nergens beschreven staan, en de constructie klopt helemaal niet met wat de constructeur voorschijft... Aparttt, blijkbaar "kan dat" en zijn er genoeg klanten die dat accepteren 🙈. Verder aardige vent hoor Danny... . Ik had vast pech
 • Hatert Bouw&Montage

  Nog geen reviews

  Glaszetter in IJzendoorn

  Hatert Bouw&Montage jong ondernemend bedrijf in houtbouw uit de regio Tiel

 • Van Blijderveen Bouw
  Van Blijderveen Bouw

  Nog geen reviews

  Glaszetter in IJzendoorn

  hoi,ik ben ferry,en werk al ruim 20 jr voor mezelf met veel plezier...ik doe het kleinschalige werk van aanbouwtjes ,badkamer nieuw of te renoveren, ben allround en werk netjes.

 • EH Bouw
  EH Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in IJzendoorn

  Bouwbedrijf Steehngoed is sinds 2013 in Ochten gevestigd. Eigenaar Edwin van den Hatert is geboren en getogen in de Betuwe. Kwaliteit staat bij hem voorop. Hij werkt, in overleg met zijn klanten, met hoogwaardige materialen en levert graag het beste resultaat. Bij Steehngoed kun je met een gerust hart terecht voor het bouwen, verbouwen of renoveren van je badkamer, keuken, zolder, veranda, schuur kozijnen of uitbouw. Wij gaan niet voor goed, we gaan voor steehngoed!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Edwin van bedrijf Steehngoed (EH-Bouw) heeft onze wc helemaal gerenoveerd. Van slopen, aansluiten op riool, loodgieterswerk, nieuw plafond, het tegelen en volledig afwerken. En wat een mooi resultaat! Edwin is een vakman die nauwkeurig en netjes werkt. En ook was er altijd overleg met ons. Wij zijn erg tevreden en raden dit bedrijf bij iedereen aan. Hans & Netty uit Wageningen

4.7

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in IJzendoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 106 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in IJzendoorn

Andere vakmensen in IJzendoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt