Vind verhuisbedrijven in Hulshorst

Op zoek naar verhuisbedrijven in Hulshorst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Hulshorst

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95115 reviews
  Verhuisbedrijf in Hulshorst

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Hartstikke aardige heren. Nemen al het werk uit handen. Klein incidentje (kan gebeuren), maar zijn daar ook open en eerlijk over.
 • Renovil
  Beoordeling: 4.3 van 54.3560 reviews
  Verhuisbedrijf in Hulshorst

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  DON'T HIRE THIS PROVIDER! HE IS A LIAR! I was SCAMMED by this provider. He came to get a quote and we agreed to do this service, which was paid for. But the windows still have the same problem, leaking and retaining water. The supplier disappeared and no longer responds to my messages.
 • Ricci Multiservice
  Ricci Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Hulshorst

  Allround klusjesman in de omgeving Hulshorst en omstreken. Ik heb ervaring in verschillende tuinwerkzaamheden, zoals leggen van graszoden, snoeiwerk en overige onderhoud werkzaamheden. Voor klussen binnenshuis kunt u denken aan het leggen van laminaat en plinten, schilder werkzaamheden, het in elkaar zetten van meubels, voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen. Maar ook groenafval, puin of meubilair afvoeren is mogelijk. Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Werkt zeer netjes, komt afspraken na en is een prima vakman. Daarnaast is het ook prettig communiceren! Kortom wij huren hem zeker weer in.
 • Klus- en Timmerbedrijf Eckhardt
  Klus- en Timmerbedrijf Eckhardt
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Hulshorst

  Klus- en Timmerbedrijf Eckhardt is een bedrijf gevestigd op de Veluwe. Wij werken eigenlijk door het hele land heen. Wij zijn een allround timmerbedrijf die klaar staat voor al uw klussen. Overkappingen zijn onze specialiteit, maar afgelopen jaar mochten wij zelfs een boot renoveren. Alles is mogelijk in overleg en wij maken graag een offerte voor u. Ons motto is: kwaliteit met een mooi resultaat!

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Vanwege lekkage in de badkamer moest onze vloer opnieuw betegeld worden. Krijn kon snel langskomen. Dacht goed met ons mee om de kosten zo laag mogelijk te houden met het mooiste resultaat. Eventuele “opleverpuntjes” worden de volgende dag al nagekeken en gemaakt. Tot de volgende klus 👍🏻
 • Vayu Solutions
  Vayu Solutions
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Verhuisbedrijf in Hulshorst

  Met aandacht voor uw geringe klussen in en rondom huis. Ervaring met zonnepanelen, en divers dakwerk.

  Laatste review:
  De aanwezige zonnepanelen op twee platte dak delen zijn verwijderd voor latere herplaatsing na dak renovatie. Dit is prima verlopen, zeggen wat je doet en doen wat je zegt.
 • Meewis Multiservice
  Meewis Multiservice

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hulshorst

  wij zij werkzaam in onder anderen: sloopwerk , grondwerk het leeg halen van tuinen en gebouwen diverse montage en demontage klussen en nog veel meer

 • Juffers klusbedrijf
  Juffers klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Verhuisbedrijf in Hulshorst

  Klusjesman voor allround kluswerkzaamheden in de omgeving Nunspeet Ervaring in tuinwerkzaamheden, onderhoud, zaag en snoeiwerk, klein grondverzet en de bouw van kleine tuinobjecten. Klus ervaring binnenshuis is allround. Denk aan dakisolatie aanbrengen, reparatiewerk na een lekkage, klein tegelwerk, klein timmerwerk, laswerkzaamheden (Mig/ tig) enz.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goede communicatie vooraf / achteraf. Komt afspraken na. Klus naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Helpinghands Painting & Small repairs
  Helpinghands Painting & Small repairs

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hulshorst

  Beroepen: Timmerman, Tegelzetter, Klusbedrijf, Schilder. Ik ben Peter Westra, Als zelfstandiger ondernemer werk ik als allround timmerman van afbouw, opbouw en aanbouw. Met 20 jaar ervaring in verschillende landen heb ik veel ervaring opgedaan. Alles is mogelijk in overleg. Kwaliteit en tevredenheid is een prioriteit!

 • De klusjesman Stefan Snaterse

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hulshorst

  Ik ben een kleinschalige klussenbedrijf uit Nunspeet wat voornamelijk kleinere klussen uit de regio aanpakt. Dit kunnen de meest uiteenlopende klussen zijn. Daarnaast ben ik mij aan het specialiseren op gebied van (tuin) overkappingen en buitenkeukens. Ook maak ik maatwerk bbq rookovens van proffesionele kwaliteit. Dit is ontstaan uit mijn passie voor barbecueën en het buitenleven. Daarnaast werk ik graag met hout producten.

 • Bouwen met Joas

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hulshorst

  Bouwen met Joas is je ideale partner als je een Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf nodig hebt in Assen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Hulshorst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Hulshorst

Andere vakmensen in Hulshorst

Vind vakmensen bij jou in de buurt