Vind stratenmakers in Hulshorst

Op zoek naar stratenmakers in Hulshorst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Hulshorst

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55500 reviews
  Stratenmaker in Hulshorst

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel beschikbaar, klus snel en goed uitgevoerd.
 • Middelkoop Bestratingen
  Middelkoop Bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Stratenmaker in Hulshorst

  Gespecialiceerd in sierbestratingen, bestratingen, tuinaanleg, grondwerk en onderhoud! Ben al 24 jaar werkzaam in dit vak! Werk netjes alles in overleg met de klant. Garantie geef ik ook op het werk! Tegenwoordig ook verkoop en aanleg van kunstgras.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima vakman ben erg tevreden
 • B van de Steeg multidiensten
  B van de Steeg multidiensten
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Stratenmaker in Hulshorst

  Bestrating grondwerken

 • Renovil
  Beoordeling: 4.3 van 54.3560 reviews
  Stratenmaker in Hulshorst

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  DON'T HIRE THIS PROVIDER! HE IS A LIAR! I was SCAMMED by this provider. He came to get a quote and we agreed to do this service, which was paid for. But the windows still have the same problem, leaking and retaining water. The supplier disappeared and no longer responds to my messages.
 • Bultie multidiensten
  Bultie multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Stratenmaker in Hulshorst

  Diverse werkzaamheden Tuinaanleg,straatwerk grondwerk en rioolwerk Ook gras en kunstgras Hekwerk en houtwerk Snoeiwerk en sloopwerk Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Echte vakmensen. We hebben onze oprit laten vervangen. De oprit is prachtig geworden. De tegels liggen er strak in en ze hebben zeer prettig met ons meegedacht.
 • NOBEL Bestrating
  NOBEL Bestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Stratenmaker in Hulshorst

  NOBEL Bestrating is je ideale partner als je een Stratenmaker nodig hebt in 't Harde en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ondanks dat het iets langer duurde dan gepland, is er goed werk geleverd en verliep de communicatie prima. Dit zijn vakmensen!
 • Mijn Staal Constructie B.V.
  Mijn Staal Constructie B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Stratenmaker in Hulshorst

  Mijn staal Constructie B.V heeft als specialisatie sloop en staalconstructiewerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Onze gecertificeerde constructeurs dragen zorg voor een erkend constructierapport die wij in de meeste gevallen kunnen aanleveren binnen 48 uur. Onze sloop en constructieteams beschikken allemaal over de juiste expertise en papieren om ook gecompliceerd werk te kunnen uitvoeren. Niks is voor ons onmogelijk. Wij staan voor snelle/vriendelijke communicatie. Ook maken wij altijd duidelijke afspraken zodat de klant achteraf nooit voor verassingen komt te staan en streven iedere klus weer naar een perfect eindresultaat. Naast onze eigen expertise hebben wij een uitgebreid netwerk op het gebeid van afwerking zodat er gelijk doorgepakt kan worden in al uw overige bouwwerkzaamheden. Graag maken wij voor uw een vrijblijvende offerte. Tot snel. Team Mijn Staal Constructie B.V

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Harde werkers. Komen afspraken na
 • Ricci Multiservice
  Ricci Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Hulshorst

  Allround klusjesman in de omgeving Hulshorst en omstreken. Ik heb ervaring in verschillende tuinwerkzaamheden, zoals leggen van graszoden, snoeiwerk en overige onderhoud werkzaamheden. Voor klussen binnenshuis kunt u denken aan het leggen van laminaat en plinten, schilder werkzaamheden, het in elkaar zetten van meubels, voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen. Maar ook groenafval, puin of meubilair afvoeren is mogelijk. Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Werkt zeer netjes, komt afspraken na en is een prima vakman. Daarnaast is het ook prettig communiceren! Kortom wij huren hem zeker weer in.
 • J. Bosch. Tuinaanleg, Bestrating & Grondwerk
  J. Bosch. Tuinaanleg, Bestrating & Grondwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Stratenmaker in Hulshorst

  Hallo, mijn naam is Jan. Met meer als 5 jaar ervaring in het vak is niks meer te gek. Met eigen gebruik van een minigraver en containerbakken kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. mocht u interesse hebben in mijn service dan hoor ik het graag, er is altijd een mogelijk om langs te komen en samen tot een akkoord te komen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes gedaan volgens afspraak . Zeer tevreden .100m laten straten en bomen uit de tuin laten halen. Stenen besteld via .goede communicatie vriendelijke personeel 👍
 • Strijbis Stratenmaker

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Hulshorst

  Een betrouwbare jongen die soms wat tijd over heeft om bij te klussen. Momenteel niet meer werkzaam in de bouw/aannemerij. Voordeel hiervan is dat ik geen bedrijfsmatige prijzen hoef te hanteren. Vraag gerust wat u/jouw klus je zou kosten. Voorheen 8 jaar lang eigenaar geweest van een tuinaanleg bedrijf in Amsterdam, welke nu is doorgegaan onder een andere eigenaar. Daarnaast veel ervaring met het leggen van laminaatvloeren. Zodoende mijn aangeboden diensten. Wellicht tot ziens!

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Hulshorst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 210 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Hulshorst

Andere vakmensen in Hulshorst

Vind vakmensen bij jou in de buurt