Vind verhuisbedrijven in Holtum

Op zoek naar verhuisbedrijven in Holtum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Holtum

 • Klusservice Fredriksz
  Klusservice Fredriksz
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Verhuisbedrijf in Holtum

  Klusservice Fredriksz Voor al uw klussen in en rondom uw huis ! U kunt bij Klusservice Fredriksz terecht voor verschillende klussen. Onder andere: Gipsplafonds Gipswandjes/koofjes Houten wandjes/koofjes Apparatuur inbouwen/ophangen Lampen, schilderijen en dergelijke ophangen Bestickerwerk bijvoorbeeld keukens of deuren, ramen en dergelijke Sloopwerkzaamheden Vloeren leggen Isoleer werk Dakgoten leegmaken Gaten boren voor airco afvoer Verhuizen van inboedels tot aan wasmachine of dergelijke

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Vooraf prima afspraken kunnen maken en er werd snel gereageerd op de mail en App. Glenn Fredriksz heeft deskundig en netjes werk afgeleverd aan onze poort die nu weer goed sluit. Zeker aan te bevelen!
 • Budget Ontruiming Limburg
  Budget Ontruiming Limburg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Holtum

  Budget Ontruiming Limburg bestaat uit een klein, jong en dynamisch team met een persoonlijke aanpak. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij de kwaliteit leveren die u uiteraard belangrijk vindt. Wij vinden professionaliteit, goede service en het leveren van goede kwaliteit zeer belangrijke componenten. Er wordt gewerkt op basis van wederzijds vertrouwen. En dit tegen een eerlijke prijs. Wij willen graag met u meedenken en verzorgen uw ontruiming en/of verhuizing met discretie en ontzorgen u van A tot Z. Door onze ervaring kijken we nergens meer van op en zien we elke klus als een nieuwe uitdaging. Iedere woning is anders en vereist daarom maatwerk.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Super fijne en snelle service ! :) Ik kan ze zeker aanraden !
 • Super Moving & Home Renovation
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Verhuisbedrijf in Holtum

  Ben u op zoek naar een betrouwbare Verhuisbedrijf, bouw-kluswerk in en rond uw huis? Dan kun u bij Super Moving & Home Renovation terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer klussen: laminaat leggen, tegels zetten voor vloer, wanden, badkamer, tuinaanleg, schilderwerk binnen en buiten, lampen hangen... We hebben professioneel gereedschap en ervaring om de hoogste kwaliteit van het werk te garanderen. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Super Moving & Home Renovation

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  They are very kind and good at their job. They carried more furniture than agreed, no damage or anything. I recommend them for sure👍🏻
 • BT Custers
  BT Custers

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Holtum

  Mijn naam is Olaf Custers. Sinds 2021 ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam voor alle bouw werkzaamheden. Bij mijn werkzaamheden valt te denken aan schilderwerk, aan brengen/verlagen van plafonds, plaatsen van lichte scheidingswanden en nog veel meer. Daarnaast ben ik afgestudeerd als electricien lichtpunten, schakelaars en stopcontacten zijn dan ook geen probleem. Mijn werkgebied is vooral gericht in zuid/midden-Limburg. Ik lever graag net en secuur werk af en laat mijn werkplek altijd netjes achter.

 • Rik Dieteren Transport B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Holtum

  Uw verhuisbedrijf in Midden en Noord Limburg.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Goed en snel werk geleverd!
 • Lorenzo Montage en Afbouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Holtum

  Voor al uw klussen binnen en buitenshuis

 • YannickTop

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Holtum

  Klus - en Hoveniersbedrijf YannickTop is een modern bedrijf , toonaangevend in tuinwerk, Daken en Dakgoten schoon maken. Wij staan garant voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kunnen wij garanderen door enerzijds korte comminucatielijnen en anderzijds door ervaren vaklieden in te zetten. Voor meer vragen, graag en berichtje of mailtje sturen !

 • Indino Services

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Holtum

  Indino services voor al je klus opdrachten en meer Ervaren team Stucwerk Dakwerken Reinigen Verfen Tegelzetten Badkamers renovaties Dak renovaties

 • EcoSlim

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Holtum

  Ik heb in mijn carrière veel ervaring opgedaan bij 2 schildersbedrijven en heb onlangs besloten om zelfstandig met mijn passie verder te gaan. Bent u op zoek naar een kwalitatieve schilder voor een scherpe prijs? Stop met zoeken en neem contact op!

 • Bouwbedrijf isawi
  Bouwbedrijf isawi

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Holtum

  Steenbouw binnen en buiten, grondgieten, plafondkolommen, restauratie van oude huizen, openen van ramen, bakstenen, leisteen, asfalt en keramische tegels voor badkamers en keukens, schilderen en installeren van airconditioning en hout voor de vloer en het zetten van de ingang aan huizen, tegels en opbouw van de zijkanten in elkaar, aanleg van kunstgras.

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Holtum, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Holtum

Andere vakmensen in Holtum

Vind vakmensen bij jou in de buurt